προκαλω οποιον θελει αποψε να βγουμε και μετα να γραφει ποσα εκατοστα λιπος ειδε σε μενα!
ούτε γραμμάριο δεν έχει...
προκαλω οποιον θελει αποψε να βγουμε και μετα να γραφει ποσα εκατοστα λιπος ειδε σε μενα!
Δηλαδή το παραδέχεσαι και μόνη σου ότι πρόκεται περί πρόκλησης.προκαλω οποιον θελει αποψε να βγουμε
Καρντασινα και εσυειμαι απο τη θεσσαλονικη,για δεκαπεντε μερες περιπου ισως 20!
ναι γιατι δεν κρυβομαι,εχω το θαρρος της γνωμης μου.Δηλαδή το παραδέχεσαι και μόνη σου ότι πρόκεται περί πρόκλησης.
Κατάλαβα...
Δεχομαιπροκαλω οποιον θελει αποψε να βγουμε και μετα να γραφει ποσα εκατοστα λιπος ειδε σε μενα!
Πες τα ρε φιλε γιατι πολλοι τα βαλανε με την Μαριαννα με το ποσο λιπος εχει λες και ολοι τους ειναι σωματαραδες, και εξαλλου η γυναικα οταν εχει λιγο λιπος εχει καλυτερα πιασιματα παρα εκεινες η στεγνες που πιανης μονο κοκαλοKανονιστε βρε που θα βγειτε που θα πατε , με τι μεσα θα μετακινηθειτε, που βολευει ολουs να βρεθειτε και κυριωs πια μερα και αφηστε τα περι κιλων και...λιπων....Δεν θα πατε για διαγωνισμο
Πιστευω να το κανονισω εγω περαν της πλακας με ενα πολυ ευκολο τροπο...αν και φετος τον Μαιο γινει στην Μεταμορφωση η ερωτικη εκθεση οπως εγινε και περυσι....να κανονισουμε εκει συναντηση...οπως και περυσι ετσι και φετος θα ειμαι με αντισκηνο ολες τις μερες εκει...περυσι περασα φανταστικα απο ολες τις αποψεις και τις τρεις μερες που ημουν σαν επισκεπτης εκει με μαθαν ολες οι στιπτιζουδες......και εκτος τα prive που εκανα... περυσι για πρωτη φορα ειχε prive χορους στην εκθεση,βγηκα και με πολλες απο αυτες φωτογραφιες και τραβηξα 15 βιντεακια.... εφευγα μονο την νυχτα για να κοιμαμαι σπιτι μου!!!!!!!!!!Kανονιστε βρε που θα βγειτε που θα πατε , με τι μεσα θα μετακινηθειτε, που βολευει ολουs να βρεθειτε και κυριωs πια μερα και αφηστε τα περι κιλων και...λιπων....Δεν θα πατε για διαγωνισμο
Οχι εκεινη την μερα βρε.........Μια αλλη μερα να γνωριστειτε κι αφου "δεσετε" σαν παρεα πατε και στην Εκθεση......Πιστευω να το κανονισω εγω περαν της πλακας με ενα πολυ ευκολο τροπο...αν και φετος τον Μαιο γινει στην Μεταμορφωση η ερωτικη εκθεση οπως εγινε και περυσι....να κανονισουμε εκει συναντηση...οπως και περυσι ετσι και φετος θα ειμαι με αντισκηνο ολες τις μερες εκει...περυσι περασα φανταστικα απο ολες τις αποψεις και τις τρεις μερες που ημουν σαν επισκεπτης εκει με μαθαν ολες οι στιπτιζουδες......και εκτος τα prive που εκανα... περυσι για πρωτη φορα ειχε prive χορους στην εκθεση,βγηκα και με πολλες απο αυτες φωτογραφιες και τραβηξα 15 βιντεακια.... εφευγα μονο την νυχτα για να κοιμαμαι σπιτι μου!!!!!!!!!!
αλλο η εκθεση ρε.εγω δε λεω να παμε στην εκθεσηΟχι εκεινη την μερα βρε.........Μια αλλη μερα να γνωριστειτε κι αφου "δεσετε" σαν παρεα πατε και στην Εκθεση......
Ετσι ναι......κανονιστε να βρεθειτε να το φχαριστηθειτε και μετα Εκθεσειs και..... Χημειεsαλλο η εκθεση ρε.εγω δε λεω να παμε στην εκθεση
λεω ενα σημειο κεντρικο που το ξερουν ολοι.
στα γκουντις θες στο λευκο πυργο?Ναι ρε.Είστε??????????Γιατί να μην τα πούμε όλοι μία μέρα???
εγω λεω να κανονισουμε κατι στα γκουντις του λευκου πυργου ποιος ειναι μεσα
ελα ασχετο κοντα στο λ.πυργο υπαρχουν κατι γκουντις που λεγονται γκουντις λευκου πυργου!πού μέσα; στα γκούντις ή στον λευκό πύργο;
ελα ασχετο κοντα στο λ.πυργο υπαρχουν κατι γκουντις που λεγονται γκουντις λευκου πυργου!
εκει ειναι πιο καλα αρχικα,θα ερθει ποιος θελει καλο και κυριλε μαγαζι!τα goudys που πανε τα 15χρονα??
πηγενται ρε σε κανενα ρεμπεταδικο