gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
οχι ρε φιλε αλλο thessalos αλλο νικ ο thessalon.....μην το γαμας τωραΟ τσοπανης ειναι ρε θα μας ζαλισει τα @@ με τους κλωνους του τωρα.
οχι ρε φιλε αλλο thessalos αλλο νικ ο thessalon.....μην το γαμας τωραΟ τσοπανης ειναι ρε θα μας ζαλισει τα @@ με τους κλωνους του τωρα.
Μπορει και να μπερδευτηκα,οταν μπορεσεις βαλε το δικο σου να δουμεοχι ρε φιλε αλλο thessalos αλλο νικ ο thessalon.....μην το γαμας τωρα
Λοιπον δωστε βαση σε αυτο που θα γραψω. Δεν κανουμε συναντηση μελων μπουρδελα.κομ για να ερθει το καθε μελος του σαιτ. Αλλα συναντηση μελων της μπουρδελο-καταστασης θεσσαλονικης Εννοειται οτι αν δεν εχεις κριτικες (πανω απο μια)ανανφορες(αρκετες)και αρκετα μνμ στο θεμα της μουρδελοκαταστασης δεν θα λαβεις μνμ για λεπτομερειες της συναντησης. Ευχαριστω. Αυτο παει σε μελη με ο εως 25 το πολυ μνμ που ξαφνικα τους επιασε η προθυμια να ερθουν στην συναντηση. Επισης οποιος κλωνος πεφτει στην αντιληψη μου θα κοβεται γιατι θα μαζευτουμε πολυ με τους κλωνους μαζι.
Αμα θελεις να πεις κατι πεστο μην ντρεπεσαι. και ασε τους καφεδες
ειμαι ντροπαλο παιδι. :SΑμα θελεις να πεις κατι πεστο μην ντρεπεσαι. και ασε τους καφεδες
οχι μαν,το συγκεκριμενο εμοτικον σημαινει οτι διαβαζω κατι γιατι κραταει καφε κ εφημεριδα. ;)Ελευθερα τυπε, δικαιωμα σου να παρακολουθεις και να μην γραφεις.
Απλα επειδης με παρεθεσες νομιζα οτι ηθελες να με πεις κατι
Ενταξει τυπε μην κανουμε σαν τα μωρα τωρα, εγω νομιζα οτι με την παρεθεσει ηθελες κατι να με πεις....αν καταλαβα λαθος και δεν θελεις τιποτε, ενταξει.οχι μαν,το συγκεκριμενο εμοτικον σημαινει οτι διαβαζω κατι γιατι κραταει καφε κ εφημεριδα. ;)
προτιμώ να κάνω μάζωξη για cg, παρά για μασάζ... θα'χει πιο πολύ πλάκα... άλλωστε, τα περισσότερα ελεύθερα μασατζίδικα τα ξέρουμε όλοι, και δε λέει και ιδιαίτερα... πλέον, κατά βάση σε cg εγώ, και πολύ ελάχιστες φορές σε μασάζ, εκτός κι αν πέσει κάτι εξαιρετικό στην αντίληψή μου ή αν έχω όρεξη για κομάντο κατάσταση... να σου πω, θα κανονίσουμε και τίποτα για μετά ή θα ψάχνουμε τι θα κάνουμε; γιατί να τη βγάλουμε ξανά με μπύρες στην καντίνα, δε νομίζω να παίζει... ;)Mετα τα χριστουγενα μνματακι χαχα Να σε πω,καμια μαζωξη μασατζιδων θα κανονισεις
θα παμε για μάσα μην αγχωνεσαιπροτιμώ να κάνω μάζωξη για cg, παρά για μασάζ... θα'χει πιο πολύ πλάκα... άλλωστε, τα περισσότερα ελεύθερα μασατζίδικα τα ξέρουμε όλοι, και δε λέει και ιδιαίτερα... πλέον, κατά βάση σε cg εγώ, και πολύ ελάχιστες φορές σε μασάζ, εκτός κι αν πέσει κάτι εξαιρετικό στην αντίληψή μου ή αν έχω όρεξη για κομάντο κατάσταση... να σου πω, θα κανονίσουμε και τίποτα για μετά ή θα ψάχνουμε τι θα κάνουμε; γιατί να τη βγάλουμε ξανά με μπύρες στην καντίνα, δε νομίζω να παίζει... ;)
δεν αγχώνομαι... άλλωστε, ξέρω ότι άμα δεν πάμε για τέτοια μάσα, θα πάμε για άλλη μάσα ;)θα παμε για μάσα μην αγχωνεσαι
Κάτι μου λέει οτι θα πάμε για μάσα και μετα να δουμε και την δεύτερη βάρδια!δεν αγχώνομαι... άλλωστε, ξέρω ότι άμα δεν πάμε για τέτοια μάσα, θα πάμε για άλλη μάσα ;)
έτσι, έτσι... να στρώνουν οι σόλες...Κάτι μου λέει οτι θα πάμε για μάσα και μετα να δουμε και την δεύτερη βάρδια!
Μπακαγιοκοι προπονηθειτε θα λιωσουμε σόλες
έτσι, έτσι, αν και προσωπικά δε γουστάρω τη φυλακή, προτιμώ να χαθώ με κανένα αματούρι να βγάλω γούστα ;)Νομιζω πως αύτη η αναφορά Τσάρκας δεν θα έχει προηγούμενο!!
Ζούμε για τις Τσαρκες! Βαλτε μας ολους Φυλακη!!
Λοιπον δωστε βαση σε αυτο που θα γραψω. Δεν κανουμε συναντηση μελων μπουρδελα.κομ για να ερθει το καθε μελος του σαιτ. Αλλα συναντηση μελων της μπουρδελο-καταστασης θεσσαλονικης Εννοειται οτι αν δεν εχεις κριτικες (πανω απο μια)ανανφορες(αρκετες)και αρκετα μνμ στο θεμα της μουρδελοκαταστασης δεν θα λαβεις μνμ για λεπτομερειες της συναντησης. Ευχαριστω. Αυτο παει σε μελη με ο εως 25 το πολυ μνμ που ξαφνικα τους επιασε η προθυμια να ερθουν στην συναντηση. Επισης οποιος κλωνος πεφτει στην αντιληψη μου θα κοβεται γιατι θα μαζευτουμε πολυ με τους κλωνους μαζι.
φιλέ καλες γιορτές ! Ολά είναι αθληματα! Καλά να περνάς .εγω δεν ειμαι μπουρδελακιας (μονο για καμια τσαρκα παω οποτε τυχει με παρεα)...οποτε καλα να περασετε....
ούτε εγώ είμαι, για το χαβαλέ πάω βασικά, μιας και έχω τα στανταράκια μου σε cg γι' αυτό το διάστημα, συν τα όποια κασκαντεριλίκια κάνω σε cg και massage, οπότε προτιμώ να τα σκάσω εκεί, όχι ότι αν δω κάτι καλό, δε θα μπω μέσα... άλλο κεφάλαιο είναι αυτό... παλιά ναι, πήγαινα περισσότερο σε στούντιο, αλλά δεν ήξερα τα μασάζ... (τα cg τα ήξερα, αλλά δεν τα προτιμούσα, πήγαινα με ct τότε) άμα έχεις όρεξη για την παρέα, εγώ θα σου έλεγα να στείλεις στον τζαμαϊκανό και να έρθεις...εγω δεν ειμαι μπουρδελακιας (μονο για καμια τσαρκα παω οποτε τυχει με παρεα)...οποτε καλα να περασετε....