Επισκέπτης
χαχα δεν σε ειπα, με στελνει πμ. ενας με μηδεν μνμ και λιγες μερες εγραφης στο σαιτ και με λεει θελω πληροφοριες για την συναντηση παλικαρι απ τα λιγα ετσι
Εγώ αυτό που θα τον έλεγα είναι'' Κανέ πρωτα Εστω και Μια τσαρκα Ενημέρωσε και Ελα"χαχα δεν σε ειπα, με στελνει πμ. ενας με μηδεν μνμ και λιγες μερες εγραφης στο σαιτ και με λεει θελω πληροφοριες για την συναντηση παλικαρι απ τα λιγα ετσι
αχαχαχ εσυ εισαι μπατε σκυλοι αλεστε ρε συ αμα δεν ειναι γνωστο μελος ο αλλος πως θα τον εμπιστευτουμε...μηπως θελεις και εσυ τσαρκα μαζι με τους προμοτορες και τα αφεντικα οπως ειχε πει ο σπιλερ Με μια τσαρκα και μια κριτικη εγω τους κοβω αμεσως απ την συναντση.. δεν με γεμιζουν το ματι για συναγωνιστες, εαν δεν εχεις λιωσει την σολα στην τσαρκα δεν αξιζη να βρισκεσε σε αυτη τι συναντησηΕγώ αυτό που θα τον έλεγα είναι'' Κανέ πρωτα Εστω και Μια τσαρκα Ενημέρωσε και Ελα"
Δεν έχω κόλλημα ποσο μνμ έχει ο άλλος ! Να αποδείξει οτι είναι ένας απο Εμας
φιλέ ανοιγεις μεγάλη κουβέντα τώρα! Τα Μελέ πρεπει να φύγω! Τον συναγωνιστή τον μυριζομαι με την αναφορά Τσάρκας ! Σου είχα πει κάτι είχα κανει πολλές αναφορές Τσάρκας και με θεωρούσαν κάτι άλλο!αχαχαχ εσυ εισαι μπατε σκυλοι αλεστε ρε συ αμα δεν ειναι γνωστο μελος ο αλλος πως θα τον εμπιστευτουμε...μηπως θελεις και εσυ τσαρκα μαζι με τους προμοτορες και τα αφεντικα οπως ειχε πει ο σπιλερ Με μια τσαρκα και μια κριτικη εγω τους κοβω αμεσως απ την συναντση.. δεν με γεμιζουν το ματι για συναγωνιστες, εαν δεν εχεις λιωσει την σολα στην τσαρκα δεν αξιζη να βρισκεσε σε αυτη τι συναντηση
Ε ναι ρε φιλε αλλα να γραψει και λιγα χιλιομετρα στο παλμαρε του μη με την πρωτη βολτα τους βγαζουμε ενταξει, θα γελανε και οι τσατσαδες μαζι μας. ;)φιλέ ανοιγεις μεγάλη κουβέντα τώρα! Τα Μελέ πρεπει να φύγω! Τον συναγωνιστή τον μυριζομαι με την αναφορά Τσάρκας ! Σου είχα πει κάτι είχα κανει πολλές αναφορές Τσάρκας και με θεωρούσαν κάτι άλλο!
θα ερθω λεμε....μονο σαββατο να γινει να μπορω κατσω γιατι καημερινες δουλευω στις 12!!!Ο φουρναρης λες να ερθει... εγω δεν τον πιστευω παντως
τον κούκο εκείνο το βράδυ που τον ειδες?????
Κατ' αρχας, ευχαριστώ για την πρόσκληση!Ο χαγκεμ και καποια αλλα παιδια δεν δηλωνουν συμμετοχη και με απογοητευουν.
Δεν δαγκωνουμε ρε παιδια μην φοβαστε, μια παρεα θα ειμαστε ολοι
καλες γιορτές ρε Παίχτη!!!Κατ' αρχας, ευχαριστώ για την πρόσκληση!
Πραγματικά σας χαιρομαι! Ειστε η νεα γενια του του φόρουμ.
Προσπαθήστε να το κανετε ομορφο και καθαρο, οπως ηταν καποτε. Μην χτίζετε ομως με παλια υλικα..
Και, που ξερεις, καποτε θα σας πετύχουμε με τον Game σε κανα σουβλατζιδικο
Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!
θα ερθω λεμε....μονο σαββατο να γινει να μπορω κατσω γιατι καημερινες δουλευω στις 12!!!
Χαχα ρε φιλε αμα ειναι ετσι να αποσυρθω κι εγω παιζει να ειμαι και πιο παλιος απο εσενα.Κατ' αρχας, ευχαριστώ για την πρόσκληση!
Πραγματικά σας χαιρομαι! Ειστε η νεα γενια του του φόρουμ.
Προσπαθήστε να το κανετε ομορφο και καθαρο, οπως ηταν καποτε. Μην χτίζετε ομως με παλια υλικα..
Και, που ξερεις, καποτε θα σας πετύχουμε με τον Game σε κανα σουβλατζιδικο
Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!
Σαν λεμε το συνθημα του γηπεδου "ζουμε για την κυριακη βαλτε μας ολους φυλακη"καλες γιορτές ρε Παίχτη!!!
Ζούμε Μονο για τις Τσαρκες
Σαν λεμε το συνθημα του γηπεδου "ζουμε για την κυριακη βαλτε μας ολους φυλακη"
Αρε μπουχο ωρες,ωρες πραγματικα με ξεπερνανε αυτα που γραφεις
Θα την εκανε για τις γιορτες, σε τιποτε ελβετικες αλπεις!
Τον spiler δεν βλέπω! Θα κάνω Ντου στα μασατζιδικα μπας και τον βρω