Επισκέπτης
Ε ορμα ρε μαλεα τι καθεσαι ο μπουχος θα την ειχε βγαλει γκομενα μεχρι τωρα.
Την αλλη την ξερουμε ειναι κοπελα του επαγγελματος δλδ..Συνηθως καθεται σε ενα τραπεζακι αυτη αλλη μια γκομενα και δυο πυρφοροι
Τωρα να παω μονος εκει και να της την πεσω ειναι λιγο κουλο
Την αλλη την ξερουμε ειναι κοπελα του επαγγελματος δλδ..
μπορεί και να είναι! και να μην το ξέρεις!Οχι ασχετη ειναι αλλα ισως η Ντανιελα να την βαλει στη δουλεια
μπορεί και να είναι! και να μην το ξέρεις!
Σαν τον μπουχο εισαι κι εσυ δεν ξερατε την σοφουλα που εχει σχεδον 3 χρονια στην πολη.Ρε Μαλεα,εγω και να μην το ξερω?λιγο δυσκολο μου ακουγεται
στειλε π.μ ;) ;) ;) ;)Εντωμεταξυ ειμαι μεγαλο γατονι! καταλαβα ποιος συναγωνιστης ηταν αυτος που μας συναντησε στο δρομο και δεν ηθελε να πει το νικ του. ;) Νομιζε οτι θα μου κρυφτει χαχαχα
εγώ παλι νομιζω οτι δεν ηταν μέλος! Αλλά αν ηταν μέλος είμαι αναμεσα σε 2 ατομα!Εντωμεταξυ ειμαι μεγαλο γατονι! καταλαβα ποιος συναγωνιστης ηταν αυτος που μας συναντησε στο δρομο και δεν ηθελε να πει το νικ του. ;) Νομιζε οτι θα μου κρυφτει χαχαχα
Εσυ κοιτα να γυρισεις την ψηφοφορια γιατι ο αρειανος μας κανει χαβαλε λογικα πρεπει να τον ψηφισαν και η τσατσαδες, δεν εξηγειται αλλιως.εγώ παλι νομιζω οτι δεν ηταν μέλος! Αλλά αν ηταν μέλος είμαι αναμεσα σε 2 ατομα!
Εσυ κοιτα να γυρισεις την ψηφοφορια γιατι ο αρειανος μας κανει χαβαλε λογικα πρεπει να τον ψηφισαν και η τσατσαδες, δεν εξηγειται αλλιως.
Οχι βεβαια, σε ολα πρωτοποροι ειμαστε εδω πανω.υπαρχουν αντιστοιχες συναντισεις για τα α8ηναικα μελη?
Να του πεις του εφοριακου εαν δεν θελει την αναλαμβανω εγωΡε σταματηστε να βαζετε τους κλωνους σας να με ψηφιζουν,ειπα σημερα τον Spiller οτι θα ειναι διοργανωτης και εκανε τον κινεζο,εχασε και στο ταβλι πανηγυρικα
ηδη! Αλλά ξεκίνησαν ταΝα του πεις του εφοριακου εαν δεν θελει την αναλαμβανω εγω
Τι καλυτερη διοργανωση θα κανω ;) αρκει να πει ο σπιλλερ οτι παραχωρει την θεση του γιατι εχει προτεραιοτητα.ηδη! Αλλά ξεκίνησαν τα
Κάλα τραγουδά τώρα! Γιατί το καλοκαίρι που επανερχομαι ως Διοργανωτής "ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ"Τι καλυτερη διοργανωση θα κανω ;) αρκει να πει ο σπιλλερ οτι παραχωρει την θεση του γιατι εχει προτεραιοτητα.