Νέα

Συμμετείχατε στην απεργία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν ξέρω αν έχει ανοιχτεί άλλο θρέντ  για την χθεσινή απεργία; Αν έχει ανοιχτεί ας γίνει συγχώνευση.

Ποιοι από εδώ συμμετείχατε στη χθεσινή απεργία;
Εγώ αν και είμαι σε ιδιωτική εταιρία συμμετείχα και δεν πήγα για δουλεία.

Κανονικά έπρεπε να συμμετάσχουμε όλοι.

Beowulf

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
66
Πόντοι
1
Και γω συμετοίχα δεν δουλέψαμε...ουτε για τσάρκα δεν πήγα.  :2funny: :2funny:

supermarios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Κανονικά έπρεπε...εγώ δε μπόρεσα.Αυτό όμως που βλέπω είναι ότι κατά βάση οι δημόσιοι υπάλληλοι μπορούν να απεργούν πιο εύκολα...

Επισκέπτης
Απεργια ?????? καλο το ανεκδοτο σου φιλε. 7,30 μαζεμα ελιες ως τις 11 που επιασε βροχη. και εκει που λες οτι το απογευμα θα αραξεις, τηλεφωνο απο το αφεντικο στο video club :
-Ρε μαλακα θα ερθεις το απογευμα κανα 2 ωριτσες να παω οδοντογιατρο?
-μα δεν δουλευω σημερα...
-Ελα για 2 ωρες ρε...
-Καλα...θα ερθω........

Φιλε η απεργια ειναι για τους δημοσιους, οχι για μενα.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Απεργια ?????? καλο το ανεκδοτο σου φιλε. 7,30 μαζεμα ελιες ως τις 11 που επιασε βροχη. και εκει που λες οτι το απογευμα θα αραξεις, τηλεφωνο απο το αφεντικο στο video club :
-Ελα για 2 ωρες ρε...
-Καλα...θα ερθω........

To οτι δεν μπορεσες να απεργησεις,δεν σημαινει απαραιτητα και οτι δεν συμφωνεις και με τους λογους για τους οποιους εγινε η απεργια φανταζομαι,ετσι;

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Παντως παιδια ειχε πολυ κοσμο...Βεβαια οι κυβερνωντες σφυριζουν αδιαφορα,αλλα θα τα ξαναπουμε μαζι τους .....

Φωτο εχει κανεις....;

XPHSTOS

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εγω παιδες παροτι Ασφαλιστης τα ραντεβου τα ακυρωσα δεν γουσταρα να κανω.Αστο διαλο με τους τρομπες :jerking: που μπλεξαμε.....θελεις 20Ε για να παρεις 2 πραγματα απο το περιπτερο  :rockon:δηλαδης 7000 μεταλλικες...ΕΛΕΟΣ... :helpplea: :headbang: Που να το ελεγες παλιοτερα θα σε περναγανε για :idiot: και ομως εκει καταντησαμε.....τα ευρω ειναι σαν κατοχικα μαρκα.... >:( :huh: :tickedoff: ρε ουστ.
Αλογομαλακας υπουργος οικονομιας...... :uglystupid:γαματα......οι πουτανες ανεβασαν το ΑΕΠ 25% :2funny: :2funny: :2funny: :jerking: :jerking: :jerking: απο εκει και περα.....  :rockon: :rockon: Πηραν την ΔΕΗ την πιο κερδοφορα ΔΕΚΟ και την εκαναν κουρελα.... :tickedoff: :think: :rockon: :headbang: :uglystupid: :idiot: και τωρα πληρωνε μαλακα 30% πανω για να παιρνει ο προεδρος της ΔΕΗ 420.000Ε ΜΙΣΘΟ..... :headbang: :headbang: :headbang:
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ....ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΨΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΟΛΑ....ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΠΟ. :dancing: :2funny:
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΓΓΙΝΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΗΖΕΙ ΑΠΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΦΤΩΧΙΚΟ ΤΟΥ..... :uglystupid: :idiot: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :rockon:
ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ..... :'( :'( :'( :'( :'( :'(

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Συνειδητά όχι. Και ο λόγος είναι οτι αυτοί που οργανώνουν τις απέργίες (ΓΣΕΕ κλπ.) το κάνουν για να υποστηρίξουν άλλα συμφέροντα και όχι των εργαζομένων.

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
ούτε εγώ συμμετείχα αν και Δημόσιος Υπάλληλος. Μην το λέμε οτι οι Δημόσιοι απεργούμε πιο εύκολα. Αυτό το μήνα ήταν η δεύτερη απεργία. Δύο ημέρες εκτός δουλειάς για μένα σημαίνει περίπου 100 ευρώ. 100 ευρώ τα οποία δεν μου περισσεύουν όταν έχω να πληρώνω ενοίκιο, λογαριασμούς, έξοδα για φαγητό γιατί σκεφτήκανε πως καλό είναι να με διορίσουνε στο Γύθειο. Και όταν σαν νεοδιόριστος το Κράτος μου κάνει κρατήσεις στο μισθό 600!!!! ευρώ. Δώστα μου ρε μεγάλε Υπουργέ εμένα τα 600, να δεις τη ωραία αποταμίευση θα κάνω και δεν θα χρειαστώ κανένα ΙΚΑ, κανένα ΤΕΒΕ, και κανένα ΤΕΑΔΥ/ΜΤΔΥ κλπ. Όταν είδα τον πρώτο μισθό μου τρελάθηκα...βλέπω και εγώ Σύνολο :1500 ευρώ!!! Πωπω λέω λεφτά!!!Κοιτάω παρακάτω, ΚΑΘΑΡΟ: 900. Και σε δύο δόσεις μάλιστα. Και με το που παίρνουμε την 1η του μηνός 450, τα 200(ενοίκιο) +100(μικρο δάνειο για τα πρώτα έξοδα της μετακόμισης-μετακατοίκησης), τσουπ...τι μας μένει; 150 ευρώ να περάσουμε 2 εβδομάδες.Δεν συζητάμε λοιπόν καν για βόλτες κλπ.

Συμφωνώ με το λόγο που έγινε η απεργία, αλλα διαφωνώ με την απεργία ως μορφή αντίδρασης. Γιατί α) ο κλασσικός ο λακαμας ο έλληνας πάλι θα τους ψηφίσει. Όλους τους.Κανείς δεν είναι καλύτερος του άλλου. Και μη λέμε μαλακίες. Και εμείς αν είμασταν Βουλευτές και πέρναμε 4.000 ευρώ το μήνα, σιγά μη μας ένοιαζε το ασφαλιστικό θέμα του κυρ Γιώργου.Στα παπαράκια μας. Τι μας προστάζει η Ευρωπαϊκή Ενωση να κάνουμε; Σύνταξη στα 65. Μάλιστα. Αυτό θα κάνουμε. Γιατί μέχρι τότε έχουμε και λέμε...μία τετραετία Βουλευτής=48 μήνες χ 5.000 περίπου (ενας καλός βουλευτής ο οποίος δεν παίρνει μόνο το μισθό, αλλά και διάφορα επιδόματα από τις επιτροπές στις οποίες συμμετέχει) μας κάνει=240.000 δηλαδή 60.000 ευρώ το χρόνο. Τώρα αν από αυτά , βάζω τα 30.000 και πολλά λέω σε ένα λογαριασμό και τοκίζονται, και κάνω και μια ιδιωτική ασφάλιση, έχω λύσει το πρόβλημά μου. Βέβαια αν είμαι καλός και επανεκλεγώ άλλη μια τετραετία έλυσα το πρόβλημα της ζωής μου αφού με 2 τετραετίες ο νόμος ορίζει οτι μπορώ να συνταξιοδοτηθώ...

gothiam

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Εγω παιδες παροτι Ασφαλιστης τα ραντεβου τα ακυρωσα δεν γουσταρα να κανω.Αστο διαλο με τους τρομπες :jerking: που μπλεξαμε.....θελεις 20Ε για να παρεις 2 πραγματα απο το περιπτερο  :rockon:δηλαδης 7000 μεταλλικες...ΕΛΕΟΣ... :helpplea: :headbang: Που να το ελεγες παλιοτερα θα σε περναγανε για :idiot: και ομως εκει καταντησαμε.....τα ευρω ειναι σαν κατοχικα μαρκα.... >:( :huh: :tickedoff: ρε ουστ.
Αλογομαλακας υπουργος οικονομιας...... :uglystupid:γαματα......οι πουτανες ανεβασαν το ΑΕΠ 25% :2funny: :2funny: :2funny: :jerking: :jerking: :jerking: απο εκει και περα.....  :rockon: :rockon: Πηραν την ΔΕΗ την πιο κερδοφορα ΔΕΚΟ και την εκαναν κουρελα.... :tickedoff: :think: :rockon: :headbang: :uglystupid: :idiot: και τωρα πληρωνε μαλακα 30% πανω για να παιρνει ο προεδρος της ΔΕΗ 420.000Ε ΜΙΣΘΟ..... :headbang: :headbang: :headbang:
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ....ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΨΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΟΛΑ....ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΠΟ. :dancing: :2funny:
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΓΓΙΝΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΗΖΕΙ ΑΠΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΦΤΩΧΙΚΟ ΤΟΥ..... :uglystupid: :idiot: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :rockon:
ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ..... :'( :'( :'( :'( :'( :'(

μπορουσες να πεις πιο απλα οτι απεργησες...ετσι για να σε καταλαβαινουμε καλυτερα
απεργια ισως την αλλη φορα....

XPHSTOS

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ΟΧΙ ρε συναγωνιστη gothiam χρειαζετε να τα λεμε και να τα δειχνουμε τα χαλια μας αλλιως παμε για  :sleeping: και καλως μας  :knockinb: ............

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
πολιτικά υποκινούμενες απεργίες από εργατοπατέρες κρατικοδίαιτουςς,πρώην αφισοκολλητές του ΠΑΣΟΚ και δήθεν αριστερούς Αλαβάνος,Κανέλλη πολυεκατομμυριούχους,που ουσιαστικά εξυπηρετούν την ολιγαρχία...
όταν θες ανοιχτή Ολυμπιακή,σημαίνει 500 εκ την ημέρα ΛΗΣΤΕΙΑ ΑΠΌ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ για τον εργατοπατέρα Πέπα και τους συν αυτώ...ποιος πλήττεται?ο πλούσιος δεν έχει ανάγκη...
και έχεις τον κάθε Λαζόπουλο,από την άνεση των ΔΙΣ που βγάζει,να υιοθετεί άκριτα τις διεκδικήσεις μαθητών,συνδικαλιστών κλπ

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
πολιτικά υποκινούμενες απεργίες από εργατοπατέρες κρατικοδίαιτουςς,πρώην αφισοκολλητές του ΠΑΣΟΚ και δήθεν αριστερούς Αλαβάνος,Κανέλλη πολυεκατομμυριούχους,που ουσιαστικά εξυπηρετούν την ολιγαρχία...
όταν θες ανοιχτή Ολυμπιακή,σημαίνει 500 εκ την ημέρα ΛΗΣΤΕΙΑ ΑΠΌ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ για τον εργατοπατέρα Πέπα και τους συν αυτώ...ποιος πλήττεται?ο πλούσιος δεν έχει ανάγκη...
και έχεις τον κάθε Λαζόπουλο,από την άνεση των ΔΙΣ που βγάζει,να υιοθετεί άκριτα τις διεκδικήσεις μαθητών,συνδικαλιστών κλπ

Μήπως είσαι και γραμμένος σε καμιά ΤΟ της ΝΔ?????????

Επισκέπτης
-Ελα για 2 ωρες ρε...
-Καλα...θα ερθω........

εσύ είσαι αγρότης η ΠΑΣΕΓΕΣ δεν απεργούσε.

Επισκέπτης
μεγάλε τα καράβια που τα έχεις αραγμένα?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
οι πιο στυγνοί εκπρόσωποι της ολιγαρχίας είναι οι αριστεροί,φυσικά με το προσωπείο του δημοκράτη και προοδευτικού...το να είσαι αριστερό είναι επάγγελμα,και μάλιστα πολύ προσοδοφόρο...δες την Ελευθεροτυπία,χρόνια στηρίζουνε την αλλαγή και ελέγχουνε την εξουσία,δισεκατομμυριούχοι οι ίδιοι Τεγόπουλοι,Φυντανίνηδες...

Spinos

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Like
7
Πόντοι
1
οι πιο στυγνοί εκπρόσωποι της ολιγαρχίας είναι οι αριστεροί,φυσικά με το προσωπείο του δημοκράτη και προοδευτικού...το να είσαι αριστερό είναι επάγγελμα,και μάλιστα πολύ προσοδοφόρο...δες την Ελευθεροτυπία,χρόνια στηρίζουνε την αλλαγή και ελέγχουνε την εξουσία,δισεκατομμυριούχοι οι ίδιοι Τεγόπουλοι,Φυντανίνηδες...
[/quote
το να εισαι αριστερός αδελφέ είναι συναίσθημα και ικδεολογία. Δεν έχει να κανει με το χρήμα...

Επισκέπτης
και εσύ δυστυχισμένε εργάζεσαι σκληρά για εμάς τους καταπιεστές αριστερούς γιατί φοβάσαι ότι όταν έλθουμε στην εξουσία θα σε στείλουμε σε κανένα γκουλάγκ, δούλευε δυστυχισμένε αύριο ίσως χιονίσει και θα δεις άσπρη μέρα. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom