Νέα

Συναγωνιστές τη βοήθεια σας παρακαλώ!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Savourogamhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μάγκες θέλω τη βοήθεια κάποιου από δω μέσα αν ξέρει κανείς διότι ντρέπομαι να απευθυνθώ σε σεξολόγο η ψυχολόγο. Εδώ και 2 βδομάδες εχω μπει σε σχέση με κοπέλα που είμαι ερωτευμένος μαζί της όπως κι αυτή. Η σεξουαλική μου επιθυμία ειναι πολύ καλή και έντονη αλλά συμβαίνει το εξής: Αρχίζω προκαταρτικά και όταν φτάνω στο να βάλω προφυλακτικό νιώθω να ξενερώνω και με το που το βάζω μου πέφτει τελείως! Αν κρατηθώ και δεν μου πέσει τότε θέλει η κοπέλα μου να τρίψει το πουλί μου στο μουνί της και να μπω σιγά σιγά, οπότε μου πέφτει τότε μιας και δεν αισθάνομαι τίποτα! Το κακό είναι πως επειδή ξενερώνει και απογοητεύεται η κοπέλα μου βαράω κι εγώ τέτοιο αντι-κούκου που δεν μου σηκώνεται για όλο το βράδυ μέχρι την επόμενη μέρα!!! Τι φταίει ρε παιδιά? Είναι γεγονός πως δεν μου αρέσει το προφυλακτικό, ξενερώνω με αυτό και δεν νιώθω πολλά (τριβή και τέτοια) αλλά κάτι τέτοιο δεν μου έχει ξανασυμβεί μέχρι τώρα! Βέβαια πριν απο τη συγκεκριμμένη κοπέλα είχα καιρό είναι η αλήθεια να κάνω σχέση. Χρήσιμες πληροφορίες: Δεν έχω κάνει εξέταση θυροειδή που έπρεπε να κάνω απο πέρυσι. Πειράζει αυτό? Σημειωτέον πως δεν έχω κάποιο δύσκολο πρόβλημα, απλά παίρνω τ4 των 50μg.
2) Δεν κοιμάμαι καλά, διατροφή σχετικά καλή
Έχει περάσει κανείς ανάλογο σκηνικό? Μπορεί να προτείνει κανείς καμία λύση? Ευτυχώς που η κοπέλα μου με στηρίζει επειδή με αγαπάει και δεν με έχει σουτάρει!
Ευχαριστώ.
Το μυαλο σου το εχεις κοιταξει σε καποιο γιατρο????????

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ρε Παίχτουρα μη ξηγιέσαι έτσι στο παλικάρι

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ρε Παίχτουρα μη ξηγιέσαι έτσι στο παλικάρι
Ισως αν μας εδινε με σωστο γραπτο τροπο,τι ακριβως τον απασχολει να μπορουσαμε να βοηθησουμε................ αλλα σε καθε περιπτωση ειναι λιγο δυσκολο εδω μεσα εμεις, οπως μας τα εγραψε..... να του γραψουμε κατι χρησιμο για την περιπτωση του!!!!!!!!!

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
Αλλαξε γκομενα  :rockon: :rockon: :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Θα πω κάτι πρωτότυπο, πήγαινε σε κανα γιατρό.
Για να ασχοληθεί σοβαρά με την περίπτωση σου πες του ότι ρώτησες και στο bourdela αλλά δεν πήρες απάντηση

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Αν στη μαλακια ή προσφατα με αλλες δεν ειχες προβλημα τοτε λογικα δεν εχεις οργανικο προβλημα.
Οπως και παρα πολλοι εχεις κολλημα με το προφυλακτικο. Σου συνεβει στην αρχη με τη συγκεκριμενη κοπελα που σε νοιαζει και τωρα σου εχει δημιουργηθει φοβος καθε φορα που προσπαθειτε.

Προσπαθησε να πεισεις τον εαυτο σου οτι ειναι ψυχολογικο. Ασε τα παιχνιδια και τα προκαταρτικα και μολις σου σηκωθει εχε ετοιμο το προφυλακτικο και ορμα κατευθειαν στο ψητο. Αν τα καταφερεις μια φορα μετα θα σου φυγει η ιδεα και θα μπορεις να γαμας κανονικα και με παιχνιδια και με ολα. Επισης μπορεις να δοκιμασεις με λεπτα προφυλακτικα.
Τελος υπαρχει και η λυση να πατε και οι 2 για εξετασεις σεξουαλικως μεταδιδομενων νοσηματων και να δοκιμασετε χωρις προφυλακτικο.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Τελος υπαρχει και η λυση να πατε και οι 2 για εξετασεις σεξουαλικως μεταδιδομενων νοσηματων και να δοκιμασετε χωρις προφυλακτικο.

Και να κάνετε και παιδάκια, και να παντρευτείτε, και να ζήσετε ευτυχισμένοι τα υπόλοιπα σας χρόνια.

Δυο βδομάδες την ξέρει τη γκόμενα, τι του λες ρε του ανθρώπου?

Απ' ότι διάβασα εδώ το Τ4 ΕΧΕΙ στυτική δυσλειτουργία (συ είπας), επομένως γιατί σε ξενίζει το γεγονός?

Η μια λύση είναι να ρωτήσεις το γιατρό που σου έδωσε το Τ4.

Αν δε θέλεις, υπάρχει η λύση να κόψεις (για 2-3 μέρες) το Τ4 από μόνος σου, και να δεις αν θα έχει διαφορά. Πάλι όμως (αν σου σηκωθεί με κομμένο το φάρμακο) θα πρέπει μετά να ρωτήσεις το γιατρό τι θα κάνεις με την περίπτωση.

Η τρίτη λύση είναι να πας να βρεις μια του αγοραίου, και να δοκιμάσεις μαζί της αν σου σηκώνεται ή όχι.  Αυτές (οι περισσότερες) ξέρουν καλά (επαγγελματικά) να μας τη σηκώνουν, και τότε θα δεις μήπως φταίει η γκόμενα σου για το ότι δε σου σηκώνεται, και όχι εσύ.

Αλλά εγώ θα σε συμβούλευα να αρχίσεις από τη δεύτερη λύση.

OP
OP
S

Savourogamhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
161
Πόντοι
291
Παίδες τελικά το προφυλακτικό ήταν το πρόβλημα. Είπα στη κοπέλα μου, την έπεισα μάλλον, να με αφήσει να μπω λίγο μέσα χωρίς προφυλακτικό. Μόλις μπήκα μέσα όλα κυριλέ! Απλά το θέμα ήταν πως δεν ήθελε με τίποτα χωρίς προφυλακτικό και την έπεισα λέγοντας της πως θα μπω για λίγο έτσι για να βεβαιωθώ πως δεν έχω οργανικό πρόβλημα! Άπαξ όμως και ήμουνα μέσα, σιγά μη με έβγαζε! :cheesy: Ευχαριστώ όλους όσους πρότειναν λύσεις στο πρόβλημα, οι άλλοι που κάναν πλάκα δεν πειράζει, κι εγώ κάφρος είμαι απλά θα πρέπει να κατάλάβουμε πως εδώ μέσα είναι καλό να λειτουργούμε όλοι σαν μια παρέα και να μην τρολάρουμε πόσο μάλλον σε τέτοια θέματα.

nintendorevo13

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά ο Tarasch έχει δίκιο.

.... Βιολογικοί παράγοντες επιδρούν τόσο στη στύση, όσο και στην εκσπερμάτιση που με ...
Πηγή: vita.gr

Oπότε ούτε αγχος είναι ούτε τίποτα. Αλλά επειδή όπως, σωστά είπαν και τα άλλα παιδιά, εδώ θα ακούσεις βλακείες όταν μιλάμε για θέμα υγείας φίλε μου δεν παίζουμε. Πήγαινε σε γιατρό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom