You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.819
- Πόντοι
- 4.895
Ναι, έχεις οξία Δρακουλίαση αυτές τις μέρεςΕγω ειμαι αρρωστος παιδες,ελπιζω ο Spiler να σας ειπε..
Επισκέπτης
Ναι μας ειπε οτι την προηγουμενη ησουν εξω και τα επινεςΕγω ειμαι αρρωστος παιδες,ελπιζω ο Spiler να σας ειπε..
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Περαστικα φίλε και σύντομα ξανά στις επάλξειςΕγω ειμαι αρρωστος παιδες,ελπιζω ο Spiler να σας ειπε..
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.368
- Πόντοι
- 3.820
πες μας οτι ητανε και συμπτωση τα μπουμπουνητα και οι καρεκλες που εριξε 1 ωρα πριν την συναντηση στο κεντρο;με διοργανωτη εσενα εεεεεεε; το τονιζωωωωω!!!Στον φουρναρη να τα πεις αυτα που παει να βγαλει εμενα γκαντεμη
Επισκέπτης
Εγω ξερω οτι απ την αρχη της συναντησης και μεχρι το τελος της δεν εριξε σταγονα!
Επισκέπτης
Παντως στην επομενη συναντηση θα δωσουμε και δωρακι στους συμμετεχοντες μπας και ερθει κανενας παραπανω και συμπληρωσουμε ταξι να φυγουμε ολοι μαζι.
Επισκέπτης
Καινουργια ψηφοφορια
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.773
- Πόντοι
- 10.326
ρε Μαλέα θα πεις τον κλώνο μου να βγάλω γούστα!Μες τη μαλακια και στο τρολλαρισμα εισαι,καθε βραδυ σε πιανει αυτο!!!
Πρεπει να το κοιταξεις
Περιμένω ΕΣΥ το ξεκινήσες αν δεν κάνω λάθος!
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 17.961
- Πόντοι
- 38.177
ρε Μαλέα θα πεις τον κλώνο μου να βγάλω γούστα!
Περιμένω ΕΣΥ το ξεκινήσες αν δεν κάνω λάθος!
Τον κλωνο σου τον εστειλα σε πμ σε αυτον που μου τον ζητησε
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.773
- Πόντοι
- 10.326
Γράψε κι εδώ λίγο να εκτεθεις! Απορω ειλικρινά πως εγραψες εκείνη την μαλακία στο θέμα της καταστασης!Τον κλωνο σου τον εστειλα σε πμ σε αυτον που μου τον ζητησε
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.773
- Πόντοι
- 10.326
Δες ποτε γραφτηκα και ποτε ξεκίνησαν οι Συναντήσεις!
Θα το πω πολύ απλα για να καταλάβεις οτι αυτό που ζω Μαζί σας στην Τσαρκα απο την αρχή μέχρι το τέλος με γεμίζει και το Γουσταρω!
Υ.γ.: Το χερι μου εγώ όταν το δίνω σε χειραψία σημαίνει είσαι Δικός μου- Φιλια !!!
Θα το πω πολύ απλα για να καταλάβεις οτι αυτό που ζω Μαζί σας στην Τσαρκα απο την αρχή μέχρι το τέλος με γεμίζει και το Γουσταρω!
Υ.γ.: Το χερι μου εγώ όταν το δίνω σε χειραψία σημαίνει είσαι Δικός μου- Φιλια !!!
Επισκέπτης
Αυτο που με εστειλες ειναι ο ιδιος αλλο κλωνο εχει αλλα δεν τον λεει ο μαλεαςΤον κλωνο σου τον εστειλα σε πμ σε αυτον που μου τον ζητησε
Επισκέπτης
Τι εγινε μπουξος...κοπανησαμε τιποτα ποτακια εχθες το βραδυΔες ποτε γραφτηκα και ποτε ξεκίνησαν οι Συναντήσεις!
thessalos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
πχ εσυ δεν το παραδεχεσαι οτι εισαιΟλοι κλωνοι ειμαστε να ξερετε, απλα αλλοι το παραδεχονται και αλλοι οχι
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.773
- Πόντοι
- 10.326
άντε παλιΑυτο που με εστειλες ειναι ο ιδιος αλλο κλωνο εχει αλλα δεν τον λεει ο μαλεας