Νέα

Συνάντηση μελών Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειστε υπερ η κατα των προγραμματων χωρις προφυλαξη

• ΥΠΕΡ

Ψήφοι: 56 32,9%
  • ΚΑΤΑ

Ψήφοι: 114 67,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    170

Επισκέπτης
Μπουχο την δοκιμασες την πιτσιρικα απο το λας βεγκας με το ωραιο πισω συστημα  :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326

Επισκέπτης
Τον φουρναρη δεν βλεπω αλλο... το κοβω αυτον καμια μερα να παντρευεται την μιρελα και να τον χασουμε για παντα.  :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Τον φουρναρη δεν βλεπω αλλο... το κοβω αυτον καμια μερα να παντρευεται την μιρελα και να τον χασουμε για παντα.  :grin:
αφού δεν πήρε την Κάντυ με τοσα δωρα ! Στο Ραφί θα μείνει ο Μπακαγιοκος :grin:

Επισκέπτης
αφού δεν πήρε την Κάντυ με τοσα δωρα ! Στο Ραφί θα μείνει ο Μπακαγιοκος :grin:
χαχα το ειχα ξεχασει αυτο, απο τι καταλαβα γινεται ευκολα αγαπουλης εαν του κανουν κανα δυο κολπακια οι κοπελες στο δωματιο.  :2funny:
Με ειχε πει και για βερονικα οτι γουσταρει....λες να τον παρουμε καμια μερα και να παμε για καφε στα γιανιτσα!  :o  :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Μαλέα τα Μελέ Ραντεβού στα Γουναραδικα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
χαχαχαχα... βρε, σε συγκεκριμένες πάω μόνο εγώ... Μόνικα (τη μιλφ εννοώ), Άφρο, Γαλήνη (που έχω στόχο να πάω κάποια στιγμή), άντε και Έμμα... Φτάνει, δε φτάνει;

Επισκέπτης
χαχαχαχα... βρε, σε συγκεκριμένες πάω μόνο εγώ... Μόνικα (τη μιλφ εννοώ), Άφρο, Γαλήνη (που έχω στόχο να πάω κάποια στιγμή), άντε και Έμμα... Φτάνει, δε φτάνει;
Χαχα αποκαλυφτηκε το παιδι  :grin: μπουχο την επομενη φορα που θα αποφυγη να μπει σε καποιες απο τις παραπανω θα τον βαλουμε με το ζορι  ;)

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Χαχα αποκαλυφτηκε το παιδι  :grin: μπουχο την επομενη φορα που θα αποφυγη να μπει σε καποιες απο τις παραπανω θα τον βαλουμε με το ζορι  ;)
Εσύ μη μιλάς, γιατί το φιλάκι δεν το έδωσες στην άλλη που στο ζητούσε... ;) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Τωρα που ψηθηκα να της το δωσω, εξαφανιστηκε απο τα στουντιο, βλεπω δεν την αναφερει κανεις στης τσαρκες του. Κριμα θα μας λειψει  :P

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
spiler την εβαψες θα σε χωσω Μεσά με Ντου
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom