mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
Φερέ αλαπινη η' nikos 3238 είναι ο ίδιος να ξεροχυσουμεΜπουχο ριχνεις το επιπεδο δειχνοντας μας τον κωλο σου
Φερέ αλαπινη η' nikos 3238 είναι ο ίδιος να ξεροχυσουμεΜπουχο ριχνεις το επιπεδο δειχνοντας μας τον κωλο σου
όχι παιχταρα μου Πηγά Κάρλα απο venus !!!!Παλι ικεα ητανΜπουχο την δοκιμασες την πιτσιρικα απο το λας βεγκας με το ωραιο πισω συστημα
Ακομα δεν γραφτηκε τιποτα για αυτην ρε γαμωτο, και δεν θελω να παω να φαω πρωτος την φολα.όχι παιχταρα μου Πηγά Κάρλα απο venus !!!!Παλι ικεα ηταν
να δώσουμε ενα εμβασμα στον spiler να την δοκιμάσει πρώτος?Ακομα δεν γραφτηκε τιποτα για αυτην ρε γαμωτο, και δεν θελω να παω να φαω πρωτος την φολα.
Δεν θα το δεχτει, αυτος ειναι υπερανω και δεν παει με τα στουντιοκοριτσα.να δώσουμε ενα εμβασμα στον spiler να την δοκιμάσει πρώτος?
Με εμας πως έμπλεξε ο Μπακαγιοκος!!! Γουσταρει ρε αλλά είναιΔεν θα το δεχτει, αυτος ειναι υπερανω και δεν παει με τα στουντιοκοριτσα.
Φαινεται γουσταρει να παιρνει ματι μονοΜε εμας πως έμπλεξε ο Μπακαγιοκος!!! Γουσταρει ρε αλλά είναι
ΚρυφοΜπακαγιοκος
Φαινεται γουσταρει να παιρνει ματι μονο
αφού δεν πήρε την Κάντυ με τοσα δωρα ! Στο Ραφί θα μείνει ο ΜπακαγιοκοςΤον φουρναρη δεν βλεπω αλλο... το κοβω αυτον καμια μερα να παντρευεται την μιρελα και να τον χασουμε για παντα.
χαχα το ειχα ξεχασει αυτο, απο τι καταλαβα γινεται ευκολα αγαπουλης εαν του κανουν κανα δυο κολπακια οι κοπελες στο δωματιο.αφού δεν πήρε την Κάντυ με τοσα δωρα ! Στο Ραφί θα μείνει ο Μπακαγιοκος
Χαχα αποκαλυφτηκε το παιδι μπουχο την επομενη φορα που θα αποφυγη να μπει σε καποιες απο τις παραπανω θα τον βαλουμε με το ζορι ;)χαχαχαχα... βρε, σε συγκεκριμένες πάω μόνο εγώ... Μόνικα (τη μιλφ εννοώ), Άφρο, Γαλήνη (που έχω στόχο να πάω κάποια στιγμή), άντε και Έμμα... Φτάνει, δε φτάνει;
Εσύ μη μιλάς, γιατί το φιλάκι δεν το έδωσες στην άλλη που στο ζητούσε... ;)Χαχα αποκαλυφτηκε το παιδι μπουχο την επομενη φορα που θα αποφυγη να μπει σε καποιες απο τις παραπανω θα τον βαλουμε με το ζορι ;)
Χαχαχαχαχαχαχα, είμαι σίγουρος!!!Τωρα που ψηθηκα να της το δωσω, εξαφανιστηκε απο τα στουντιο, βλεπω δεν την αναφερει κανεις στης τσαρκες του. Κριμα θα μας λειψει
spiler την εβαψες θα σε χωσω Μεσά με ΝτουΧαχα αποκαλυφτηκε το παιδι μπουχο την επομενη φορα που θα αποφυγη να μπει σε καποιες απο τις παραπανω θα τον βαλουμε με το ζορι ;)
Λες και θα με χαλάσει σε κάποια απ' αυτές αν με χώσεις...spiler την εβαψες θα σε χωσω Μεσά με Ντου