mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
ρε Μαλέα εμένα ξεχασεςΤσεκαρετε πμ. εαν ξεχασα να στειλω σε καποιον, να με στειλει πμ για να του πω λεπτομερειες.
ρε Μαλέα εμένα ξεχασεςΤσεκαρετε πμ. εαν ξεχασα να στειλω σε καποιον, να με στειλει πμ για να του πω λεπτομερειες.
Χαχαχαχα, πλάκα κάνεις!!! Εμένα, ευτυχώς, με θυμήθηκε...ρε Μαλέα εμένα ξεχασες
ρε Μαλέα εμένα ξεχασες
Καλημέρα αλάνι!Και να μου στελνε παλι το ίδιο θα έγραφα!!!
Την καλημέρα σε ολά τα Αλανια
για πες τον κλώνο!!τυποι ο ενας κλωνος μου ειναι Σαλονικιος μπορει να ρθει?
πλακα κανω τυπεγια πες τον κλώνο!!
Υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο να αλλαξει η μερα συναντησης τα αλλα ωρα και μερος παραμενουν ιδια. Οσοι πηρατε εχθες πμ να ειστε σε αναμονη. Ευχαριστω
Για ενα ατομο γινεται αυτο, εαν δεν με ενημερωσει μεχρι αυριο το μεσημερι, να ξερετε οτι ισχυει το πμ που σας εστειλα. Την ωρα την ημερα και το μερος που εγραψα δηλαδη.Υπαρχει σοβαρο ενδεχομενο να αλλαξει η μερα συναντησης τα αλλα ωρα και μερος παραμενουν ιδια. Οσοι πηρατε εχθες πμ να ειστε σε αναμονη. Ευχαριστω
στειλε πμ μανΑλλαξε η μερα τα αλλα παραμενουν ιδια, σας στελνω και πμ.
οχιστειλε πμ μαν
γιατι;τι φοβασαι;
ρε Μαλέα εμένα ξεχασες
γιατι κλεισαμε αμα ηταν θα ελεγα στειλτε πμ. τωρα τα κανονισαμε και δεν ρισκαρο να βαλω αλλους μεσα γιατι μπορει να χαλασει η συναντηση, καταλαβες. ;)γιατι;τι φοβασαι;
οχι δεν καταλαβα...αν καταλαβε κανενας αλλος να μου πειγιατι κλεισαμε αμα ηταν θα ελεγα στειλτε πμ. τωρα τα κανονισαμε και δεν ρισκαρο να βαλω αλλους μεσα γιατι μπορει να χαλασει η συναντηση, καταλαβες. ;)