Νέα

Συνάντηση μελών Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ειστε υπερ η κατα των προγραμματων χωρις προφυλαξη

• ΥΠΕΡ

Ψήφοι: 56 32,9%
  • ΚΑΤΑ

Ψήφοι: 114 67,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    170

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.474
Πόντοι
26.096
το μουνοπανακι-τρολλ-σπαμερ τζαμαικανος  αφου πρωτα γεμισε σαραντα σελιδες μαλακιες την μπουρδελοκατασταση θεσσαλονικης για μια συναντηση που δεν ξερουμε αν εγινε και αν ηταν παραπανω απο τρια ατομα,αρχισε να γεμιζει παλι το ενημερωτικο θρεντ και αυτο εδω απο οταν ανοιξε με μηνυματα περι μιας εικαζομενης νεας συναντησης μελων....πλην κανα δυο τυπων εγω δεν ειδα να προσκαλει η να καλει να μετασχει κανενα απο τα παλια και αναγνωρισιμα επι χρονια μελη της μπουρδελοκαταστασης θεσσαλονικης

οταν του την ειπα γιατι δεν μου στελνει πμ ενω στο δευτερο μου κιολας μνμ εδω γραφω οτι θελω να μετασχω(ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΟΛΕΥΕ ΠΧ ΚΑΙ 4 ΓΕΝΑΡΗ) μου απαντα ενα ξερο οχι.....τωρα λεει χαλασε το γλυκο και δεν μπορει να αλλαξει ακουσον ακουσον τα δεδομενα μιας συναντησης.....δεν το συνεχισα πολυ γιατι θα ακουγε γαμοσταυριδια

πουστικα και υπουλα στελνει κατι μαλακισμενα πμ απολογητικου υφους και κλαψομουνικου και του απαντω να παει να γαμηθει

κατοπιν διαδιδει εντεχνα σε μελη που μεχρι προχτες αρνιοταν να ενταξει στον κυκλο των μελων που θα καλουσε στην συναντηση οτι και καλα εγω αναλαμβανω πλεον να οργανωσω την μαζωξη....μεγιστο ψεμα

γιαυτο και οπου τον πετυχαινω απο δω και μπρος θα τρωει πουτσα στο φορουμ για να εξηγουμαστε.....με τον ανθρωπο τζαμαικαν δεν εχω τιποτα και δεν τον ξερω αλλα το νικ τζαμαικαν θα το περιποιηθω αναλογα με τον πουστικο του χαρακτηρα οπως του αρμοζει

αυτα απο μενα

ΥΓ Η και καλα συναντηση ηταν για 4/1 εξω απο την βιλκα, με ενημερωσε στο πμ του αλλα προφανως ετσι σκατα που τα κανε δεν θα παει κανεις

τζαμαικαν μην ξαναγραψεις τιποτα,μην μπεις καν στον κοπο να απαντησεις,μονο απαξιωση και απομονωση θα εισπαραξεις απο δω και μπρος μαλακισμενο

O.K.
Κατάλαβα!
Ευχαριστώ!

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
τελικα θα κανουμε συναντηση ή οχι.?

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Κάποιοι πήρανε ρεπό για να ναι στην Συνάντηση!
Κάποιοι θα δούλευαν μετα την Συνάντηση!
Κάποιοι θα δούλευαν πριν την Συνάντηση!
Κάποιοι είχαν προγραμματίσει να ρθουν απο την Επαρχια!
Γαμησες οτι πιο ιερό υπάρχει για ενα μέλος του bourdela.
Και εφόσον τα ηξερες σχεδόν Όλα γιατί δεν ήθελες να έρθεις στην υποτιθέμενη Συνάντηση
που την αποκαλεις?
Μπακαγιοκοι ΤΑ ΜΕΛΕ......

Επισκέπτης
το μουνοπανακι-τρολλ-σπαμερ τζαμαικανος  αφου πρωτα γεμισε σαραντα σελιδες μαλακιες την μπουρδελοκατασταση θεσσαλονικης για μια συναντηση που δεν ξερουμε αν εγινε και αν ηταν παραπανω απο τρια ατομα,αρχισε να γεμιζει παλι το ενημερωτικο θρεντ και αυτο εδω απο οταν ανοιξε με μηνυματα περι μιας εικαζομενης νεας συναντησης μελων...

