Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
εχω συναντησει τον κοσνικ26 μοιαζει λιγο στον ερικο πετιλον οταν ηταν νεος
ειναι η μορφη του νωντα τυπετρια αδερφια διδυμα ειναι
γιατι 3 το εχουν αυτο το προσωπο
ειναι η μορφη του νωντα τυπε
εχουμε δημιουργησει κατ εικονα και ομοιωση του
δεν μοιαζει με βατραχο τυπε?εχω συναντησει τον κοσνικ26 μοιαζει λιγο στον ερικο πετιλον οταν ηταν νεος
Μαγκες δεν ξερω για σας αλλα εγω εχω κανονισει ηδη συναντηση με ολες τις μουναρες του σαιτ για παρτουζα ακα εριναλ, βελβυ, μουνιτσα, νιμερτις, τσανταλ και ψηνεται σιγα σιγα κι η γουαιλντ ροουζ. Θα ελεγα και κανεναν απο σας αλλα ειμαι μοναχοφαης δυστυχως, σορυ ε
και εγω ωραιος ειμαι
οχι και μπουχεσας ρε τυπε
εγω ειμαι φιτ
Καλά φίλε μου. Εσείς? τελειώσατε το γράψιμο?τί κάνετε φίλτατε?
έχει πάντως μια σίγουρη ημερομηνία.άσε που ο blizard έμπλεξε με δύσκολο εταιρικό.
αμα ειναι ας τα πληρωσει ο γλιτσας και ο καρατζον θα ειναι ο ψηστης!συναντηση μελων του σαϊτ και παρτυ και λοιπες αηδιες ειχαν επιχειρηθει να γινουν και στο παρελθον, παντα ΠΑΝΤΑ σκαλωναν στο γεγονος οτι ο αντισθενης σας εχει γραμμενους στα @@ του και σιγα μη πληρωσει ως οφειλει τα φαγητα του παρτυ και το κλεισιμο της αιθουσας Δινουμε το σαϊτ στον χαστουρα για να δουμε ασπρη μερα
τυπε ο γλου θα φερει φαγωσιμα απτην στανη τουαμα ειναι ας τα πληρωσει ο γλιτσας και ο καρατζον θα ειναι ο ψηστης!
Μαγκες δεν ξερω για σας αλλα εγω εχω κανονισει ηδη συναντηση με ολες τις μουναρες του σαιτ για παρτουζα ακα εριναλ, βελβυ, μουνιτσα, νιμερτις, τσανταλ και ψηνεται σιγα σιγα κι η γουαιλντ ροουζ. Θα ελεγα και κανεναν απο σας αλλα ειμαι μοναχοφαης δυστυχως, σορυ ε
ναι κανα αυγο απο τις κοτες του και καμια ντοματα να φτιαξουμε χωριατικητυπε ο γλου θα φερει φαγωσιμα απτην στανη του