Επισκέπτης
Ελα μπουχο σε εστειλα ρε πλακιτσα σε εκανα..
Ειπα ενημερωθηκαν αυτοι που δηλωσαν συμετοχη για μερα,ωρα και μερος. Εγω δεν λεω σε κανενα αλλον γιατι μπορει να χαλασει η συναντηση. Τωρα εαν θελει καποιος αλλος απο αυτους που θα ερθουν να πει δικαιωμα τους, εγω θα μετρησω ποσους εστειλα πμ και αν ειμαστε παραπανω θα φυγω. Εχω δυο μηνες μιλαω για συναντηση και περιμενετε για να δηλωσετε συμετοχη τωρα στο τελος, οχι φιλε απο εμενα γιατι το κανετε επιτηδες καθε μερα εδω ειστε και θα μπορουσατε αν θελατε να πειτε πιο νωρις... αυτα και τελος απο εμενα τα λεμε παιδια στην συναντηση.οχι δεν καταλαβα...αν καταλαβε κανενας αλλος να μου πει
Καναμε μια συναντηση και ειχες πει ταχα οτι θα ερθεις, ακομα ερχεσαι...κανονιζουμε δευτερη συναντηση και λες με βολευει 17 του μηνος η κατι τετοιο ενω ειπαμε απ την αρχη οτι θα γινει τις πρωτες μερες του 15 γιατι καποιους τοτε τους βολευει, και ερχεσαι τωρα που εχω στειλει πμ σε ολους για μερος,ημερα και ωρα οποτε και κλεισαμε το θεμα και λες οτι θελω να ερθω... ε πλακα θελεις να κανεις ρε φιλε δεν μιλας σοβαρα.τι φοβαται παιδια ο τζαμαικανος και δεν μου στελνει πμ ;αμα καταλαβε κανενας να μου πει και μενα
στειλε εσυ ωρα και μερα που θα βρεθειτε και ασε τα σαπια....τι εχεις να φοβηθεις;Καναμε μια συναντηση και ειχες πει ταχα οτι θα ερθεις, ακομα ερχεσαι...κανονιζουμε δευτερη συναντηση και λες με βολευει 17 του μηνος η κατι τετοιο ενω ειπαμε απ την αρχη οτι θα γινει τις πρωτες μερες του 15 γιατι καποιους τοτε τους βολευει, και ερχεσαι τωρα που εχω στειλει πμ σε ολους για μερος,ημερα και ωρα οποτε και κλεισαμε το θεμα και λες οτι θελω να ερθω... ε πλακα θελεις να κανεις ρε φιλε δεν μιλας σοβαρα.
απλα ειδε οτι δεν εχεις ακομα ουτε ενα post και φοβηθηκε μη τυχοντι φοβαται παιδια ο τζαμαικανος και δεν μου στελνει πμ ;αμα καταλαβε κανενας να μου πει και μενα
φοβαται μηπως τους φαω το φαι μαν.....ακουσε οτι τρωω πολυ μαλλοναπλα ειδε οτι δεν εχεις ακομα ουτε ενα post και φοβηθηκε μη τυχον
και εκανες εγγραφη μονο και μονο για τη συναντηση,μυαλο θελει;
σε σενα εστειλε πμ ο τζαμακαιν μαν;ή εισαι και συ αγνωστος στο φορουμ,απο τα μελη με μηδενικη προσφορα κλπ κλπ
οχι δεν εστειλε,ισχυει το δευτερο.σε σενα εστειλε πμ ο τζαμακαιν μαν;ή εισαι και συ αγνωστος στο φορουμ,απο τα μελη με μηδενικη προσφορα κλπ κλπ
η αληθεια ειναι οτι δεν εχεις γραψει και ποτε ρε αδερφε στο φορουμ.....δεν σε θυμαμαι......ποιος εισαι;οχι δεν εστειλε,ισχυει το δευτερο.
ελα ντε.δεν σε θυμαμαι......ποιος εισαι;
αφου δεν μας παιζουν εμας τους τιμημενους θα κανονισουμε μια δικη μας συναντηση εμεις με τους δικους μας κλωνους......να μαθουν τα παλιοπαιδαελα ντε.
Ασε τις εξυπναδες ρε μεγαλε, ο τζ ελ δηλωσε συμετοχη και στην πρωτη συναντηση που βρεθηκαμε τελικα 3 ατομα και ακομα ερχεται.... στην δευτερη συναντηση που μιλαμε εδω και δυο εβδομαδες ειπε για 17 οτι του βολευει αλλα δεν γινοταν να την παμε τοσο, και εδω και μερες δεν λεει τιποτα ενω γραφουμε καθημερινα και αυτος ειναι μεσα στο σαιτ καθε μερα και ξαφνικα τωρα που βλεπει οτι εστειλα πμ στα παιδια που δηλωσαν εδω και μερες, θελει να ερθει. Εγω ειπα οτι δεν στελνω πλεον σε κανενα αλλο πμ. αν θελει καποιο αλλο μελος ας στειλει σε οποιοδηποτε ειναι δικαιωμα του δεν με πεφτει λογος, απλα ειπα τι θα κανω.απλα ειδε οτι δεν εχεις ακομα ουτε ενα post και φοβηθηκε μη τυχον
και εκανες εγγραφη μονο και μονο για τη συναντηση,μυαλο θελει;
θα μαζεψω κ γω κανα κλωνο μπας κ γινουμε πολλοι...το κακο ειναι οτι μαλωσα με πολλους κλωνους μου σε φαση να μην μιλιομαστε.αφου δεν μας παιζουν εμας τους τιμημενους θα κανονισουμε μια δικη μας συναντηση εμεις με τους δικους μας κλωνους......να μαθουν τα παλιοπαιδα
αστα αυτα......φοβασαι μην αποκαλυφθει κατι,κατι κρυβεις μανΑσε τις εξυπναδες ρε μεγαλε, ο τζ ελ δηλωσε συμετοχη και στην πρωτη συναντηση που βρεθηκαμε τελικα 3 ατομα και ακομα ερχεται.... στην δευτερη συναντηση που μιλαμε εδω και δυο εβδομαδες ειπε για 17 οτι του βολευει αλλα δεν γινοταν να την παμε τοσο, και εδω και μερες δεν λεει τιποτα ενω γραφουμε καθημερινα και αυτος ειναι μεσα στο σαιτ καθε μερα και ξαφνικα τωρα που βλεπει οτι εστειλα πμ στα παιδια που δηλωσαν εδω και μερες, θελει να ερθει. Εγω ειπα οτι δεν στελνω πλεον σε κανενα αλλο πμ. αν θελει καποιο αλλο μελος ας στειλει σε οποιοδηποτε ειναι δικαιωμα του δεν με πεφτει λογος, απλα ειπα τι θα κανω.
λοιπον στελνω πμ σε ντιμιτς,θεσσαλο,πηγασιο,μαβερικ αν ερθει κανενας παραπανω εγω θα φυγω ομως να ξερεις....θα παρω και τους αλλους μαζιθα μαζεψω κ γω κανα κλωνο μπας κ γινουμε πολλοι...το κακο ειναι οτι μαλωσα με πολλους κλωνους μου σε φαση να μην μιλιομαστε.
οκ.λοιπον στελνω πμ σε ντιμιτς,θεσσαλο,πηγασιο,μαβερικ αν ερθει κανενας παραπανω εγω θα φυγω ομως να ξερεις....θα παρω και τους αλλους μαζι