baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.307
- Πόντοι
- 5.097
スラグ赤ちゃんトカゲはどういう意味ですかあなたの小さなたわごとをファック
スラグ赤ちゃんトカゲはどういう意味ですかあなたの小さなたわごとをファック
スラグ赤ちゃんトカゲはどういう意味ですか
τι κανεις φιλαρακι μου που χαθηκες?
εδω αγορίνα μου τριγυρωτι κανεις φιλαρακι μου που χαθηκες?
μια χαρα μη χαθουμε να πιουμε καφεδακια ΚΑΜΙΑ μερα.εδω αγορίνα μου τριγυρω
καλα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, δεν χανόμαστε θα σε παρω τηλμια χαρα μη χαθουμε να πιουμε καφεδακια ΚΑΜΙΑ μερα.
Να φυλαγεσαι,σου κανε λαικ ο Βαρος.Αυτος δεν δινει του αγγελου του νερο που λενε.Καπου αποσκοπει.καλα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, δεν χανόμαστε θα σε παρω τηλ
Επιτηδες το βαλες ε?Επειδη ο ενας απ' τους 2 ειναι σκουροχρωμος?
το αντισταθμιζει με ξανθο μαλλι ομωςΕπιτηδες το βαλες ε?Επειδη ο ενας απ' τους 2 ειναι σκουροχρωμος?
να ερθω και εγω με φιλο @athinaios44 να γίνουμε τετράδα κερνάωμια χαρα μη χαθουμε να πιουμε καφεδακια ΚΑΜΙΑ μερα.
Όταν λες γερά φράγκα? 5000 φτάνουν?Εγω θα ελεγα οτι ειναι πεταμενα λεφτα. Μονο αμα κατσει επαγγελματικο ταξιδι με πληρωμενα εισιτηρια+διαμονη αξιζει να πας, αλλιως θα σου παει ο κουκος αηδονι για το τιποτα, εκτος αν στριμωχτεις σε καμια τρυπα και τρως μακντολαντς καθε μερα... Αν δεν εισαι ειδικα τελειως πορωμενος με την συγχρονη κουλτουρα τους, θα κριντζαρεις σε καθε στενο με αυτα που θα βλεπεις. Ο αλλος εγραφε αγαπανε και κερνανε τους ελληνες Στα "καλα" μερη θα τρως πορτα μονο και μονο που δεν μιλας τη γλωσσα ή δεν μοιαζεις αρκετα ασιατης, στα παπαρια τους οι ελληνες, δεν ειναι αυστραλια εκει, τιγκα φραγκατους τουριστες ειναι. Αμα σου περισσευουν γερα φραγκα να τα σκασεις και να κανεις ενα μεγαλο και ανετο τουρ, ναι οκ, ισως περασεις καλα. Αμα μπαστακωθεις σε μια μεγαλη πολη και την περπατας, θα την βαρεθεις σε 2 μερες. Με τα ιδια λεφτα πας σε 2-3 ασιατικες τροπικες χωρες αραλικι, να χεις θεαμα και εμπειριες για μια ζωη.
Ο @px75 ειχε παει τελευταια για να λαβει μερος σε κατι αγωνες σουμο ...Κανένας πρόσφατα κατά εκεί ;;;;;
Υπολόγισε το εισητήριο απο 1,000 μέχρι 1,200€ περιπου εκτος αν το κλεισεις πολυ νωρίτερα. 15 μέρες σ ένα καλό ξενοδοχείο 40-50ε τη μέρα, εκτός κέντρου πόλης η με λίγο ψάξιμο και κανα 20€ τη μέρα για φαγητό μέσο όρο εκτός τα εξτρα που θα πας σε κανα παραδοσιακο με ταταμι να φας κανα 30ρι-40. γυρω στα 2,000 πάνω κάτω τα βασικά έξοδα. απο κει και περα εξαρτάται τι θα κάνεις, πόσες εκδρομές θα πας πόσα κλαμπάκια πόσες γιαπωνεζούλες θα πάρεις για πίπες κτλ κτλ... όλο και κάτι θα κάνεις. Καλύτερη εποχή πάντως είναι το τέλος της Μέσα με τέλος της Ανοιξης έχει παντού φεστιβαλΌταν λες γερά φράγκα? 5000 φτάνουν?
Γιαπωνέζικο φεστιβάλ, εμπειρία ζωής.Υπολόγισε το εισητήριο απο 1,000 μέχρι 1,200€ περιπου εκτος αν το κλεισεις πολυ νωρίτερα. 15 μέρες σ ένα καλό ξενοδοχείο 40-50ε τη μέρα, εκτός κέντρου πόλης η με λίγο ψάξιμο και κανα 20€ τη μέρα για φαγητό μέσο όρο εκτός τα εξτρα που θα πας σε κανα παραδοσιακο με ταταμι να φας κανα 30ρι-40. γυρω στα 2,000 πάνω κάτω τα βασικά έξοδα. απο κει και περα εξαρτάται τι θα κάνεις, πόσες εκδρομές θα πας πόσα κλαμπάκια πόσες γιαπωνεζούλες θα πάρεις για πίπες κτλ κτλ... όλο και κάτι θα κάνεις. Καλύτερη εποχή πάντως είναι το τέλος της Μέσα με τέλος της Ανοιξης έχει παντού φεστιβαλ
Καλο ταξιδι χαπυ-τραβελερ, παρε και τον πρωθυπουργο μας μαζι σου.Κανένας πρόσφατα κατά εκεί ;;;;;
Δεν χρειάζεται να το γράφουμε δημόσια ο Κυριάκος ακούει και ξέρει να αυτοπροσκληθείΚαλο ταξιδι χαπυ-τραβελερ, παρε και τον πρωθυπουργο μας μαζι σου.
Τον Βολκανο επρεπε να εχει στο επιτελειο του, για συμβουλο, τσαμπα τους πληρωνει τους αλλους.Δεν χρειάζεται να το γράφουμε δημόσια ο Κυριάκος ακούει και ξέρει να αυτοπροσκληθεί
Τον Βολκανο επρεπε να εχει στο επιτελειο του, για συμβουλο, τσαμπα τους πληρωνει τους αλλους.