georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 380
- Πόντοι
- 366
λοιπόν, αναλαμβάνω εγώ να κεράσω την Μαριάννα.
κούκλα μου, διάλεξε τι από τα 2 θες:
κούκλα μου, διάλεξε τι από τα 2 θες:
αφου δεν ενδιαφερεσαι να ερθεις τοτε τι γραφεις στο θρεντ
και να μου την μπαινεις θα κολωσω λεςνα μου μιλας καλυτερα και οταν κανω πλακα να κανεις πλακα... για να μην στην μπαινω απλα τα πραγματα......
και να μου την μπαινεις θα κολωσω λες
εδω δε κωλωσα με αλλους που εχουν 50 χιλιαδες ποστς
με σενα θα κολωσω
Ειναι απο τις λιγες πολυ σοβαρες γραφες μου αυτο που σου εγραψα πριν.... και να εισαι σιγουρη ανεξαρτητα της πλακας που κανουμε δεν αποσκοπω τιποτα απο σενα περαν του σεβασμου σου, εδω μεσα!!!!!!!!!!αυτο δεν ειναι απολυτα βεβαιο.με συγκινησες τωρα :'( :'( :'( :'( :'(
δηλ θα μου κανεις προταση γαμουΕιναι απο τις λιγες πολυ σοβαρες γραφες μου αυτο που σου εγραψα πριν.... και να εισαι σιγουρη ανεξαρτητα της πλακας που κανουμε δεν αποσκοπω τιποτα απο σενα περαν του σεβασμου σου, εδω μεσα!!!!!!!!!!
τσαμπούκι...![]()
![]()
![]()
![]()
Ειναι απο τις λιγες πολυ σοβαρες γραφες μου αυτο που σου εγραψα πριν.... και να εισαι σιγουρη ανεξαρτητα της πλακας που κανουμε δεν αποσκοπω τιποτα απο σενα περαν του σεβασμου σου, εδω μεσα!!!!!!!!!!
το εχουμε ξαναπει αυτο δεν ειμαι υπερ του γαμου...ειμαι υπερ της ελευθερης ζωης!!!!!!!!!δηλ θα μου κανεις προταση γαμου
ααα γι αυτο εισαι 45 χρονων ελευθεροςτο εχουμε ξαναπει αυτο δεν ειμαι υπερ του γαμου...ειμαι υπερ της ελευθερης ζωης!!!!!!!!!
δηλ θα μου κανεις προταση γαμου
κερνα την εναν καφε και το εχεις στο τσεπακι το τσιμπουκι![]()
αντε φευγω τωρα peace
σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φυσικά και peace ρε συ...χαβαλέ κάνουμε...απλά η Μαριάννα πέρα απο την πλάκα....είναι μούναρος...και το λέω παρουσία της...και ας μιλάω χυδαία...δεν υπάρχει άλλη λέξη να την περιγράψω!!!Και φυσικά είναι και πολύ καλό παιδί...ξέρει που πατάει...![]()
![]()
![]()
Ρε μεγάλε, 1,72 και 55 κιλά με μεγάλες πλάτες σημαίνει ότι στα άλλα σημεία είσαι ανύπαρκτος.ρε φιλε προσπαθω να χασω τοσα οστε καποτε να διαγραφονται οι κοιλιακοι μου [λιπος] δεν εχω προβλημα απο μεγεθος εχω μεγαλες πλατες και ισοροπηται το πραγμα...... θα σταματησω να χανω κιλλα οταν δω το σωμα μου πος ειναι μια χαρα.... αυτο μπορει να γινει στα 58 η στα 60.... πρεπει προτα να σφιξω και μετα να δω τι μου ταιριαζει
ειδικα απο τη μεση και κατω!Ρε μεγάλε, 1,72 και 55 κιλά με μεγάλες πλάτες σημαίνει ότι στα άλλα σημεία είσαι ανύπαρκτος.
Σα χαρταετό σε φαντάζομαι![]()
Την μεγαλυτερη αξια δεν εχει αυτος που γραφει....αλλα αυτος που καταλαβαινει του αλλου τα γραφομενα...οποτε να σου το πω απλα.... σε εχω για πολυ δυνατη προσωπικοτητα και σου το γραφω δημοσια!!!!!!!!!! Εισαι μελος που διακοσμεις με την παρουσια σου αυτο το χωρο...οπως φυσικα και αλλα μελη...οι περισσοτεροι δυστυχως πισω απο την ανωνυμια τους προτιμουν να βγαζουν τον ασχημο τους εαυτο...γιατι στην πραγματικη ζωη ειναι παλιατσοι για ενα ρολο!!!!! της φαρσοκωμωδιας του εαυτου τους!!!!!!!!!και κριτικαρουν εδω μεσα το ακριβως αντιθετο....Βλεπεις η ζωη πολλες φορες θυμιζει εντονα.. Αρχαια Ελληνικη Τραγωδια!!!!!!!! Μετα τιμης ο φιλος σου ο Παιχτουρας.εσύ τον σεβασμό τον έχεις κερδίσει με το σπαθί σου και την...γραφή σου!!!Είσαι πραγματικά μεγάλος...ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ!!!!![]()
![]()
γι'αυτό και το 95% των μελών σε σέβεται και σε παρακαλουθεί χωρίς να χάνει λέξη απ'αυτά που γράφεις!!!
ευγε παιχτούρα!!!!
Την μεγαλυτερη αξια δεν εχει αυτος που γραφει....αλλα αυτος που καταλαβαινει του αλλου τα γραφομενα...οποτε να σου το πω απλα.... σε εχω για πολυ δυνατη προσωπικοτητα και σου το γραφω δημοσια!!!!!!!!!! Εισαι μελος που διακοσμεις με την παρουσια σου αυτο το χωρο...οπως φυσικα και αλλα μελη...οι περισσοτεροι δυστυχως πισω απο την ανωνυμια τους προτιμουν να βγαζουν τον ασχημο τους εαυτο...γιατι στην πραγματικη ζωη ειναι παλιατσοι για ενα ρολο!!!!! της φαρσοκωμωδιας του εαυτου τους!!!!!!!!!και κριτικαρουν εδω μεσα το ακριβως αντιθετο....Βλεπεις η ζωη πολλες φορες θυμιζει εντονα.. Αρχαια Ελληνικη Τραγωδια!!!!!!!! Μετα τιμης ο φιλος σου ο Παιχτουρας.
Εγινες μαγος!ααα γι αυτο εισαι 45 χρονων ελευθερος
ωωωωω παντα πεφτω μεσα.Εγινες μαγος!![]()
![]()
![]()