Savourogamhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 161
- Πόντοι
- 291
Μάγκες θέλω τη βοήθεια κάποιου από δω μέσα αν ξέρει κανείς διότι ντρέπομαι να απευθυνθώ σε σεξολόγο η ψυχολόγο. Εδώ και 2 βδομάδες εχω μπει σε σχέση με κοπέλα που είμαι ερωτευμένος μαζί της όπως κι αυτή. Η σεξουαλική μου επιθυμία ειναι πολύ καλή και έντονη αλλά συμβαίνει το εξής: Αρχίζω προκαταρτικά και όταν φτάνω στο να βάλω προφυλακτικό νιώθω να ξενερώνω και με το που το βάζω μου πέφτει τελείως! Αν κρατηθώ και δεν μου πέσει τότε θέλει η κοπέλα μου να τρίψει το πουλί μου στο μουνί της και να μπω σιγά σιγά, οπότε μου πέφτει τότε μιας και δεν αισθάνομαι τίποτα! Το κακό είναι πως επειδή ξενερώνει και απογοητεύεται η κοπέλα μου βαράω κι εγώ τέτοιο αντι-κούκου που δεν μου σηκώνεται για όλο το βράδυ μέχρι την επόμενη μέρα!!! Τι φταίει ρε παιδιά? Είναι γεγονός πως δεν μου αρέσει το προφυλακτικό, ξενερώνω με αυτό και δεν νιώθω πολλά (τριβή και τέτοια) αλλά κάτι τέτοιο δεν μου έχει ξανασυμβεί μέχρι τώρα! Βέβαια πριν απο τη συγκεκριμμένη κοπέλα είχα καιρό είναι η αλήθεια να κάνω σχέση. Χρήσιμες πληροφορίες: Δεν έχω κάνει εξέταση θυροειδή που έπρεπε να κάνω απο πέρυσι. Πειράζει αυτό? Σημειωτέον πως δεν έχω κάποιο δύσκολο πρόβλημα, απλά παίρνω τ4 των 50μg.
2) Δεν κοιμάμαι καλά, διατροφή σχετικά καλή
Έχει περάσει κανείς ανάλογο σκηνικό? Μπορεί να προτείνει κανείς καμία λύση? Ευτυχώς που η κοπέλα μου με στηρίζει επειδή με αγαπάει και δεν με έχει σουτάρει!
Ευχαριστώ.
2) Δεν κοιμάμαι καλά, διατροφή σχετικά καλή
Έχει περάσει κανείς ανάλογο σκηνικό? Μπορεί να προτείνει κανείς καμία λύση? Ευτυχώς που η κοπέλα μου με στηρίζει επειδή με αγαπάει και δεν με έχει σουτάρει!
Ευχαριστώ.