mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.773
- Πόντοι
- 10.326
φίλε τα Μελέ....Μην είναι κανένα κομοδίνο και τρέχουμε μετά για δεύτερη κατάθεση σε γνωστό στανταρακι
φίλε τα Μελέ....Μην είναι κανένα κομοδίνο και τρέχουμε μετά για δεύτερη κατάθεση σε γνωστό στανταρακι
Καλή ξεκούρασηφίλε τα Μελέ....
Πηρε φορα ο διοργανωτης εγω λεω να του αναθεσουμε και την επομενη, ετσι τιμης ενεκεν
Αυτήν που εβαλες λινκ στα μασαδικα την ξεσσκιζα για πλάκα!
Η την Μιχαέλα που δεν την ξέρω και καθόλου ?
Ο αζαζελ την έβαλε πολύ καλή περίπτωση. Την πήρε ?
Την οργανωσε μια χαρα την συναντηση + οτι ηρθε και ενα νεο μελος, απλα δεν ηρθε ο ιδιος σιγα το πραγμα.
ναι! Αυτήν λέω!Τη Μαριαννα λες Μπουξο?
Πανε να δεις τον μαγο του οζ που εξαφανιζει ψωλες στο στομα της
Οχι ακομα,αλλα οπου να ναι θα περασω για ενα τεστ ντραιβ
Εσύ όπως πας αγόρι μου θα περάσεις τεστ ντράιβ και την οδοντογλυφίδα στο Βαρδάρη... (για να μην πω και τις τσατσάδες όλες)Οχι ακομα,αλλα οπου να ναι θα περασω για ενα τεστ ντραιβ
Εσύ όπως πας αγόρι μου θα περάσεις τεστ ντράιβ και την οδοντογλυφίδα στο Βαρδάρη... (για να μην πω και τις τσατσάδες όλες)
αφού είσαι ρε ο Τζόρτζ της συνάντησης, κάθε φορά πέφτουν όλες μπροστά σου ;)Κρυβε λογια
Άντε βρε Μπακαγιοκοι μας μαθαν και τα Τσιμέντα Ναουμε! ο άλλος σε όποιο σπίτι μπαιναμε Μπου και Μπου φώναζε!Ο μπουχος ειναι η φιρμα καο αζαζελ ο ομορφος της παρεας
Δε ντρεπομαι ρε φιλε αλλα για λιγο μπηκα και με πηρε ο υπνος.Λιγο το περπατημα λιγο η Νικολ παρεδωσα.Αλλανταλα αμα βλεπεις γραψε κατι μην ντρεπεσαι
Προχθες που την ειδα δεν μ'αρεσε και πολυ,δεν με εκανε το κλικ για περασω.Μπουξο η Ντανιελα πινει καφε διπλα απο το σπιτι μου,αμα θελεις ελα να παμε να πιουμε εμεις σε αλλο τραπεζακι
Προχθες που την ειδα δεν μ'αρεσε και πολυ,δεν με εκανε το κλικ για περασω.
Ολες η ωραιες κομοδινιζουν στην πολη μας, μονο κατι γιουβαρλακια με ποδια αξιζουν στο μεσα, και αυτες η αναγκη της κανει να ειναι καλες στο δωματιο για να μην βαρανε μυγες.Ειναι ωραιο μουνι η καριολα αλλα κομοδινιζει μεσα στο δωματιο