mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.773
- Πόντοι
- 10.326
ΕΣΥ καλά τα λες! το πούλμαν το ξέρει?Εγώ σου είπα να φέρεις πούλμαν και εκδρομή στην Αθήνα
ΕΣΥ καλά τα λες! το πούλμαν το ξέρει?Εγώ σου είπα να φέρεις πούλμαν και εκδρομή στην Αθήνα
Σαν καυλωμενη αποστολή του ΠΑΟΚ θα είμαστεΕΣΥ καλά τα λες! το πούλμαν το ξέρει?
ρισπεκτ Ρε λες να σας κατεβασω εις τας Αθήνας? κανά 2 ήμεροΣαν καυλωμενη αποστολή του ΠΑΟΚ θα είμαστε
Φίλε εγώ ψήνομαι...... Με ματωμένα κεφαλια (τα κάτω) θα γυρίσουμερισπεκτ Ρε λες να σας κατεβασω εις τας Αθήνας? κανά 2 ήμερο
καλοκαιράκι όμως για να λιωσουνε και οι σόλες Ναουμε!Φίλε εγώ ψήνομαι...... Με ματωμένα κεφαλια (τα κάτω) θα γυρίσουμε
Oποιος θελει να δηλωσει συμμετοχη για την επομενη συναντηση που θα γινει τον μαιο! ας με στειλει πμ. Απο βδομαδα θα λαβει π.μ για ωρα και τοπο συναντησεις. Ευχαριστω
εγώ πάντως δεν του Στέλνω! Για να δουμε θα με πει!Και οι μονιμοι θαμωνες πρεπει να σου στειλουν πμ?
Θα βρούμε κανένα μπουρδελο με ντους η θα βρομάμε ιδρωτίλα ?καλοκαιράκι όμως για να λιωσουνε και οι σόλες Ναουμε!
με 10 € θέλεις και ντους Μαλέα μου?Θα βρούμε κανένα μπουρδελο με ντους η θα βρομάμε ιδρωτίλα ?
Μην κάνουμε άσχημη εντύπωσημε 10 € θέλεις και ντους Μαλέα μου?
Εννοειται ολοι.. Οποιος δεν στειλει δεν θα παρει και π.μ Εξαιρεσης δεν κανω σε κανενα.Και οι μονιμοι θαμωνες πρεπει να σου στειλουν πμ?
ΤΣ τς τς, στα δεν ντρέπεσαι... Για στείλε μια ενημέρωση κ σε μας τους μόνιμουςΕννοειται ολοι.. Οποιος δεν στειλει δεν θα παρει και π.μ Εξαιρεσης δεν κανω σε κανενα.
ρε τον Spiler ολά τα πορνοενσημα έχει μαζέψει!ΤΣ τς τς, στα δεν ντρέπεσαι... Για στείλε μια ενημέρωση κ σε μας τους μόνιμους
κάτσε να χωνέψει πρωτα απο αυτά που έφαγε την πρωτομαγιά! και μετα θα ενημερώσει!ο μαλεας ο τζαμαικανος ποτε θα ενημερωσει για την συναντηση;;;;;;;;;;;;; του στειλα π.μ. και με γραψε στα αρχιδια του;;;;;;;;;;; αν τον παρω τηλεφωνο θα τον κραξω
εκλεισες τραπέζι στον Μακρόπουλο?ααααααα καααααααααλααααααααααααα
καλημερα....Γεια σας καυλιαρηδες