azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 17.907
- Πόντοι
- 38.177
Θα ερθω κι εγω μαζι με την Ροζυ τοτε να πεσουν εμφράγματα
Ρε χασοδικη τα παιδια θα πανε μπουρδελοτσαρκα οχι για πατσα
Θα ερθω κι εγω μαζι με την Ροζυ τοτε να πεσουν εμφράγματα
πες μου οτι με κανεις πλακα...Κάτι μου λέει οτι θα πάμε για μάσα και μετα να δουμε και την δεύτερη βάρδια!
Μπακαγιοκοι προπονηθειτε θα λιωσουμε σόλες
Αφιερωνω μερικούς στιχους προς Νέα μελή που μας βλέπουν και το ξέρω οτι γουσταρουν!
Τα σπιτάκια είναι λιγα και η απόσταση μικρή!
Καντέ εσείς το πρωτο βήμα και θα κάνω την αρχή!!!
Αρχή οτάν Λεώ θα πω καμια καλη κουβέντα στο jamaican για να σας πάρει.
Εσυ παιδι δεν ενδιαφερεσε για την συναντησηΡε χασοδικη τα παιδια θα πανε μπουρδελοτσαρκα οχι για πατσα
θα δουμε.Φερε κανα μηχανακι μαζι και σε ακολουθαω
Αν αποφασισει κατι τετοιο ο λαος ας παει εγω δεν ακολουθω, το λεω απο τωρα.θα δουμε.
Οτι γουσταρει ο Λαος
ναι ρε !!Ολο μλκ βαζεις καμια ιδεα για φαγητο εχεις, μιας και το αναφερατε με τον σπιλερ εκτος καντινας βεβαια
κι εγώ μαζί σου! τον τζαμαϊκανό θα τον στρώσουμε στα χιλιόμετρα λέμε!!Τι πλάκα ρε. Εγώ μπορω!
Ακολούθησε ρε να βγάλουμε διπλά γούστα
ομολόγα τα όλα!Ανακοινωση: βγηκε το προγραμμα για την συναντηση, μερα,ωρα και μερος! οσοι ενδιαφερονται ας στειλουν πμ για να τους ενημερωσω. Απαντω μονο σε οσους ειναι σιγουροι οτι θα ερθουν, οχι πες μου και θα δω και τετοια. Ευχαριστω.
ΥΓ.Επεισης να εχετε μαζι σας και απο δεκα ευρω.... τα λεφτα θα πανε για καλο σκοπο, θα τα δωσουμε να γαμησει ο μπουχος!
Εσενα δεν σε στελνω ,δεν εισαι μπουρδελιαρηςκι εγώ μαζί σου! τον τζαμαϊκανό θα τον στρώσουμε στα χιλιόμετρα λέμε!!
ομολόγα τα όλα!
ν. φ. σ. με πολύ αγάπηΕσενα δεν σε στελνω ,δεν εισαι μπουρδελιαρης