Νέα

Συνάντηση μελών Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ειστε υπερ η κατα των προγραμματων χωρις προφυλαξη

• ΥΠΕΡ

Ψήφοι: 56 32,9%
  • ΚΑΤΑ

Ψήφοι: 114 67,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    170

Επισκέπτης
τα λεγα κ σε ενα παλιοτερο μελος εδω περα (γεια σου μπιλυ  ;)),το γραφω κ δω:
αυτα τα νεα μελη δεν εχουν καθολου χιουμορ,απο την μια τους καταλαβαινω γιατι πολλες φορες ο γραπτος λογος παρεξηγειται...αν καποιος προσεξει τα ποστ θα καταλαβει οτι κανω πλακα κ χιουμορ μεταξυ εμου κ γλου....για δες τισ φατσες που ποσταρω σε καθε μνμ...δες κ το μνμ μου για τους δηθεν κλωνους που γραφω....
Δεχτει η πλακα, την κανω και εγω καμια φορα... αλλα το μελος τζ ελ με βριζει και με λεει ψευτη και τρολ. οποτε καλο ειναι αν θες να συμετεχης στην κουβεντα αυτη να μιλας σοβαρα σε παρακαλω για να μπορουμε να μιλαμε και εμεις μαζι σου σοβαρα. Αν θες να πεις κατι θα σε παρακαλεσω να μιλησεις σοβαρα και σε ειπα και νωριτερα ασε την ποιος την εχει εδω μεσα ποιο μεγαλη δεν ειναι το θεμα μας αυτο... εκτος και αν κανεις πλακα και σε αυτο οποτε δεκτο.

Επισκέπτης
Εδω σας βαζω την τσαρκα της υποτιθεμενεις οπως ειπε πρωτης συναντησης το μελος τζ ελ που για την ιστορια ειχε δηλωσει οτι θα ερθει αλλα δεν ηρθε οπως και δυο ακομα μελη ο τζιμιαδις που ειπε οτι το ξεχασε και ο φοιβος που ειπε απ την αρχη οτι ειναι αρρωστος και μπορει να ερθει. Το μελος τζ ελ δεν θελησε ποτε να δικαιολογησει για τι δεν ηρθε,Δικαιωμα του φυσικα.

Βραδυνή Τσαρκα μαζί με jamaican k spiyler!!!! Headbaning! Headbaning!
Case d'irene: Νική ελληνίδα με τα κανονιά της να ξεχειλίζουν!
Ανδρ.21: Τζούλια το νεανικό μαυριδερό κοριτσάκι με την κωλαρα!
Ανδρ.19: Μια Μινιόν κοπελα μαυρομαλλα και λεπτή μάλλον Ελένη την λένε!
Ανδρ.38: Αμέλια Ρουμάνα με περιττά κιλακια και φάτσα άστα να πάνε!
Ανδρ.34: Λάρα το πιπινακι απο την Βουλγαρία  kissass kissass και μετα  Boobies εξω ! Εδώ είχε
και εναν κινέζο συναγωνιστη και να του λέει η τσατσά " ουτε με χρυσο πούλι δεν μπαινεις" 2funny 2funny 2funny
Ανδρ.32: Αντζελλα εκ ουκρ. Μεριά άλογο η κοπελα!
Ανδρ.24: Μιρέλλα !!!!
Ανδρ.16: Κορίνα το Μινιόν κοριτσακι με κοκκινο μαλλι , φάτσα τπτ το ιδιαίτερο!
Ανδρ.50: Βερόνικα ψηλή κοπελα σαν την αντζελλα σε άσπρο χρωμα και κοκκινομαλα!
Ανδρ.52: Καρίνα με δίχτυωτο κολαν! Έχει δουλέψει αρκετά βραδιά Φρίξου 13!
Φρίξου 13: Η Γωγώ με Μποτικό παρακαλω!
Φρίξου 13.5: Βικτωρία ξανθιά προμιλφ με τα  Boobies Boobies εξω!
Φρίξου 14: Γιασμίν ισπανίδα σκυλοφατσα και παχυνε λιγάκι!
Φρίξου 15: Τάνια !!!
Τρίδυμα Νο1: Μόνικα απο Ανδρ.52 Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall
Νο2: Εβελίνα τα λογια περιττά!
Νο3: Χριστίνα Μινιόν!
Γκοντιβα: Μιλφοτζιλφ Εύα αλλά το σωμα λαμπάδα!
Νικ26: Αλινα!!!! kissass
Venus: Κάρλα  η Ξανθία ωραία κοπελα εκ Ρουμανίας μεριά!
Αδελφακι venus: Εμμανουέλα ξανθιά λεπτή δούλευε Ανδρ. 30 και Ανδρ.30α Βράδια!
Πέτρου Ερημίτη: Αλεξάνδρα απο που λένε ότι είναι η κοπελα! Απο το Μεξικό! Έχει ωραίο πίσω συστημα! Πάντως!
Κεφαλληνίας: Τζέσικα. Ουγγαροβραζιλιανα την ήξερα σήμερα έμαθα οτι είναι απο την Ουκρανια 2funny 2funny
Las vegas: Χριστινα- Μπιανκα- Και η Μπαρμπαρα kissass2 kissass2 kissass2
Υ.γ.: Αδικαιολόγητως απών ο Φουρναρης Headbaning! Headbaning! :rockon:Jimiadis!!!
Και ο foivos 22!!!!

Επισκέπτης
Αυτα προς το παρον για τι θελω να φυγω. Η συναντηση ισχυει κανονικα να ξερετε, για μενα αν σας ενδιαφερει ισχυει οτι σας εστειλα στο τελευταιο πμ. Χρονια πολλα,καλη χρονια.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Αυτα προς το παρον για τι θελω να φυγω. Η συναντηση ισχυει κανονικα να ξερετε, για μενα αν σας ενδιαφερει ισχυει οτι σας εστειλα στο τελευταιο πμ. Χρονια πολλα,καλη χρονια.
Ισχυει??????

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τριαντα μετρα σεντονια να απλωσεις τζαμαικαν το γεγονος οτι δεν με θες να με δεις ουτε ζωγραφιστο σε καμια συναντηση σας δεν αλλαζει....τους λογους μονο εσυ τους ξερεις

επισης δεν αλλαζει οτι κανενα απο τα γνωστα και μη εξαιρετεα μελη δεν προσεκληθησαν ποτε σε αυτην την συναντηση

το να θελετε να εχετε μια δικη σας κλικα,παρεα κλπ- πες το οπως θες- με καποια μελη ειναι απολυτα σεβαστο απο μενα....το να παριστανεις τον τιμητη των παντων και τον μεγα διοργανωτη εκδηλωσεων δηθεν ανοικτων για ολους που ομως τελικα ειναι για κλειστο κλαμπ καλεσμενων φιλων σου και να γαμας επι δυο μηνες ενα θεμα με δυο τρια αλλα νικ ειναι αλλο πραγμα

τωρα συνεχισε να κλαψομουνιαζεις σαν τα παιδακια......και καλα η συναντηση θα γινει,αλλα εγω δεν θα ρθω γιατι με μαλωσε ο κακος gl και μουτρωσα και μου χαλασατε την διαθεση :jerking:

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Απορώ χρονιάρες μέρες τι όρεξη έχετε και δημιουργείτε φασαρία απ' το πουθενά.  Για να μην πολυλογώ, η τσάρκα του Νοέμβρη μια χαρά έγινε, και το ευχαριστηθήκαμε.  Προσωπικά ήξερα ότι θα πήγαινα καθαρά για το χαβαλέ της υπόθεσης με κάποιους αγνώστους, και όντως είχε λίγη πλάκα και λίγο χαβαλέ η τσάρκα εκείνη.  Από κει και πέρα, είχαμε πει τότε οι 3 μας ότι θα ξανακάναμε νύξη για τσάρκα μέσα στις γιορτές, όπως και έγινε.  Το αν βόλευε ή όχι κάποιους, μου είναι αδιάφορο, όπως αδιάφορο μου είναι και το πόσοι θα είναι στην τσάρκα, μιας και ξέρω ότι όσοι πάνε, απλά θα πάνε για το χαβαλέ της ιστορίας.  Στην τελική, και 3 άτομα να είναι πάλι, είναι μια καλή φάση για ανταλλαγή εμπειριών και γνωριμιών.

Τώρα, για την όλη ιστορία και για το αν ο gl έστειλε ή όχι πμ στον jamaican και το όχι του jamaican, η άποψή μου είναι ότι κακώς ο jamaican είπε ξερά όχι, ειδικά σε συνάντηση που έχει ανακοινωθεί μέσα στο site και απευθυνόταν σε όλους, ακόμα και αν ο gl είχε πει για μετά τις 15/1 αρχικά.  Θα έπρεπε να είναι πιο διπλωματικός σε αυτόν τον τομέα.  Μεγάλη μαλακία όμως και του gl που δημιούργησε μια ιστορία απ' το πουθενά, ειδικά για μια συνάντηση μελών που θέλουν να πάνε μια τσάρκα.  Προσωπικά διαφωνώ που δεν ειπώθηκε απ' την αρχή και δημοσίως μέρα και ώρα συνάντησης, για να τελειώνει το πράγμα μιας και δεν είναι δα και κανένα κρατικό μυστικό, αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.  Θεωρώ δεδομένο ότι οι ιδιοκτήτες των οίκων παρακολουθούν το site, όπως και το ότι στάνταρ έχουν ανθρώπους που τους λένε τα πάντα γύρω από το site.  Δηλαδή συγγνώμη, τι περιμένουμε, να μην ξέρουν οι άνθρωποι αυτοί τι γίνεται μέσα εδώ;;;  Τέλος πάντων...  Ότι έγινε, έγινε, κόψτε τα χαζά μεταξύ σας gl και jamaican, γιατί δεν αξίζει να χαλάμε ένα site για μπούρδες.  Το έχω ζήσει αυτό το έργο αλλού, και δε θέλω να το ξαναζήσω και εδώ.  

Τέλος για τις προσκλήσεις που αναφέρθηκε ο gl, προσωπικά, όταν παίζει μια δημόσια συνάντηση, δεν έχω την απαίτηση να λάβω ειδική πρόσκληση, μιας και μιλάμε για δημόσια συνάντηση.  Η πρόσκληση φυσικά και είναι δημόσια (εξ ου και ο ορισμός της δημόσιας συνάντησης-πρόσκλησης για το οτιδήποτε).  Αν ήταν ιδιωτική, ναι, να το καταλάβω τη λογική της πρόσκλησης, αλλά σε δημόσια συνάντηση/βόλτα/τσάρκα/whatever, όχι, δε θα μπω ούτε εγώ, ούτε πιστεύω και κανείς μας, στη διαδικασία να στείλει προσκλήσεις σε ανθρώπους που ούτε καν τους ξέρει.  Αν με ενδιαφέρει, αυτό που κάνω εγώ είναι να ρωτήσω τον διοργανωτή πληροφορίες και να δηλώσω ή όχι τη συμμετοχή μου, απλά και ξάστερα.  Τα υπόλοιπα, τα ακούω βερεσέ, και έχω πάει και συνδιοργανώσει ουκ ολίγες συναντήσεις σε άλλες διαδικτυακές κοινότητες.  Θεωρώ λογικό όμως την καταληκτική ημερομηνία για ενημέρωση, γιατί έτσι κανονίζει ο καθένας το πρόγραμμά του.  

Αρκετά με τις χαζοκόντρες, δεν έχετε να χωρίσετε τίποτα σοβαρό, οπότε κόφτε το και οι δύο.  

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
SPILER εσυ καλα τα λες η συναντηση ειναι δημοσια,δεν θελει ειδικη προσκληση αρα και η ανακοινωση μερας και ωρας επρεπε να ειναι δημοσια και οχι ιντριγκαδορικα με πμ ,στα δηθεν κρυφα και με καχυποψια για καποια μελη λες και θα γινοταν καμια συνωμοσια

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
SPILER εσυ καλα τα λες η συναντηση ειναι δημοσια,δεν θελει ειδικη προσκληση αρα και η ανακοινωση μερας και ωρας επρεπε να ειναι δημοσια και οχι ιντριγκαδορικα με πμ ,στα δηθεν κρυφα και με καχυποψια για καποια μελη λες και θα γινοταν καμια συνωμοσια
gl, ευχαριστώ, αλλά καταλαβαίνω και τις δύο μεριές του νομίσματος.  Προσωπικά είμαι υπέρ της άποψης του να λέγονται κάποια πράγματα δημόσια, όμως καταλαβαίνω και τη λογική που λέει: "θέλω να μην ξέρουν οι οίκοι πότε θα σκάσουμε μύτη", ασχέτως αν το τελευταίο πάντα διαρρέει.  Μια παρέα 2-3 ατόμων μπορεί να θεωρηθεί άνετα ότι είναι φίλοι, σε αντίθεση με μια παρέα 5-6 ατόμων που σπάνια θεωρώ ότι βγαίνει για τσάρκα.  Σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή που τη συνάντηση τη διοργανώνει ο jamaican, αυτός κανονίζει τον τρόπο που θα γίνει η ενημέρωση, και η επικοινωνία προς τα μέλη.

