travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.722
- Πόντοι
- 3.870
λοιπων ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.... εγω θελω να διοργανωσω την νυχτερινη εξοδο μετα την μπουρδελοτσαρκα...για κανα κλαμπ η μπουζουκια...
Γραμματεα κατσ καλα κανονικα επρεπε στην επομενη να ηταν ο τζιμιαδις μιας και σε αυτη που εγινε δεν καταφερε να ερθει λογο ατυχηματος αλλα υπαρχει ενα μεγαλο αλλα με αυτον το τυποΓελάει ο κόσμος ρε ταγαρι με αυτά που λες!
Σκεφτομαι να μονοιμοποιηθω σε αυτη τι θεση μπουξε
ο spiller θα αφησει καμια πανσετα;;;;;;;;;Οτι εχετε ευχαριστηση και καμια πανσετουλα στην καντινα.
Άστον ρε αφού γουσταρει! τον γλεντανε τα ΠΑΟΚ ία καιΑΖΑΖΕΛ΄ασε τις συναντήσεις,κατσε στα αυγα σου...
Θα μου αρρωστήσεις και θα τρεχω παλι.....
Άστον ρε αφού γουσταρει! τον γλεντανε τα ΠΑΟΚ ία και
Αφού εσύ τρως κοτοπουλάκι, τώρα μας ζητάς παντσετούλα;;;ο spiller θα αφησει καμια πανσετα;;;;;;;;;
εχω ξεκινησει διαιτα...για να χασω μερικα κιλα και να φανουν οι κοιλιακοι...εχω βαρεθει να τρωω κοτοπουλο και ψαρι :S :S :S :S :S :S :S :S :SΑφού εσύ τρως κοτοπουλάκι, τώρα μας ζητάς παντσετούλα;;;
Για δηλωση συμμετοχης εκτος απο αιτηση,υπευθυνη δηλωση του νομου 105,και φωτογραφιες τι αλλο χρειαζεται?Oποιος θελει να δηλωσει συμμετοχη για την επομενη συναντηση που θα γινει τον μαιο! ας με στειλει πμ. Απο βδομαδα θα λαβει π.μ για ωρα και τοπο συναντησεις. Ευχαριστω
ρωτά τον Μαλέα jamaican σε π.μ.Κατά τι ώρα θα γίνει η συνάντηση μπας και με βολεψει ?
Δεν τα δημοσιεύουμε φανερά μη μας μπαγλαρώσουν ?ρωτά τον Μαλέα jamaican σε π.μ.
τι να μας μπαγλαρωσουν ρε Μπακαγιοκο! Εδώ ο άλλος μας μυριστηκε και ρωτούσε ποιος είμαι Ναουμε! τι θες να εμφανιστούν καμια 10 αρία Μπακαγιοκοι ετσι για πλάκα!Δεν τα δημοσιεύουμε φανερά μη μας μπαγλαρώσουν ?
Εγώ σου είπα να φέρεις πούλμαν και εκδρομή στην Αθήνατι να μας μπαγλαρωσουν ρε Μπακαγιοκο! Εδώ ο άλλος μας μυριστηκε και ρωτούσε ποιος είμαι Ναουμε! τι θες να εμφανιστούν καμια 10 αρία Μπακαγιοκοι ετσι για πλάκα!