gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τυπε εγω εχω μαθει να τρωω τζαμπα οπου παω.....και τρωω πολυ συνηθωςτυπε ο γλου θα φερει φαγωσιμα απτην στανη του
τυπε εγω εχω μαθει να τρωω τζαμπα οπου παω.....και τρωω πολυ συνηθωςτυπε ο γλου θα φερει φαγωσιμα απτην στανη του
τυπε εγω εχω μαθει να τρωω τζαμπα οπου παω.....και τρωω πολυ συνηθως
οπως ο μεσι στην καταλονια τυπε?τυπε εγω εχω μαθει να τρωω τζαμπα οπου παω.....και τρωω πολυ συνηθως
:Sας φερει ο καθενας οτι μπορει μια κ δεν εχουμε επιδοτηση η χορηγο
na φτιαξουμε κομμα τυπε να φαμε κ μεις απ τον κρατικο κορβανα
Καλυτερα ΜΚΟna φτιαξουμε κομμα τυπε να φαμε κ μεις απ τον κρατικο κορβανα
δεν γινεται αυτό τυπε υπαρχουν μεγαλες αποκλισεις. Εχουμε από ΧΑ μεχρι 17 Νοεμβρη :S
Καλυτερα ΜΚΟ
ας φερει ο καθενας οτι μπορει μια κ δεν εχουμε επιδοτηση η χορηγο
οι παντρεμένοι θα βαλουν τις γυναικες τους να φτιαξουν τυροπιτακια
Σοβαρα πάντως αν είναι να κανονιστεί κάτι μεταξύ μας, ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑΑΑ!!! Προτείνω δε, μια τσάρκα για να πάει καλά η συνάντηση και μετά να καταλήξουμε σε κάποιο (ψιλο)παρακμιακό φαγάδικο!!!Αν θελουν καποιοι ραντεβου σα να ειμαστε παλιοφιλοι, με απωτερο στοχο το χαβαλε ας εκδηλωσουν ενδιαφερον.
Προτεινω δημοσια να εκδηλωθειτε, χμ αν αρχισουμε τα pm θα χασουμε τη μπαλα.
Αφηστε πολιτικα και τις οποιες κοντρες στη μπαντα ;) ΕΛΕΟΣ δεν εχουμε κατι να χωρισουμε.
σιγα μην φοραμε και μασκες οπως στο ματια ερμητικα κλειστα και στο τελος να κανουμε και παρτουζα τυπε :SΛοιπον το επεξεργαστηκα. Θα κλειστει αιθουσα παρακμιακη (πχ μαγειρειο εναντι πρωην αμνεζια)
Ένα μεζε κι ένα κρασι να προσφερει το site ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΞΕΣΧΙΣΤΕΙ ΣΤΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ.
Οι υπεύθυνοι του site θα ορισουν τις προσκλησεις με βαση τον αριθμο των ποστ που θα κρινουν.
Οι καλεσμένοι ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΣΟΥΝ ΤΑ nicknames.
Ετσι θα αφήνεται στη φαντασια του καθενος το ποιος είναι ποιος
σιγα μην φοραμε και μασκες οπως στο ματια ερμητικα κλειστα και στο τελος να κανουμε και παρτουζα τυπε :S
εχεις να προτινεις κανα φαγαδικο παρακμιακο τυπε;Σοβαρα πάντως αν είναι να κανονιστεί κάτι μεταξύ μας, ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑΑΑ!!! Προτείνω δε, μια τσάρκα για να πάει καλά η συνάντηση και μετά να καταλήξουμε σε κάποιο (ψιλο)παρακμιακό φαγάδικο!!!
Τόσα και τόσαπαίζουν δίπλα στα σπιτάκια σε κάθε περιοχή. όποιο μας κάνει, μπουκάρουμε και... ο Θεός βοηθός!!!εχεις να προτινεις κανα φαγαδικο παρακμιακο τυπε;