Νέα

Συνάντηση μελών Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ειστε υπερ η κατα των προγραμματων χωρις προφυλαξη

• ΥΠΕΡ

Ψήφοι: 56 32,9%
  • ΚΑΤΑ

Ψήφοι: 114 67,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    170

Επισκέπτης
Λοιπον δωστε βαση σε αυτο που θα γραψω. Δεν κανουμε συναντηση μελων μπουρδελα.κομ για να ερθει το καθε μελος του σαιτ. Αλλα συναντηση μελων της μπουρδελο-καταστασης θεσσαλονικης Εννοειται οτι αν δεν εχεις κριτικες (πανω απο μια)ανανφορες(αρκετες)και αρκετα μνμ στο θεμα της μουρδελοκαταστασης δεν θα λαβεις μνμ για λεπτομερειες της συναντησης. Ευχαριστω.  :) Αυτο παει σε μελη με ο εως 25 το πολυ μνμ που ξαφνικα τους επιασε η προθυμια να ερθουν στην συναντηση. Επισης οποιος κλωνος πεφτει στην αντιληψη μου θα κοβεται γιατι θα μαζευτουμε πολυ με τους κλωνους μαζι.  :grin:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Λοιπον δωστε βαση σε αυτο που θα γραψω. Δεν κανουμε συναντηση μελων μπουρδελα.κομ για να ερθει το καθε μελος του σαιτ. Αλλα συναντηση μελων της μπουρδελο-καταστασης θεσσαλονικης Εννοειται οτι αν δεν εχεις κριτικες (πανω απο μια)ανανφορες(αρκετες)και αρκετα μνμ στο θεμα της μουρδελοκαταστασης δεν θα λαβεις μνμ για λεπτομερειες της συναντησης. Ευχαριστω.  :) Αυτο παει σε μελη με ο εως 25 το πολυ μνμ που ξαφνικα τους επιασε η προθυμια να ερθουν στην συναντηση. Επισης οποιος κλωνος πεφτει στην αντιληψη μου θα κοβεται γιατι θα μαζευτουμε πολυ με τους κλωνους μαζι.  :grin:
:coffee:

Επισκέπτης
Ελευθερα τυπε, δικαιωμα σου να παρακολουθεις και να μην γραφεις.
Απλα επειδης με παρεθεσες νομιζα οτι ηθελες να με πεις κατι  :dunno:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Ελευθερα τυπε, δικαιωμα σου να παρακολουθεις και να μην γραφεις.
Απλα επειδης με παρεθεσες νομιζα οτι ηθελες να με πεις κατι  :dunno:
οχι μαν,το συγκεκριμενο εμοτικον σημαινει οτι διαβαζω κατι γιατι κραταει καφε κ εφημεριδα. ;)

Επισκέπτης
οχι μαν,το συγκεκριμενο εμοτικον σημαινει οτι διαβαζω κατι γιατι κραταει καφε κ εφημεριδα. ;)
Ενταξει τυπε μην κανουμε σαν τα μωρα τωρα, εγω νομιζα οτι με την παρεθεσει ηθελες κατι να με πεις....αν καταλαβα λαθος και δεν θελεις τιποτε, ενταξει.

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Mετα τα χριστουγενα μνματακι χαχα  Να σε πω,καμια μαζωξη μασατζιδων θα κανονισεις  :grin:
προτιμώ να κάνω μάζωξη για cg, παρά για μασάζ... θα'χει πιο πολύ πλάκα... άλλωστε, τα περισσότερα ελεύθερα μασατζίδικα τα ξέρουμε όλοι, και δε λέει και ιδιαίτερα... πλέον, κατά βάση σε cg εγώ, και πολύ ελάχιστες φορές σε μασάζ, εκτός κι αν πέσει κάτι εξαιρετικό στην αντίληψή μου ή αν έχω όρεξη για κομάντο κατάσταση... να σου πω, θα κανονίσουμε και τίποτα για μετά ή θα ψάχνουμε τι θα κάνουμε;  γιατί να τη βγάλουμε ξανά με μπύρες στην καντίνα, δε νομίζω να παίζει... ;)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
προτιμώ να κάνω μάζωξη για cg, παρά για μασάζ... θα'χει πιο πολύ πλάκα... άλλωστε, τα περισσότερα ελεύθερα μασατζίδικα τα ξέρουμε όλοι, και δε λέει και ιδιαίτερα... πλέον, κατά βάση σε cg εγώ, και πολύ ελάχιστες φορές σε μασάζ, εκτός κι αν πέσει κάτι εξαιρετικό στην αντίληψή μου ή αν έχω όρεξη για κομάντο κατάσταση... να σου πω, θα κανονίσουμε και τίποτα για μετά ή θα ψάχνουμε τι θα κάνουμε;  γιατί να τη βγάλουμε ξανά με μπύρες στην καντίνα, δε νομίζω να παίζει... ;)
θα παμε για μάσα μην αγχωνεσαι :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
δεν αγχώνομαι... άλλωστε, ξέρω ότι άμα δεν πάμε για τέτοια μάσα, θα πάμε για άλλη μάσα ;)
Κάτι μου λέει οτι θα πάμε για μάσα και μετα να δουμε και την δεύτερη βάρδια!
Μπακαγιοκοι προπονηθειτε θα λιωσουμε σόλες
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Νομιζω πως αύτη η αναφορά Τσάρκας δεν θα έχει προηγούμενο!!
Ζούμε για τις Τσαρκες! Βαλτε  μας ολους Φυλακη!!
:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
Νομιζω πως αύτη η αναφορά Τσάρκας δεν θα έχει προηγούμενο!!
Ζούμε για τις Τσαρκες! Βαλτε  μας ολους Φυλακη!!
:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:
έτσι, έτσι, αν και προσωπικά δε γουστάρω τη φυλακή, προτιμώ να χαθώ με κανένα αματούρι να βγάλω γούστα ;)

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216

εγω δεν ειμαι μπουρδελακιας (μονο για καμια τσαρκα παω οποτε τυχει με παρεα)...οποτε καλα να περασετε....

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
εγω δεν ειμαι μπουρδελακιας (μονο για καμια τσαρκα παω οποτε τυχει με παρεα)...οποτε καλα να περασετε....
φιλέ καλες γιορτές ! Ολά είναι αθληματα! Καλά να περνάς .

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.801
Πόντοι
3.665
ούτε εγώ είμαι, για το χαβαλέ πάω βασικά, μιας και έχω τα στανταράκια μου σε cg γι' αυτό το διάστημα, συν τα όποια κασκαντεριλίκια κάνω σε cg και massage, οπότε προτιμώ να τα σκάσω εκεί, όχι ότι αν δω κάτι καλό, δε θα μπω μέσα... άλλο κεφάλαιο είναι αυτό... παλιά ναι, πήγαινα περισσότερο σε στούντιο, αλλά δεν ήξερα τα μασάζ... (τα cg τα ήξερα, αλλά δεν τα προτιμούσα, πήγαινα με ct τότε) άμα έχεις όρεξη για την παρέα, εγώ θα σου έλεγα να στείλεις στον τζαμαϊκανό και να έρθεις...

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Αφιερωνω μερικούς στιχους προς Νέα μελή που μας βλέπουν και το ξέρω οτι γουσταρουν!
Τα σπιτάκια είναι λιγα και η απόσταση μικρή!
Καντέ εσείς το πρωτο βήμα και θα κάνω την αρχή
!!!
Αρχή οτάν Λεώ θα πω καμια καλη κουβέντα στο jamaican για να σας πάρει.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom