Νέα

Συνάντηση μελών Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειστε υπερ η κατα των προγραμματων χωρις προφυλαξη

• ΥΠΕΡ

Ψήφοι: 56 32,9%
  • ΚΑΤΑ

Ψήφοι: 114 67,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    170

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ο ντιμτις δεν ειπε ποτε οτι θελει να ερθει στην συναντηση. για αυτο αφηστε τις μαλακιες γιατι θα πεσουν χριστοπαναγιες μερες που ειναι και στα αρχιδια μου αν με διαγραψει το αφεντικο σας απο το σαιτ. Εγω δεν το εχω αναγκη οπως καποιοι αλλη εδω μεσα. Αντε γιατι και η πλακα εχει τα ορια της.
δεν θα σε διαγραψει κανενας μαν μην φοβασαι.....ουτε θα σε δειρω αν ερθω στην συναντηση μην φοβασαι.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τζαμαικαν ο βασιλιας των τρολλ της μεσης γης της μπουρδελοκαταστασης.....θαυμαστε τον :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
δεν θα σε διαγραψει κανενας μαν μην φοβασαι.....ουτε θα σε δειρω αν ερθω στην συναντηση μην φοβασαι.....
Το παρατραβας, κοψτο γιατι ειπα οτι δεν κανω πλακα αλλο. Στα αρχιδια μου σε ειπα για το σαιτ και αμα θελεις πεσμου να σε δωσω διευθυνση να ερθεις να με δειρεις...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
απο μενα μονο απαξιωση πλεον στο τρολλονικ τζαμαικαν....αποκαλυφθηκε πληρως  σημερα

Επισκέπτης
Ειλικρινα δεν ξερω γιατι το κανεις ολο αυτο τωρα, τι προσπαθεις να κερδισεις ετσι. Να ξερεις βλεπουν πολλα παιδια την συμπεριφορα σου αυτη.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Ρε Μαλέα jamaican αφού είσαι τρολλ !! Αλλά 3 μνμ και θα γινοσουν Μαλαμα :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
Και εγω ακομα περιμενωωωωω

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Αφιερωμένο στον τζαμαικαν!!!
Ο πιο κάλΟΟΟΟς
συναθλητής έχει γαμησει αβερτα ΩΩΩ!
και στην ζώη του έχει πιει
ενα καράβι ΜΑΥΡΟ ΩΩΩ!
: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
american_army.jpg

Αναφέρω ΠΑΡΩΝ στην συνάντηση με τα Αλανια :rockon: :rockon: :rockon:
Περιμένω και απο αλλους Άναφορα :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μουνοπανακι τζαμαικαν ενα σου λεω θα σε γαμησω

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
το μουνοπανακι-τρολλ-σπαμερ τζαμαικανος  αφου πρωτα γεμισε σαραντα σελιδες μαλακιες την μπουρδελοκατασταση θεσσαλονικης για μια συναντηση που δεν ξερουμε αν εγινε και αν ηταν παραπανω απο τρια ατομα,αρχισε να γεμιζει παλι το ενημερωτικο θρεντ και αυτο εδω απο οταν ανοιξε με μηνυματα περι μιας εικαζομενης νεας συναντησης μελων....πλην κανα δυο τυπων εγω δεν ειδα να προσκαλει η να καλει να μετασχει κανενα απο τα παλια και αναγνωρισιμα επι χρονια μελη της μπουρδελοκαταστασης θεσσαλονικης

οταν του την ειπα γιατι δεν μου στελνει πμ ενω στο δευτερο μου κιολας μνμ εδω γραφω οτι θελω να μετασχω(ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΟΛΕΥΕ ΠΧ ΚΑΙ 4 ΓΕΝΑΡΗ) μου απαντα ενα ξερο οχι.....τωρα λεει χαλασε το γλυκο και δεν μπορει να αλλαξει ακουσον ακουσον τα δεδομενα μιας συναντησης.....δεν το συνεχισα πολυ γιατι θα ακουγε γαμοσταυριδια

πουστικα και υπουλα στελνει κατι μαλακισμενα πμ απολογητικου υφους και κλαψομουνικου και του απαντω να παει να γαμηθει

κατοπιν διαδιδει εντεχνα σε μελη που μεχρι προχτες αρνιοταν να ενταξει στον κυκλο των μελων που θα καλουσε στην συναντηση οτι και καλα εγω αναλαμβανω πλεον να οργανωσω την μαζωξη....μεγιστο ψεμα

γιαυτο και οπου τον πετυχαινω απο δω και μπρος θα τρωει πουτσα στο φορουμ για να εξηγουμαστε.....με τον ανθρωπο τζαμαικαν δεν εχω τιποτα και δεν τον ξερω αλλα το νικ τζαμαικαν θα το περιποιηθω αναλογα με τον πουστικο του χαρακτηρα οπως του αρμοζει

αυτα απο μενα

ΥΓ Η και καλα συναντηση ηταν για 4/1 εξω απο την βιλκα, με ενημερωσε στο πμ του αλλα προφανως ετσι σκατα που τα κανε δεν θα παει κανεις

τζαμαικαν μην ξαναγραψεις τιποτα,μην μπεις καν στον κοπο να απαντησεις,μονο απαξιωση και απομονωση θα εισπαραξεις απο δω και μπρος μαλακισμενο

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
τελικα ποιος εκανε χαλαστρα τη συναντιση μας.?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
:coffee: :coffee:
ΥΓ:απο δω κ περα gl οποιος ξαναγραφει κ γεμιζει αηδιες περι συναντησης μελων στην μπουρδελοκατασταση -που ειναι πανω απ ολα ενημερωτικο θρεντ-ριξτου ενα γουορν για πρωτη γευση.

το μουνοπανακι-τρολλ-σπαμερ τζαμαικανος  αφου πρωτα γεμισε σαραντα σελιδες μαλακιες την μπουρδελοκατασταση θεσσαλονικης για μια συναντηση που δεν ξερουμε αν εγινε και αν ηταν παραπανω απο τρια ατομα,αρχισε να γεμιζει παλι το ενημερωτικο θρεντ και αυτο εδω

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.326
Πόντοι
22.266
το μουνοπανακι-τρολλ-σπαμερ τζαμαικανος  αφου πρωτα γεμισε σαραντα σελιδες μαλακιες την μπουρδελοκατασταση θεσσαλονικης για μια συναντηση που δεν ξερουμε αν εγινε και αν ηταν παραπανω απο τρια ατομα,αρχισε να γεμιζει παλι το ενημερωτικο θρεντ και αυτο εδω απο οταν ανοιξε με μηνυματα περι μιας εικαζομενης νεας συναντησης μελων....πλην κανα δυο τυπων εγω δεν ειδα να προσκαλει η να καλει να μετασχει κανενα απο τα παλια και αναγνωρισιμα επι χρονια μελη της μπουρδελοκαταστασης θεσσαλονικης

οταν του την ειπα γιατι δεν μου στελνει πμ ενω στο δευτερο μου κιολας μνμ εδω γραφω οτι θελω να μετασχω(ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΟΛΕΥΕ ΠΧ ΚΑΙ 4 ΓΕΝΑΡΗ) μου απαντα ενα ξερο οχι.....τωρα λεει χαλασε το γλυκο και δεν μπορει να αλλαξει ακουσον ακουσον τα δεδομενα μιας συναντησης.....δεν το συνεχισα πολυ γιατι θα ακουγε γαμοσταυριδια

πουστικα και υπουλα στελνει κατι μαλακισμενα πμ απολογητικου υφους και κλαψομουνικου και του απαντω να παει να γαμηθει

κατοπιν διαδιδει εντεχνα σε μελη που μεχρι προχτες αρνιοταν να ενταξει στον κυκλο των μελων που θα καλουσε στην συναντηση οτι και καλα εγω αναλαμβανω πλεον να οργανωσω την μαζωξη....μεγιστο ψεμα

γιαυτο και οπου τον πετυχαινω απο δω και μπρος θα τρωει πουτσα στο φορουμ για να εξηγουμαστε.....με τον ανθρωπο τζαμαικαν δεν εχω τιποτα και δεν τον ξερω αλλα το νικ τζαμαικαν θα το περιποιηθω αναλογα με τον πουστικο του χαρακτηρα οπως του αρμοζει

αυτα απο μενα

ΥΓ Η και καλα συναντηση ηταν για 4/1 εξω απο την βιλκα, με ενημερωσε στο πμ του αλλα προφανως ετσι σκατα που τα κανε δεν θα παει κανεις

τζαμαικαν μην ξαναγραψεις τιποτα,μην μπεις καν στον κοπο να απαντησεις,μονο απαξιωση και απομονωση θα εισπαραξεις απο δω και μπρος μαλακισμενο
τα ειπες όλα φιλε!!!!!!και ειχνει το πνευμα σου που κακοχαρακτηριζεις το νικνειμ και χι το ατομα !!!δειχνει επιπεδο-από μενα +1000

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom