το μουνοπανακι-τρολλ-σπαμερ τζαμαικανος αφου πρωτα γεμισε σαραντα σελιδες μαλακιες την μπουρδελοκατασταση θεσσαλονικης για μια συναντηση που δεν ξερουμε αν εγινε και αν ηταν παραπανω απο τρια ατομα,αρχισε να γεμιζει παλι το ενημερωτικο θρεντ και αυτο εδω απο οταν ανοιξε με μηνυματα περι μιας εικαζομενης νεας συναντησης μελων....πλην κανα δυο τυπων εγω δεν ειδα να προσκαλει η να καλει να μετασχει κανενα απο τα παλια και αναγνωρισιμα επι χρονια μελη της μπουρδελοκαταστασης θεσσαλονικης
οταν του την ειπα γιατι δεν μου στελνει πμ ενω στο δευτερο μου κιολας μνμ εδω γραφω οτι θελω να μετασχω(ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΟΛΕΥΕ ΠΧ ΚΑΙ 4 ΓΕΝΑΡΗ) μου απαντα ενα ξερο οχι.....τωρα λεει χαλασε το γλυκο και δεν μπορει να αλλαξει ακουσον ακουσον τα δεδομενα μιας συναντησης.....δεν το συνεχισα πολυ γιατι θα ακουγε γαμοσταυριδια
πουστικα και υπουλα στελνει κατι μαλακισμενα πμ απολογητικου υφους και κλαψομουνικου και του απαντω να παει να γαμηθει
κατοπιν διαδιδει εντεχνα σε μελη που μεχρι προχτες αρνιοταν να ενταξει στον κυκλο των μελων που θα καλουσε στην συναντηση οτι και καλα εγω αναλαμβανω πλεον να οργανωσω την μαζωξη....μεγιστο ψεμα
γιαυτο και οπου τον πετυχαινω απο δω και μπρος θα τρωει πουτσα στο φορουμ για να εξηγουμαστε.....με τον ανθρωπο τζαμαικαν δεν εχω τιποτα και δεν τον ξερω αλλα το νικ τζαμαικαν θα το περιποιηθω αναλογα με τον πουστικο του χαρακτηρα οπως του αρμοζει
αυτα απο μενα
ΥΓ Η και καλα συναντηση ηταν για 4/1 εξω απο την βιλκα, με ενημερωσε στο πμ του αλλα προφανως ετσι σκατα που τα κανε δεν θα παει κανεις
τζαμαικαν μην ξαναγραψεις τιποτα,μην μπεις καν στον κοπο να απαντησεις,μονο απαξιωση και απομονωση θα εισπαραξεις απο δω και μπρος μαλακισμενο