apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εδω και κατι χρονια τυπεΜπα???? Επίκειται συναντηση μελων????
εδω και κατι χρονια τυπεΜπα???? Επίκειται συναντηση μελων????
Αφού συναντιόμαστε με όλους,έτσι και αλλιώς πιάτσα...Το υποψιαζομουν. Εδώ που τα λεμε, δεν βλεπω και τον λογο.
τυπε λες να σκασει μυτη και ο αλλος τυπος που εψαχνε καποιον να τον κανει κρος?
να καλεσουμε και τον τυπο που του κολλαγε η μανα του
τυπε την μανα του τυπου να καλεσουμε
Μαγκες δεν ξερω για σας αλλα εγω εχω κανονισει ηδη συναντηση με ολες τις μουναρες του σαιτ για παρτουζα ακα εριναλ, βελβυ, μουνιτσα, νιμερτις, τσανταλ και ψηνεται σιγα σιγα κι η γουαιλντ ροουζ. Θα ελεγα και κανεναν απο σας αλλα ειμαι μοναχοφαης δυστυχως, σορυ ε
Το υποψιαζομουν. Εδώ που τα λεμε, δεν βλεπω και τον λογο.
Παντα υπαρχει λογος για τετοιες φασεις...Το υποψιαζομουν. Εδώ που τα λεμε, δεν βλεπω και τον λογο.
θα πας και σύ αλεξ?Μπα???? Επίκειται συναντηση μελων????
και με τον αλεξ;Αφού συναντιόμαστε με όλους,έτσι και αλλιώς πιάτσα...
και με τον αλεξ;
θες να τον θαυμασεις εν ωρα εργασιας τυπε?Με τον Άλεξ λέω να συναντηθώ Ευελπίδων - αν θέλει - κάποια στιγμή...
Αν είναι καλός,να τον έχω στα υπ όψιν... ;)θες να τον θαυμασεις εν ωρα εργασιας τυπε?
θα φαει ολα τα φαγητα ο τυπος καρατζωναπολυτε θα ηθελες να συναντηθεις με τον καρατζον;
πρεπει να ειναι καλος ψηστης τυπε,ψηνει καλα τα κρεατα και κανει καλες ποικιλιεςθα φαει ολα τα φαγητα ο τυπος καρατζων
τύπε ουτε με παραλίμνιο μην πας θα ρουφήξει όλη την άχνη απο τα κόλυβαθα φαει ολα τα φαγητα ο τυπος καρατζων
για ποτε λες τυπε;τελικα ποιος γουσταρει να βρεθουμε να πιουμε μια μπυριτσα ρε παπαρες..???
Όποτε θελεις.Με τον Άλεξ λέω να συναντηθώ Ευελπίδων - αν θέλει - κάποια στιγμή...