Απορώ χρονιάρες μέρες τι όρεξη έχετε και δημιουργείτε φασαρία απ' το πουθενά. Για να μην πολυλογώ, η τσάρκα του Νοέμβρη μια χαρά έγινε, και το ευχαριστηθήκαμε. Προσωπικά ήξερα ότι θα πήγαινα καθαρά για το χαβαλέ της υπόθεσης με κάποιους αγνώστους, και όντως είχε λίγη πλάκα και λίγο χαβαλέ η τσάρκα εκείνη. Από κει και πέρα, είχαμε πει τότε οι 3 μας ότι θα ξανακάναμε νύξη για τσάρκα μέσα στις γιορτές, όπως και έγινε. Το αν βόλευε ή όχι κάποιους, μου είναι αδιάφορο, όπως αδιάφορο μου είναι και το πόσοι θα είναι στην τσάρκα, μιας και ξέρω ότι όσοι πάνε, απλά θα πάνε για το χαβαλέ της ιστορίας. Στην τελική, και 3 άτομα να είναι πάλι, είναι μια καλή φάση για ανταλλαγή εμπειριών και γνωριμιών.
Τώρα, για την όλη ιστορία και για το αν ο gl έστειλε ή όχι πμ στον jamaican και το όχι του jamaican, η άποψή μου είναι ότι κακώς ο jamaican είπε ξερά όχι, ειδικά σε συνάντηση που έχει ανακοινωθεί μέσα στο site και απευθυνόταν σε όλους, ακόμα και αν ο gl είχε πει για μετά τις 15/1 αρχικά. Θα έπρεπε να είναι πιο διπλωματικός σε αυτόν τον τομέα. Μεγάλη μαλακία όμως και του gl που δημιούργησε μια ιστορία απ' το πουθενά, ειδικά για μια συνάντηση μελών που θέλουν να πάνε μια τσάρκα. Προσωπικά διαφωνώ που δεν ειπώθηκε απ' την αρχή και δημοσίως μέρα και ώρα συνάντησης, για να τελειώνει το πράγμα μιας και δεν είναι δα και κανένα κρατικό μυστικό, αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Θεωρώ δεδομένο ότι οι ιδιοκτήτες των οίκων παρακολουθούν το site, όπως και το ότι στάνταρ έχουν ανθρώπους που τους λένε τα πάντα γύρω από το site. Δηλαδή συγγνώμη, τι περιμένουμε, να μην ξέρουν οι άνθρωποι αυτοί τι γίνεται μέσα εδώ;;; Τέλος πάντων... Ότι έγινε, έγινε, κόψτε τα χαζά μεταξύ σας gl και jamaican, γιατί δεν αξίζει να χαλάμε ένα site για μπούρδες. Το έχω ζήσει αυτό το έργο αλλού, και δε θέλω να το ξαναζήσω και εδώ.
Τέλος για τις προσκλήσεις που αναφέρθηκε ο gl, προσωπικά, όταν παίζει μια δημόσια συνάντηση, δεν έχω την απαίτηση να λάβω ειδική πρόσκληση, μιας και μιλάμε για δημόσια συνάντηση. Η πρόσκληση φυσικά και είναι δημόσια (εξ ου και ο ορισμός της δημόσιας συνάντησης-πρόσκλησης για το οτιδήποτε). Αν ήταν ιδιωτική, ναι, να το καταλάβω τη λογική της πρόσκλησης, αλλά σε δημόσια συνάντηση/βόλτα/τσάρκα/whatever, όχι, δε θα μπω ούτε εγώ, ούτε πιστεύω και κανείς μας, στη διαδικασία να στείλει προσκλήσεις σε ανθρώπους που ούτε καν τους ξέρει. Αν με ενδιαφέρει, αυτό που κάνω εγώ είναι να ρωτήσω τον διοργανωτή πληροφορίες και να δηλώσω ή όχι τη συμμετοχή μου, απλά και ξάστερα. Τα υπόλοιπα, τα ακούω βερεσέ, και έχω πάει και συνδιοργανώσει ουκ ολίγες συναντήσεις σε άλλες διαδικτυακές κοινότητες. Θεωρώ λογικό όμως την καταληκτική ημερομηνία για ενημέρωση, γιατί έτσι κανονίζει ο καθένας το πρόγραμμά του.
Αρκετά με τις χαζοκόντρες, δεν έχετε να χωρίσετε τίποτα σοβαρό, οπότε κόφτε το και οι δύο.