Επισκέπτης
Εγω ρε μαλεα εφαγα κι αλλο στην πυλαια και ειμαι ενταξει την αλλη φορα να παρεις μονο πατατες απο το σελφ σερβις!Ρε Μπακαγιοκοι τι φαγαμε ρε!
Με παει πύραυλο ρε
Εγω ρε μαλεα εφαγα κι αλλο στην πυλαια και ειμαι ενταξει την αλλη φορα να παρεις μονο πατατες απο το σελφ σερβις!Ρε Μπακαγιοκοι τι φαγαμε ρε!
Με παει πύραυλο ρε
ρε Μαλέα απο εχθες το σαββατοδραδο ηταν ψημένες οι παντσετες ρεΕγω ρε μαλεα εφαγα κι αλλο στην πυλαια και ειμαι ενταξει την αλλη φορα να παρεις μονο πατατες απο το σελφ σερβις!
χαχα εισαι αμαθος ρερε Μαλέα απο εχθες το σαββατοδραδο ηταν ψημένες οι παντσετες ρε
Όσο για το άλλο έτσι και έτσι το ξανθό !!!
χαχα εισαι αμαθος ρε
Σε ειπα το ξανθο δεν με γεμιζε το ματι ;) το αλλο το αλογο επρεπε να παρεις απο το λας βεγκας. ;)
Οντως, αυτες κανουν για πισωκολητο! τα λεμε μαλεα, σε στελνω και ενα π.μ δωρο
Το καλυτερο πίσω συστημα είχε!!!
Οντως, αυτες κανουν για πισωκολητο! τα λεμε μαλεα, σε στελνω και ενα π.μ δωρο
Καλησπέρα τρελό αγόρι! Για να πιάσουμε κ το φούρναρη να κανονίσουμε κανένα ποτάκι ;)Ρε τους Μπακαγιοκους ξαναβγήκαν στο κλαρί!
Την καλησπέρα μου
και μετα τα ποτάκια θα με κάνετε βόλτα στα καλυτεραΚαλησπέρα τρελό αγόρι! Για να πιάσουμε κ το φούρναρη να κανονίσουμε κανένα ποτάκι ;)
Για φλεβαρη λεωΠότε να το κανονίσουμε;;;
Εννοείται!!!και μετα τα ποτάκια θα με κάνετε βόλτα στα καλυτερα
Οκ, μετά τις 8/2 όμως... ;)Για φλεβαρη λεω
και μετα τα ποτάκια θα με κάνετε βόλτα στα καλυτερα
παλι τον Διοργανωτή θα κανεις?Για φλεβαρη λεω
Αφού βλέπεις ότι τον τρώει ο κώλος του... ;)παλι τον Διοργανωτή θα κανεις?
Εννοειται και αυτη τι φορα θα κερασετε τον διοργανωτη για τι δεν παιζει σαλιοπαλι τον Διοργανωτή θα κανεις?