Το παραπανω νομιζω τα λενε ολα. Η αληθεια ειναι οτι στην πρωτη συναντηση ο τζ ελ ειχε πει θα ερθει αλλα τελικα δεν ηρθε οπως και ακομα δυο μελη αν θυμαμαι καλα. Η συναντηση εγινε καπου το νοεμβρη αν θυμαμαι καλα, με εμενα τον σπιλερ και τον μπουχο. Μπορουν τα παιδια να το επιβεβαιοσουν, υπαρχη και στην μπουρδελοκατασταση Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΣΑΡΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ.Θα βρω και θα το βαλω γιατι ο τζ ελ μιλησε για μια συναντηση που δεν ξερουμε αν εγινε.Παμε παρακατω, περναει λιγος καιρος απο την πρωτη συναντηση και λεμε να ξαναβρεθουμε αλλα αυτη τι φορα και λογο εορτων (που εχουν αδειες καποιοι)να μαζευτουμε περισσοτερα μελη και ετσι αρχιζουμε να μιλαμε για αυτη στο θρεντ της μπουρδελοκαταστασης, εκει καπου μαλωνω με τον αντισθενη γιατι με εσβησε καποια μνμ λογο οτι το θρεντ αυτο ειναι μονο για ενημερωση, σεβαστο απο εμενα και το σταματησα εκει.Και αν θυμαμαι καλα και ενα δυο παλια μελη με ειπανε οτι δεν χρειαζεται να σπαμαρετε εδω καλυτερα ΑΝΟΙΞΤΕ ΘΡΕΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΕΚΕΙ.Με την ευκαιρια αυτη να πω οτι εκανα ανοιχτη προσλκηση σε ολα τα παλια μελη της μπουρδελοκαταστασης (υπαρχη μνμ για αυτο)Και μονο ο χαγκεμ απαντησε, αρνηθηκε ευγενικα αφου πρωτα ευχαριστησε για την προσκληση, δεν ειμαι σιγουρος για το μελος γειμ οβερ αν θελουν τα παιδια μπορουν να τα επιβαιβεωσουν τα μνμ υπαρχουν. Αυτα ολα που γραφω σε απαντηση στα ψεματα του τζ ελ. Οσοι βγηκατε και βιαστηκατε να τον συνχαρητε για αυτα που εγταψε αν θελετε να λεγεσται σωστοι θα σας παρακαλεσω να διαβασεται τα οσα γραφω και μετα να κρινεται την κατασταση.Ολοι εκτος απο το μελως ντιμτις γιατι ειναι στημενος και θα το αποδειξω στην πορεια με τα δικα του μνμ εδω.
Παμε παρακατω ερχεται η ωρα να ανοιξουμε το θεμα αυτο ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΑΜΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΘΡΕΝΤ και λεω στον στουρνο τον μπουχο σε πμ ανοιξε το εσυ γιατι εγω εδω σε αυτο το σαιτ εχω αντιπαθιες λογο οτι εμαθα να τα λεω οπως εχουν τα πραγματα και αυτο ενοχλει καποιους εδω μεσα.Τελικα το παληκαρι μας  Grin με εγραψε κανονικα και ειπα απο μεσα δεν γαμιεται μια απλη συναντηση θελουμε να κανουμε.Λαθος μου βεβαια και το ηξερα οτι καποιοι για δικους τους λογους δεν την θελουν αυτη τι συναντηση....και δειτε γιατι, εδω τα πρωτα μνμ οταν ανοιξαμε το θρεντ το καλοσορισμα τους δηλαδη, βασικα απο τι καταλαβα ηταν σαν προηδοποιητηκο μνμ αυτο αφου βεβαια ειχε προηγηθη το μοναδικο μνμ ειτε στο θρεντ αυτο ειτε σε πμ εκτος απο το προχθεσινο που μαλωσαμε απο το μελως τζ ελ Ποιο πανω λεει καθαρα οτι μπορω 17 του μηνος ο τζ ελ. Εγω δεν μπορουσα να την κανω τοτε την συναντηση γιατι πολυ απλα τα περισσοτερα μελη τους βολευε αρχες του μηνα, απο τοτε και μερχι προχτες ο τζ ελ δεν εστειλε αλλο μνμ η πμ, παραμονο αυτο που λεει στιελε με και εμενα πμ. για ωρα και ημερονια κτλ πειτε μου τωρα πως εγω ενω νωριτερα (πριν το μνμ του τζ ελ) εχω ενημερωση ολα τα μελη που δηλωσαν συμετοχη ολες αυτες τις μερες την ωρα το μερος και την μερα της συναντησης να στειλω σε καποιον πμ που με λεει φανερα οτι τον βολευει η 17 και οτι δεν εχει φροντισει να με ενημερωση δεκα μερες παρακαλω οτι κατι αλλαξε και μπορει να ερθει οποτε γινει η συναντηση. Βεβαια ειναι και αλλα μελη οχι μονο ο τζ ελ πχ ο τυπος (δεν θυμαμαι το νικ του ) Grin που με εστειλε πμ και λεει οτι ειμαι απο βουλγαρια και θελω να με πεις ωρα,μερος και ημερομηνια για να δω αν με βολευει να ερθω.Και του απαντησα σε πμ οτι δεν μπορω να του στειλω ακριβως τις λεποτεμερειες της συναντσης αλλα μονο οτι θα γινει αρχες του μηνα και αν του βολευει θα προχωρουσα και σε λεπτομερειες δεν με απαντησε και θεωρησα οτι δεν τον βολευει, και του εστειλα πμ εχθες και του λεω οπως και σε αλλα μελη εαν θελει να μαθει λεπτομερειες για την συναντηση να ρωτησει το μελως τζ ελ που πλεον γνωριζει ωρα,μερος και ημερα.Το εκανα αυτο γιατι θεωρησα περα απο την επιθεση που δεχτηκα απο αυτο το μελως γιατι δεν το καλεσα (σας εξηγησα τους λογους παραπανω)οτι θελει πολυ να ερθει τελικα σε αυτη τι συναντηση και οτι νομιζω ειναι ο καταλυλοτερος εδω μεσα, γιατι περναει πολλες ωρες και μπορει να ενημερωση τα μελη που θα συμετεχουν στην συναντηση αλλα και αυτα που θελεον να συμετεχουν τωρα στην συναντηση καλυτερα απο τον οπιοδηποτε σε αυτο το σαιτ. Εγω για να ειμαι ενταξει στα ατομα που δηλωσαν συμετοχη τους εστειλα ολους το μνμ. Το γραφω και εδω οτι η συναντηση ισχυει κανονικα οπως ακριβως τα ειπαμε ολες αυτες της μερες, καλα να περασετε παιδια.Αυτα προς το παρον, και κατι απειλες του τζ ελ θα σε γαμησω και θα σε κανω απλα με αεριζουν τα @@ και τα αφηνω στην κριση του καθενος. Αν νομιζει καποιος οτι φερθηκα πουστικα σε κατι να με πει και να το συζητησουμε αλλα να το ατιολογισει οχι λογια του αερα σαν τον τζ ελ και τον ντιμτις που πηγε σε αλλο θρεντ και ετσι στο ξεκαρφωτο εγραψε οτι εγω φερθηκα πουστικα (υπαρχει αυτο το μνμ). Να πω και κατι ακομα, ειδα μελη που δεν εχουν σχεση με την μπουρδελοκατασταση και την συναντηση να περνουν μερος και να υποστιριζουν καποιον, λεω δικαιωμα τους και ξερω οτι με αντιπαθουν γιατι εγραψα δυο τρεις φορες στο θρεντ τους κατι μλκ  το παραδεχομαι.  Grin αλλα επειδης δεν εχει να κανει με αυτο θα ηθελα να τους παρακαλεσω εαν θελουν να λεγονται σωστοι και σοβαροι να δωσουν βαση σε οσα γραφτηκαν αυτες της μερες και μετα να κρινουν καταστασης. Ευχαριστω και καλες γιορτες σε ολους.
ΤΟ ξαναβαζω εδω γιατι εγινε ενα λαθακι.  :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Στουρνοοος
Είσαι Ωραιοοοοοος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Ολοι εκτος απο το μελως ντιμτις γιατι ειναι στημενος και θα το αποδειξω στην πορεια με τα δικα του μνμ εδω.

τον ντιμτις που πηγε σε αλλο θρεντ και ετσι στο ξεκαρφωτο εγραψε οτι εγω φερθηκα πουστικα (υπαρχει αυτο το μνμ).
1)Εγω αδερφε Τζαμαικαν ή whatever οπως κ να σε λενε, τις εχω δωσει τις εξετασεις μου στο σαιτ,οταν εσυ κ καποιοι αλλοι δεν ξερανε που πανε τα 4 κ δεν υπηρχατε καν σαν νικς εδω περα....
2)Δεν εγραψα ξεκαρφωτα,εγραψα αμεσως μετα με βαση του τι προηγηθηκε εδω κ με βαση αυτα που ελεγε ο φιλος μου ο γλου ειπα οτι εξηγηθηκες με πουστριλικι...δεν σε αρεσει το ποστ μου?χεστηκα εγω αυτο πιστευω,αυτο εγραψα.Τα παραπονα σου στην διοικηση.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
1)Εγω αδερφε Τζαμαικαν ή whatever οπως κ να σε λενε, τις εχω δωσει τις εξετασεις μου στο σαιτ,οταν εσυ κ καποιοι αλλοι δεν ξερανε που πανε τα 4 κ δεν υπηρχατε καν σαν νικς εδω περα....
2)Δεν εγραψα ξεκαρφωτα,εγραψα αμεσως μετα με βαση του τι προηγηθηκε εδω κ με βαση αυτα που ελεγε ο φιλος μου ο γλου ειπα οτι εξηγηθηκες με πουστριλικι...δεν σε αρεσει το ποστ μου?χεστηκα εγω αυτο πιστευω,αυτο εγραψα.Τα παραπονα σου στην διοικηση.
άνοιξε μου τα ματάκια και δώσε μου μια περπατουρα
:tooth: :tooth: : :tooth: :tooth:

Επισκέπτης
Ντιμτι η οπως αλλιως σε λενε, κανεις δεν μιλησε για την πορεια σου στην μπουρδελοκατασταση ουτε κανεις μιλησε ποιος την εχει ποιο μεγαλη εδω μεσα.Ο καθενας κρινεται ομως με αυτα που γραφει και εβαλα το πρωτο σου μνμ στο θρεντ αυτο, εχεις να πεις κατι για το  και δευτερον απο που οσπου πουστριλικι που εγραψες εσυ ο ιδιος σε αλλο θρεντ για εμενα που ειναι ασχετω με την συναντηση και με την μπουρδελοκατασταση

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Ντιμτι η οπως αλλιως σε λενε, κανεις δεν μιλησε για την πορεια σου στην μπουρδελοκατασταση ουτε κανεις μιλησε ποιος την εχει ποιο μεγαλη εδω μεσα.Ο καθενας κρινεται ομως με αυτα που γραφει και εβαλα το πρωτο σου μνμ στο θρεντ αυτο, εχεις να πεις κατι για το  και δευτερον απο που οσπου πουστριλικι που εγραψες εσυ ο ιδιος σε αλλο θρεντ για εμενα που ειναι ασχετω με την συναντηση και με την μπουρδελοκατασταση
εννοω οτι αν πραγματι ο γλου -με βαση αυτα που εγραψε ο ιδιος-ισχυουν,τοτε δεν του φερθηκες καλα.αυτο σημαινει ξηγιεμαι με πουστριλικι ή σκουλικιαρικα κτλ...τροπος εκφρασης ειναι,ετσι μιλαμε στην πιατσα.
Μπουχος εαν ειρωνευεσαι,ελα να σε περπατησω στα τσαρδια της επαρχιας να μαθεις μπαλιτσα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Πρωτο μνμ τους μελους ντιμτι η οπωε το λενε, ενω δεν εχει πορηγηθει τιποτε ουτε με τον τζ ελ ουτε με κανενα. τα συμπερασματα δικα σας.
παραθεση σε gl εχω κανει λκ λεω για το μαγαζι.
που ειναι το περιεργο?

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
εννοω οτι αν πραγματι ο γλου -με βαση αυτα που εγραψε ο ιδιος-ισχυουν,τοτε δεν του φερθηκες καλα.αυτο σημαινει ξηγιεμαι με πουστριλικι ή σκουλικιαρικα κτλ...τροπος εκφρασης ειναι,ετσι μιλαμε στην πιατσα.
Μπουχος εαν ειρωνευεσαι,ελα να σε περπατησω στα τσαρδια της επαρχιας να μαθεις μπαλιτσα.
δεν χρειάζομαι κανέναν για να μάθω την Επαρχια:
Τα χιλιομετρα μου είναι πόλλα και διάφορα!
Λευκωσια-Μεταξι-Βοτανικος-Αλεξανδρουπολη-Κρητη-Κιεβο
Και Άντε γεια!
Μεγάλη Μπαλλα σε λεω :rockon: :rockon: :rockon:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
δεν χρειάζομαι κανέναν για να μάθω την Επαρχια:
Τα χιλιομετρα μου είναι πόλλα και διάφορα!
Λευκωσια-Μεταξι-Βοτανικος-Αλεξανδρουπολη-Κρητη-Κιεβο
Και Άντε γεια!
Μεγάλη Μπαλλα σε λεω :rockon: :rockon: :rockon:
εγω Λονδινο κ ολη την Ελλαδα κ καλα κρασα.

Επισκέπτης
παραθεση σε gl εχω κανει λκ λεω για το μαγαζι.
που ειναι το περιεργο?
Πουθενα τυπε, απλα να ξερεις οτι ο κοσμος καταλαβαινει πολλα περισσοτερα απο σα εσεις νομιζετε. Θελω τωρα να πεις δημοσια οτι ποτε δεν δεν εκδηλωσες ενδιαφερον για την συναντηση.. ειναι ετσι η κανω λαθος

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Πουθενα τυπε, απλα να ξερεις οτι ο κοσμος καταλαβαινει πολλα περισσοτερα απο σα εσεις νομιζετε. Θελω τωρα να πεις δημοσια οτι ποτε δεν δεν εκδηλωσες ενδιαφερον για την συναντηση.. ειναι ετσι η κανω λαθος
εννοειται,χεστηκα για την συναντηση σας.
Παντα μοναχικα πηγαινα τσαρδια,παντα μοναχικα θα παω,δεν ειμαι 15 χρονων να παω τσουρμο.
Εγω αναφερομαι στο περιστατικο με γλ.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Παντα μοναχικα πηγαινα τσαρδια,παντα μοναχικα θα παω,δεν ειμαι 15 χρονων να παω τσουρμο.
κι όμως παίχτη η τσαρκα με μέλη είναι αλλη φαση! Είναι απερίγραπτο συναίσθημα! :grin:

Επισκέπτης
Αστα χεστηκα, απο τι καταλαβα λες οτι ποτε δεν ενδιαφερθηκες....και πες τι ειναι αυτα εδω για να καταλαβω τι γινεται κι εγω ρε παιδακι μου...

σε σενα εστειλε πμ ο τζαμακαιν μαν;ή εισαι και συ αγνωστος στο φορουμ,απο τα μελη με μηδενικη προσφορα κλπ κλπ

οχι δεν εστειλε,ισχυει το δευτερο.

Εφοσον λες οτι ποτε δεν ενδιαφερθηκες για την συναντηση για ποιο λογο γαφεις τα παραπανω, εγω εαν δηλωνες συμετοχη δεν θα ειχα προβλημα να σε καλεσω οπως εκανα με τοσα μελη εδω μεσα..

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Αστα χεστηκα, απο τι καταλαβα λες οτι ποτε δεν ενδιαφερθηκες....και πες τι ειναι αυτα εδω για να καταλαβω τι γινεται κι εγω ρε παιδακι μου...

σε σενα εστειλε πμ ο τζαμακαιν μαν;ή εισαι και συ αγνωστος στο φορουμ,απο τα μελη με μηδενικη προσφορα κλπ κλπ

οχι δεν εστειλε,ισχυει το δευτερο.

Εφοσον λες οτι ποτε δεν ενδιαφερθηκες για την συναντηση για ποιο λογο γαφεις τα παραπανω, εγω εαν δηλωνες συμετοχη δεν θα ειχα προβλημα να σε καλεσω οπως εκανα με τοσα μελη εδω μεσα..
τα λεγα κ σε ενα παλιοτερο μελος εδω περα (γεια σου μπιλυ  ;)),το γραφω κ δω:
αυτα τα νεα μελη δεν εχουν καθολου χιουμορ,απο την μια τους καταλαβαινω γιατι πολλες φορες ο γραπτος λογος παρεξηγειται...αν καποιος προσεξει τα ποστ θα καταλαβει οτι κανω πλακα κ χιουμορ μεταξυ εμου κ γλου....για δες τισ φατσες που ποσταρω σε καθε μνμ...δες κ το μνμ μου για τους δηθεν κλωνους που γραφω....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom