apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εχεις φαει σουβλακι απο τζους στην ομονοια τυπε?και το joys φαινεται καλο για την περισταση τυπε
εχεις φαει σουβλακι απο τζους στην ομονοια τυπε?και το joys φαινεται καλο για την περισταση τυπε
και 120 κιλα τυπε :S
μονο για να δειρει τυπετυπε ο Λακης θα πεισθει να ελθει?
και να εμφανιστει και ο νωντας τυπεη συναντηση για να εχει επιτυχια θα πρεπει να γινει σε φαλαφελαδικο, τελος
και να εμφανιστει και ο νωντας τυπε
τυπε αν εμφανιστει η μιμα θα εμφανιστει και το κεελπνοκαι να εμφανιστεί και η Μιμα τυπε
τα νεα μέλη θα σκάσουν με λάμπα τύπου γλομπεο για αναγνώριση οι παλιοί με πολυελαίουςκαι να εμφανιστει και ο νωντας τυπε
τα νεα μελη αλλα που παρακολουθουν καιρο το σαιτ πως θα σκασουν τυπε?τα νεα μέλη θα σκάσουν με λάμπα τύπου γλομπεο για αναγνώριση οι παλιοί με πολυελαίους
τυπε μπερδευεσαιμονο για να δειρει τυπε
να κραταμε ενα τριανταφυλλοΚαλη φαση θα ειναι σιγουρα, πως θα... γνωριστουμε ομως, να εχουμε καποιο διακριτικο !!!
τυπε μπερδευεσαι
εγω ειμαι ο τραμπουκος που δερνω....σαν τον μικυ ρουρκ εχω γινει
ο λακις μονο με σιδερικα αισθανεται δυνατος
εγω θα εμφανιστω με την στολη την οχταρα οπως αρμοζειτα νεα μέλη θα σκάσουν με λάμπα τύπου γλομπεο για αναγνώριση οι παλιοί με πολυελαίους
τυπε θα μπουκαρει στο μαγαζι και θα γεμισει καυτο μολυβι οποιον δει μπροστα του :Sτυπε μπερδευεσαι
εγω ειμαι ο τραμπουκος που δερνω....σαν τον μικυ ρουρκ εχω γινει
ο λακις μονο με σιδερικα αισθανεται δυνατος
τυπε αν εμφανιστει η μιμα θα εμφανιστει και το κεελπνο
τριανταφυλλο οι αγαπουληδεςνα κραταμε ενα τριανταφυλλο
τυπε θα μπουκαρει στο μαγαζι και θα γεμισει καυτο μολυβι οποιον δει μπροστα του :S
και ενα μεγαλο ντιλντο οσοι εχουν δεχθει αναλ φιστινγκ απο το κελλακι ;)τριανταφυλλο οι αγαπουληδες
σοκολατακια οι πιρφοροι
φαλαφελ οι νωντοτυποι
γαρυφαλλο οι αριστεροι
εναν δισκο των αιρονμειντεν οι μεταλλαδες
τριανταφυλλο οι αγαπουληδες
σοκολατακια οι πιρφοροι
φαλαφελ οι νωντοτυποι
γαρυφαλλο οι αριστεροι
εναν δισκο των αιρονμειντεν οι μεταλλαδες
και οι εθνικογαμιστες θα φορανε μποτα απο σαλαχιτριανταφυλλο οι αγαπουληδες
σοκολατακια οι πιρφοροι
φαλαφελ οι νωντοτυποι