marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
για οτιδηποτε μπορειτε να μας στελνετε πμ!
Σωπα...σοβαρα το λες!!!!!!!!!!!!Κι εγώ θα περάσω μια βόλτα να σας δω.
Εισαι μοναδικη....εμενα γιατι με βαζεις οικοδεσποτη ομωςγια οτιδηποτε μπορειτε να μας στελνετε πμ!
νομιζα οτι θα θελες να γινεις οικοδεσποτης.Εισαι μοναδικη....εμενα γιατι με βαζεις οικοδεσποτη ομως![]()
![]()
![]()
μορη ασε τους καφεδες και τις μαλακιες και πες του ξεκαθαρα
ειμαι η μαριανα 25 θελω υποταχτικο αντρα για να με γονιμοποιησει
στειλτε πμ και κεραστε με καφε μου αρκει
![]()
![]()
![]()
![]()
μορη ασε τους καφεδες και τις μαλακιες και πες του ξεκαθαρα
ειμαι η μαριανα 25 θελω υποταχτικο αντρα για να με γονιμοποιησει
στειλτε πμ και κεραστε με καφε μου αρκει
![]()
![]()
![]()
![]()
Τελικα εισαι πιο εξυπνη, αν φυσικα εισαι γυναικα...... θελεις εντεχνα να υπονοησεις οτι ενα απο τα δυο αυτα ''nick'' ειναι κλωνος του αλλου και λες.... ηλιθιοι και πανηλιθιοι υπαρχουν γενικα στην κοινωνια μας κατσε να τους θολωσω τα νερα!!!!Εξυπνο αυτο και σου δινω συγχαρητηρια!!!!!!!!!!σε μενα και τον παιχτουρα.
δε συνηθιζω να μοιραζω τη φωτο μου!
Αρχιναω και σε συμπαθω!!!!!!καμια σχεση.ολοι εδω ξερουν πως ειμαι πιο παλια και αποκλειεται να ειμαι κλωνος σου!
δεν συμβαδιζουν καν τα λεγομενα μας!
καλα μεγαλε τι σκεφτηκες ρε ?εγω πιστευω οτι ολοι εδω ξυνουν ταρχιδια τους και διαβαζουνΤελικα εισαι πιο εξυπνη, αν φυσικα εισαι γυναικα...... θελεις εντεχνα να υπονοησεις οτι ενα απο τα δυο αυτα ''nick'' ειναι κλωνος του αλλου και λες.... ηλιθιοι και πανηλιθιοι υπαρχουν γενικα στην κοινωνια μας κατσε να τους θολωσω τα νερα!!!!Εξυπνο αυτο και σου δινω συγχαρητηρια!!!!!!!!!!
χαχα!δεν ειναι ετσι οπως τα λεςκαλα μεγαλε τι σκεφτηκες ρε ?εγω πιστευω οτι ολοι εδω ξυνουν ταρχιδια τους και διαβαζουν
τις μαλακιες![]()
![]()
το αντιθετο απο οτι λεει!θα τονΛοιπον σεβαστοι κυριοι και σεβαστες κυριες...αναλαμβανω εγω να εξηγησω τι εννοουσε η Μαριαννα με τους οικοδεσποτες..διοριζοντας και εμενα μαζι...η Μαριανα λογο οτι οπως το παραδεχεται και η ιδια εχει καποια βιτσια,θελει οταν θα την![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ν α την βλεπει κοσμος...οποτε θα σας κερασει ολους καφε ειτε ουισκακι αν επιθυμειτε και εγω θα αναλαβω το θεαμα σας..... δηλαδη να την
![]()
![]()
![]()
και μετα χαλαρα να την
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()