Νέα

Συνάντηση μελών Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειστε υπερ η κατα των προγραμματων χωρις προφυλαξη

• ΥΠΕΡ

Ψήφοι: 56 32,9%
  • ΚΑΤΑ

Ψήφοι: 114 67,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    170

Επισκέπτης
Ελα μπουχο σε εστειλα ρε πλακιτσα σε εκανα..  :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τι φοβαται παιδια ο τζαμαικανος και δεν μου στελνει πμ ;αμα καταλαβε κανενας να μου πει και μενα

Επισκέπτης
οχι δεν καταλαβα...αν καταλαβε κανενας αλλος να μου πει
Ειπα ενημερωθηκαν αυτοι που δηλωσαν συμετοχη για μερα,ωρα και μερος. Εγω δεν λεω σε κανενα αλλον γιατι μπορει να χαλασει η συναντηση. Τωρα εαν θελει καποιος αλλος απο αυτους που θα ερθουν να πει δικαιωμα τους, εγω θα μετρησω ποσους εστειλα πμ και αν ειμαστε παραπανω θα φυγω. Εχω δυο μηνες μιλαω για συναντηση και περιμενετε για να δηλωσετε συμετοχη τωρα στο τελος, οχι φιλε απο εμενα γιατι το κανετε επιτηδες καθε μερα εδω ειστε και θα μπορουσατε αν θελατε να πειτε πιο νωρις... αυτα και τελος απο εμενα τα λεμε παιδια στην συναντηση.

Επισκέπτης
τι φοβαται παιδια ο τζαμαικανος και δεν μου στελνει πμ ;αμα καταλαβε κανενας να μου πει και μενα
Καναμε μια συναντηση και ειχες πει ταχα οτι θα ερθεις, ακομα ερχεσαι...κανονιζουμε δευτερη συναντηση και λες με βολευει 17 του μηνος η κατι τετοιο ενω ειπαμε απ την αρχη οτι θα γινει τις πρωτες μερες του 15 γιατι καποιους τοτε τους βολευει, και ερχεσαι τωρα που εχω στειλει πμ σε ολους για μερος,ημερα και ωρα οποτε και κλεισαμε το θεμα και λες οτι θελω να ερθω... ε πλακα θελεις να κανεις ρε φιλε δεν μιλας σοβαρα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καναμε μια συναντηση και ειχες πει ταχα οτι θα ερθεις, ακομα ερχεσαι...κανονιζουμε δευτερη συναντηση και λες με βολευει 17 του μηνος η κατι τετοιο ενω ειπαμε απ την αρχη οτι θα γινει τις πρωτες μερες του 15 γιατι καποιους τοτε τους βολευει, και ερχεσαι τωρα που εχω στειλει πμ σε ολους για μερος,ημερα και ωρα οποτε και κλεισαμε το θεμα και λες οτι θελω να ερθω... ε πλακα θελεις να κανεις ρε φιλε δεν μιλας σοβαρα.
στειλε εσυ ωρα και μερα που θα βρεθειτε και ασε τα σαπια....τι εχεις να φοβηθεις;

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
απλα ειδε οτι δεν εχεις ακομα ουτε ενα post και φοβηθηκε μη τυχον
και εκανες εγγραφη μονο και μονο για τη συναντηση,μυαλο θελει;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
φοβαται μηπως τους φαω το φαι μαν.....ακουσε οτι τρωω πολυ μαλλον

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
αμα εχει φαγητο και μουνια ,στην επομενη συναντηση και εγω μεσα   :grin:

Επισκέπτης
Ασε τις εξυπναδες ρε μεγαλε, ο τζ ελ δηλωσε συμετοχη και στην πρωτη συναντηση που βρεθηκαμε τελικα 3 ατομα και ακομα ερχεται.... στην δευτερη συναντηση που μιλαμε εδω και δυο εβδομαδες ειπε για 17 οτι του βολευει αλλα δεν γινοταν να την παμε τοσο, και εδω και μερες δεν λεει τιποτα ενω γραφουμε καθημερινα και αυτος ειναι μεσα στο σαιτ καθε μερα και ξαφνικα τωρα που βλεπει οτι εστειλα πμ στα παιδια που δηλωσαν εδω και μερες, θελει να ερθει. Εγω ειπα οτι δεν στελνω πλεον σε κανενα αλλο πμ. αν θελει καποιο αλλο μελος ας στειλει σε οποιοδηποτε ειναι δικαιωμα του δεν με πεφτει λογος, απλα ειπα τι θα κανω.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
αφου δεν μας παιζουν εμας τους τιμημενους θα κανονισουμε μια δικη μας συναντηση εμεις με τους δικους μας κλωνους......να μαθουν τα παλιοπαιδα
θα μαζεψω κ γω κανα κλωνο μπας κ γινουμε πολλοι...το κακο ειναι οτι μαλωσα με πολλους κλωνους μου σε φαση να μην μιλιομαστε.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ασε τις εξυπναδες ρε μεγαλε, ο τζ ελ δηλωσε συμετοχη και στην πρωτη συναντηση που βρεθηκαμε τελικα 3 ατομα και ακομα ερχεται.... στην δευτερη συναντηση που μιλαμε εδω και δυο εβδομαδες ειπε για 17 οτι του βολευει αλλα δεν γινοταν να την παμε τοσο, και εδω και μερες δεν λεει τιποτα ενω γραφουμε καθημερινα και αυτος ειναι μεσα στο σαιτ καθε μερα και ξαφνικα τωρα που βλεπει οτι εστειλα πμ στα παιδια που δηλωσαν εδω και μερες, θελει να ερθει. Εγω ειπα οτι δεν στελνω πλεον σε κανενα αλλο πμ. αν θελει καποιο αλλο μελος ας στειλει σε οποιοδηποτε ειναι δικαιωμα του δεν με πεφτει λογος, απλα ειπα τι θα κανω.
αστα αυτα......φοβασαι μην αποκαλυφθει κατι,κατι κρυβεις μαν

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
θα μαζεψω κ γω κανα κλωνο μπας κ γινουμε πολλοι...το κακο ειναι οτι μαλωσα με πολλους κλωνους μου σε φαση να μην μιλιομαστε.
λοιπον στελνω πμ σε ντιμιτς,θεσσαλο,πηγασιο,μαβερικ αν ερθει κανενας παραπανω εγω θα φυγω ομως να ξερεις....θα παρω και τους αλλους μαζι :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ο ντιμτις δεν ειπε ποτε οτι θελει να ερθει στην συναντηση. για αυτο αφηστε τις μαλακιες γιατι θα πεσουν χριστοπαναγιες μερες που ειναι και στα αρχιδια μου αν με διαγραψει το αφεντικο σας απο το σαιτ. Εγω δεν το εχω αναγκη οπως καποιοι αλλη εδω μεσα. Αντε γιατι και η πλακα εχει τα ορια της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom