Kilburn
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 54
- Like
- 131
- Πόντοι
- 5.835
καλο το τζους, αν ειναι να φαμε, να εχει και βετζετεριαν το μενου...εχεις φαει σουβλακι απο τζους στην ομονοια τυπε?
καλο το τζους, αν ειναι να φαμε, να εχει και βετζετεριαν το μενου...εχεις φαει σουβλακι απο τζους στην ομονοια τυπε?
οι μπουζουκοβιοι τι θα κρατανε τυπε?
με πολύμπριζο μαν γιατι κάθε νέο μέλος ειναι ενας αυριανός κλώνοςτα νεα μελη αλλα που παρακολουθουν καιρο το σαιτ πως θα σκασουν τυπε?
τον λογοκρινανε καποιοι τυπε :Sγιατι ρε συ τυπε, τι του καναμε?
μπουκαλι θα κραταει ο λιλας τυπεKανα μπουκαλι τζονυ
αντιδια η βλητα τυπε;καλο το τζους, αν ειναι να φαμε, να εχει και βετζετεριαν το μενου...
θα τα εχει βαλει στην αποθηκη τυπε,στα μαγαζια ειναι ακριβα τα μπουκαλια,εμεις θα τα εχουμε παρει απο πρινμπουκαλι θα κραταει ο λιλας τυπε
τυπε μπερδευεσαι
εγω ειμαι ο τραμπουκος που δερνω....σαν τον μικυ ρουρκ εχω γινει
ο λακις μονο με σιδερικα αισθανεται δυνατος
θα τα εχει βαλει στην αποθηκη τυπε,στα μαγαζια ειναι ακριβα τα μπουκαλια,εμεις θα τα εχουμε παρει απο πριν
μην ερθει καμια και ειναι μουσατος τυπεαπό τις γυναικες μελη θα τολμησει καμμια να ελθει ή είναι ολες χοντρες κι ασχημες και θα ντρεπονται?
μην ερθει καμια και ειναι μουσατος τυπε
βλητα μια χαρα !!! thanx, και φαλαφελ ή βετζι καρυ ομως...αντιδια η βλητα τυπε;
μην ερθει καμια και ειναι μουσατος τυπε
να κλεισουμε τον οροφο στο Ελλης αν ειναι να το γυρισουμε σε gangbangαπό τις γυναικες μελη θα τολμησει καμμια να ελθει ή είναι ολες χοντρες κι ασχημες και θα ντρεπονται?
Τι κάνει λεει η Wilde Rose?Μαγκες δεν ξερω για σας αλλα εγω εχω κανονισει ηδη συναντηση με ολες τις μουναρες του σαιτ για παρτουζα ακα εριναλ, βελβυ, μουνιτσα, νιμερτις, τσανταλ και ψηνεται σιγα σιγα κι η γουαιλντ ροουζ. Θα ελεγα και κανεναν απο σας αλλα ειμαι μοναχοφαης δυστυχως, σορυ ε
Από ότι φαίνεται, μόνο θέμα συζήτησης είναι για την ώρα... Για να κανονιστεί κάτι real, δε βλέπω ενδιαφέρον...Μπα???? Επίκειται συναντηση μελων????
Το υποψιαζομουν. Εδώ που τα λεμε, δεν βλεπω και τον λογο.Από ότι φαίνεται, μόνο θέμα συζήτησης είναι για την ώρα... Για να κανονιστεί κάτι real, δε βλέπω ενδιαφέρον...