Επισκέπτης
Θα σε πω μετα τα χριστουγενα να μεινεις λιγο με την αγωνία.
δε σου λέω, να μείνεις με την απορία... άμα θέλεις να μάθεις, θα μου τα ομολογήσεις όλα! :pτι ειναι αυτο ρε
αφού είπες ότι τα κανόνισες ήδη... άρα, ομολόγα! άιντε, γιατί σε βλέπω να σκας φιλάκια πάλι στην πόρταΜετα τα χριστουγεννα
Υπομονη δυο μερες ειναι μονο παντως στο θεμα φαι δεν τα βρηκαμε με τον μπουχοαφού είπες ότι τα κανόνισες ήδη... άρα, ομολόγα! άιντε, γιατί σε βλέπω να σκας φιλάκια πάλι στην πόρτα
για έλα πμ να τα κανονίσουμε, γιατί μου φαίνεται ότι μαζί θα βγάλουμε άκρη πιο εύκολα... ;)Υπομονη δυο μερες ειναι μονο παντως στο θεμα φαι δεν τα βρηκαμε με τον μπουχο
Ναι τωρα που φευγω το λες, μιλα με μπουχο κατι βρηκε εκει κοντα αλλα εμενα δεν με φαινεται και πολυ καλο.για έλα πμ να τα κανονίσουμε, γιατί μου φαίνεται ότι μαζί θα βγάλουμε άκρη πιο εύκολα... ;)
όλο φτηνές δικαιολογίες μου'σαι... άντε, καλά να περάσεις μαν! περιμένω μηνυματάκι με πλήρη ομολογία, και θα κανονίσω με το έταιρο τέρας της τσάρκας για τις μάσες ;)Ναι τωρα που φευγω το λες, μιλα με μπουχο κατι βρηκε εκει κοντα αλλα εμενα δεν με φαινεται και πολυ καλο.
Υπομονη δυο μερες ειναι μονο παντως στο θεμα φαι δεν τα βρηκαμε με τον μπουχο
Μην πινεις πολλους καφεδες, πειραζουν στα νευρα!
Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα και σε σένα Τζαμαϊκανέ! Οι λοιπές ευχές από κοντά ;)ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!
φτου σου παλιορεμάλι! το ήξερα ότι ήθελες να τσακίσεις μόνος σου τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδεςχρονια πολλα σπιλερ καλες γιορτες. Για τα παιδια που εστειλαν πμ αυριο ,μεθαυριο η οδηγιες. Σημερα δεν γινεται ειμαστε κλειστα λογο χριστουγεννων
αχμ...... Μάλλον κάποιος θα περιμένει μόνος του...Επίσης Αλάνια οτι ωρα σας πει ο jamaican για την συνάντηση!
20-30 λεπτα μπορούμε να περιμένουμε! Μετα γεια σας!
Ρε Μαλέα MAGOULI Σε είδα προς Κομοτηνή μεριά!!!