Επισκέπτης
Εσυ δεν ξανα διοργανωνης ξεχασε το εισαι στο γραμματειακο κομματι γραφεις τις τσαρκες.Κάλα τραγουδά τώρα! Γιατί το καλοκαίρι που επανερχομαι ως Διοργανωτής "ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ"
Εσυ δεν ξανα διοργανωνης ξεχασε το εισαι στο γραμματειακο κομματι γραφεις τις τσαρκες.Κάλα τραγουδά τώρα! Γιατί το καλοκαίρι που επανερχομαι ως Διοργανωτής "ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ"
τραγούδα λέμε Οποτε γουσταρω αναλάμβανω Συνάντηση!Εσυ δεν ξανα διοργανωνης ξεχασε το εισαι στο γραμματειακο κομματι γραφεις τις τσαρκες.
το ακουσαμε κι αυτό! Αφού δεν μπορείτε να γραψετε Τσαρκα!Η το ενα η το αλλο φιλαρακι εδω μοιραζουμε της ευθυνες, εαν παρεις την διοργανωση θα δωσουμε σε αλλον την τσαρκα
Ναι ρε μεγαλε οταν εμεις γραφαμε τσαρκα, εσυ παλευες να κανεις συνδεση στο σαιττο ακουσαμε κι αυτό! Αφού δεν μπορείτε να γραψετε Τσαρκα!
άντε να σας δω ρε μαγκακια! Πάντως στις συναντήσεις πατέ Πάσο μπροστά στο Μεγαλείο του Μπουχου!Ναι ρε μεγαλε οταν εμεις γραφαμε τσαρκα, εσυ παλευες να κανεις συνδεση στο σαιτ
Ασε που ο αζαζελ με ειπε οτι θελει να γραψει μια τσαρκα μονος του για ολα τα σπιτια, εχει χρονια λεει να το κανει.
Ναι ρε μεγαλε οταν εμεις γραφαμε τσαρκα, εσυ παλευες να κανεις συνδεση στο σαιτ
Ασε που ο αζαζελ με ειπε οτι θελει να γραψει μια τσαρκα μονος του για ολα τα σπιτια, εχει χρονια λεει να το κανει.
Πρέπει να γράψουμε και γιαυτες και να τις κράξουμε, όσες είναι για κράξιμοΚαι για τις τσατσαδες μπορω να γραψω αμα θελεις
Αλλος ειπαμε θα διοργανωση!Άντε azazel, κανόνισε λέμε την επόμενη βόλτα και τις απαραίτητες ρετσινο/μπυρο καταστάσεις ;)
Είπαμε; Γιατί εγώ δε θυμάμαι να είπα τίποτα πέρα από τον Azazel να το διοργανώσει... Άλλωστε, και ο λαός αυτό ζήτησε...Αλλος ειπαμε θα διοργανωση!
Ακαλα εσυ εισαι στην κοσμαρα σου... Αστον αζαζελ δεν συμπληρωσε τα απαραιτητα πορνοενσημα για να γινει διοργανωτης,εσενα προτειναμε αλλα εσυ μας εκανες το κινεζο οποτε με βαρια καρδια ανελαβα εγω.Είπαμε; Γιατί εγώ δε θυμάμαι να είπα τίποτα πέρα από τον Azazel να το διοργανώσει... Άλλωστε, και ο λαός αυτό ζήτησε...
Ακαλα εσυ εισαι στην κοσμαρα σου... Αστον αζαζελ δεν συμπληρωσε τα απαραιτητα πορνοενσημα για να γινει διοργανωτης,εσενα προτειναμε αλλα εσυ μας εκανες το κινεζο οποτε με βαρια καρδια ανελαβα εγω.
Λαγνε μαζευεις πορνοενσημα?
προσπαθωΛαγνε μαζευεις πορνοενσημα?
νομιζω οτι μετα τον Μαλέα τζαμαικαν! Πρεπει να γίνεις Διοργανωτής τιμής ενεκενπροσπαθω
Σκεφτομαι να μονοιμοποιηθω σε αυτη τι θεση μπουξενομιζω οτι μετα τον Μαλέα τζαμαικαν! Πρεπει να γίνεις Διοργανωτής τιμής ενεκεν
Γελάει ο κόσμος ρε ταγαρι με αυτά που λες!Σκεφτομαι να μονοιμοποιηθω σε αυτη τι θεση μπουξε