Ξαναλέω, θεωρώ σωστό το να υπάρχει τελική ημερομηνία ενημέρωσης, όπως και δήλωσης συμμετοχών, και από τη στιγμή που κάποιος δε βολεύεται με τις ημερομηνίες, θεωρώ εξίσου σωστό να μην ενημερωθεί για τις τελικές ημερομηνίες από τη στιγμή που έχει φιξαριστεί σε ημερομηνία που δεν τον βολεύει.  Από τη στιγμή που έχει αλλάξει η αρχική του ημερομηνία, και εφόσον αυτό έχει γίνει πριν την τελική ημ/νία δηλώσεων συμμετοχής, είναι υποχρέωση του ανθρώπου αυτού να ενημερώσει τον διοργανωτή και ΑΝ ο διοργανωτής κρίνει ότι γίνεται, να τον δεχτεί.  Δε θα μπω στη διαδικασία να πω το γιατί 5-6 άτομα να πηγαίνουν μαζί σε όλους τους οίκους κάνει λίγο μπαμ, νομίζω ότι λίγο μυαλό το διαθέτουμε όλοι, απλά κάνω λίγο το δικηγόρο του διαβόλου, γιατί παρόλο που θεωρώ παράλογο το να μην ανακοινώνεται κάτι τέτοιο δημόσια, θεωρώ ότι υπάρχει μία λογική στο γιατί πρέπει να υπάρξει ενημέρωση με προσωπικό μήνυμα για τις τελικές ημερομηνίες και όχι δημόσια.  

Και ξαναλέω, προσωπικά, δεν κρύβομαι, δεν κρύφτηκα, και ουδέποτε θα κρυφτώ από τον καθένα.  Όσοι θέλουν, μπορούν να μου πούνε με μηνυματάκι το ότι θέλουν να με γνωρίσουν και να πιούμε καφέ ή ποτό, ή ακόμα και να κανονίσουμε για τσάρκα, δεν έχω κανένα θέμα με αυτό.  Άλλωστε, για το χαβαλέ και την ενημέρωσή μας είμαστε εδώ, όχι για να βγάζουμε ο ένας το μάτι του άλλου.

Άντε, αρκετά είπα πάλι...

Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία, χαρά, και επιτυχία σε κάθε τομέα παίδες!

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
εμεις δηλαδη που δεν γαμαμε να παμε για ψαρεμα? :)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Χρονιά Πολλά και καλη χρονιά σε Ολους!
Όλοι μας έχουμε τα αρνητικά μας και τα θετικά μας!
Να τα παραμερισουμε και να κοιτάμε μονο Μπροστα.
Καποτε θα φύγουμε όλοι απο εδω!
Μακάρι να μασταν όλοι μια Παρεα ! Η Πανάγια αλλιως τα θελει :grin:
Υγεια ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΑΓΚΕΣ!!! Μέρες που είναι δύσκολες παραμεριστετα Ολά
Κοιτάξτε τι γίνεται γύρω μας σε ουρανό και Θάλασσα!
Αυτά τα ολίγα....

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Καλή χρονιά παίδες!  Λοιπόν, εγώ θα πάω στην κανονισμένη τσάρκα, όσοι θέλουν, ας ακολουθήσουν.  It's that simple!  mpouxos, το ξέρεις ότι ήδη σε μετράω στη λίστα! ;)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Παρόντες ΟΛΟΙ στη συνάντηση με βαση αυτό το μνμ!
:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:
Ρε τον σπιλερ Ερχεται :rockon: :rockon: :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
το μουνοπανακι-τρολλ-σπαμερ τζαμαικανος  αφου πρωτα γεμισε σαραντα σελιδες μαλακιες την μπουρδελοκατασταση θεσσαλονικης για μια συναντηση που δεν ξερουμε αν εγινε και αν ηταν παραπανω απο τρια ατομα,αρχισε να γεμιζει παλι το ενημερωτικο θρεντ και αυτο εδω απο οταν ανοιξε με μηνυματα περι μιας εικαζομενης νεας συναντησης μελων...

Το παραπανω νομιζω τα λενε ολα. Η αληθεια ειναι οτι στην πρωτη συναντηση ο τζ ελ ειχε πει θα ερθει αλλα τελικα δεν ηρθε οπως και ακομα δυο μελη αν θυμαμαι καλα. Η συναντηση εγινε καπου το νοεμβρη αν θυμαμαι καλα, με εμενα τον σπιλερ και τον μπουχο.

ΑπαραδάδεΧτος....και λίγα του τον είπες.... :grin:

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Παρόντες ΟΛΟΙ στη συνάντηση με βαση αυτό το μνμ!
:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:
Ρε τον σπιλερ Ερχεται :rockon: :rockon: :rockon:
Ναι, γιατί άμα σας αφήσω μονάχους, θα μου πείτε ότι χαλάω τη συνάντηση με την απουσία μου :P

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Ρε Μπακαγιοκοι τι φαγαμε ρε!
Με παει πύραυλο ρε :shit: :shit: :shit: