mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.773
- Πόντοι
- 10.326
γαμιεται ο ΠΑΟ και η Αθήνα! Παλατάκι αύριογαμιεται ο θρυλος και ο πειραιας
γαμιεται ο ΠΑΟ και η Αθήνα! Παλατάκι αύριογαμιεται ο θρυλος και ο πειραιας
βρες καμια προσκληση για τον αζαζελ
αυτη που σε ρωτησε τι κανεις μωρο μου......στο χοτει πηρα φιλη απο παλια...
αυτό το νήμα είναι 3090-70Αφηστε τα αθλητικα εδω ειναι σοβαρο θρεντ, αμα συνεχισετε θα σας
Αν λετε την εμμα ναι κανει, την εχω πετυχει να βαζει 3-4 μεσα.Νομιζω κανει,οταν λες φιλη ειναι βιζιτα η φιλη δικη σου μονο
αυτό το νήμα είναι 3090-70
αμα γραφαμε στην Κατασταση! Θα ηταν 3090!
Δεν σε πιανει φιλος.. ειναι και αργκα, πεσει για υπνο τωρα.αμα γραφαμε στην Κατασταση! Θα ηταν 3090!
Μόλις ήρθε φίλος για ποτό και μου ειπε το σκηνικό. Του λέω άσε ξέρωΕγω οταν φυγατε πηγα πρωτα να δω την ντανιελα με τα τατου και μετα να ξαναδω την ελενα μηπως ψηθω και περασω Ακουστε σκηνικο, ειμαστε καμια δεκαρια ατομα μεσα ισως και παραπανω και περιμενουμε να βγει. μας εχει κανα δεκαλεπτο στο περιμενε και οταν βγαινει κατι μπακαγιοκοι στο βαθος αρχιζουν να χειροκροτανε και να σφυριζουν μιλαμε για ατμοσφαιρα γηπεδου μεσα
Δεν έχει λογαριασμό εδώ . Του διάβασα την τσάρκα και την επιβεβαίωσεΗ ενημερωση του μπου.κομ ειναι ΑΜΕΣΗ
Θα έρθω ρε φίλε γουστάρω τζερτζελεScorpie αλανι στην επομένη Ελα!
και Βαρδάρη πήγαμε και 26ης 35Α αλλά κλειστόΔεν έχει λογαριασμό εδώ . Του διάβασα την τσάρκα και την επιβεβαίωσε
Βαρδάρη δεν πήγε . Πήδηξε την Έλενα και τον ψήνω να μου πει λεπτομέρειες να γράψω αναφοράκαι Βαρδάρη πήγαμε και 26ης 35Α αλλά κλειστό
αναφορά του φίλου σου θα γράψεις σαν δίκη σου εμπειρία?Βαρδάρη δεν πήγε . Πήδηξε την Έλενα και τον ψήνω να μου πει λεπτομέρειες να γράψω αναφορά
και Βαρδάρη πήγαμε και 26ης 35Α αλλά κλειστό