georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 380
- Πόντοι
- 366
επίσης, να δηλώσουν οι γυναίκες τι γεύσεις προτιμούν στα προφυλακτικά
επίσης, να δηλώσουν οι γυναίκες τι γεύσεις προτιμούν στα προφυλακτικά
Δεν λέμε για το παγωτό σου ηλίθιαφραουλα,μπανανα σταφυλι!πορτοκαλι ,κερασι το αγαπημενο μου!
φραουλα,μπανανα σταφυλι!πορτοκαλι ,κερασι το αγαπημενο μου!
ρωτησε τη γευση και εγω απαντησα!τι ζορι τραβας εσυΔεν λέμε για το παγωτό σου ηλίθια
Και δεν μου λες κουκλα ποτε θα βρισκεσε θεσ/νικη και για ποσες μερες;ο παιχτουρας αποφασιζει!επειδη φευγω για θεσσαλονικη θα διοργανωσω μια εκει πρωτα κ μετα εδω!
Οπωs βλεπειs....θα χρειαστει να φερειs με τα ....καφασια
Και δεν μου λες κουκλα ποτε θα βρισκεσε θεσ/νικη και για ποσες μερες;
Και δεν μου λες κουκλα ποτε θα βρισκεσε θεσ/νικη και για ποσες μερες;
Πάνε μωρή να βρεις το βαλεντίνο σου και μας έπρηξες με την πολυλογίαειμαι απο τη θεσσαλονικη,για δεκαπεντε μερες περιπου ισως 20!
Πάνε μωρή να βρεις το βαλεντίνο σου και μας έπρηξες με την πολυλογία
χαχα εχω ιντερνετ θα μπαινω ΚΑΙ απο εκει!μαλλον την πατησες!
Καλησπερα φιλε,αφου το ξερης οτι δεν μου ειναι ευκολο να κατεβω και αφου ειδα οτι η Μαριαννα λεει οτι θα ανεβη γιατι να μην απαντησωΑ πουλακι μου....εδω μου εισαι ε???? καλησπερα
Στηs μαριανναs παs....εδω που σε φωναζουμε δεν ερχεσαι
Καλαααααααααα![]()
![]()
![]()
Καλα σε συγχωραω!!!!!!!Καλησπερα φιλε,αφου το ξερης οτι δεν μου ειναι ευκολο να κατεβω και αφου ειδα οτι η Μαριαννα λεει οτι θα ανεβη γιατι να μην απαντησω Καρντασινα και εσυ
Ε κανονισε και σφυρα στο αυτι οταν ειναι να ανεβης
ειδικα απο τη μεση και κατω!
ακουσε τσιχλα εγω δεν εχω λιπος αλλα εσυ σε λιγομην φοβασε μορη ειναι αρκετο μεγαλο οστε να μην το εμποδισει το λιπος σου και να στον χωσο
ακουσε τσιχλα εγω δεν εχω λιπος αλλα εσυ σε λιγο
δε θα μπορεις να σταθεις απο την πεινα
προκαλω οποιον θελει αποψε να βγουμε και μετα να γραφει ποσα εκατοστα λιπος ειδε σε μενα!