Νέα

Σύλληψη 3 διαχειριστών του Gamato.info

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zosxa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 307
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ROUSSEAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
11
Θέλω και εγώ με την σειρά μου να θέσω κάποιους προβληματισμούς και ερωτήματα για το συγκεκριμένο θέμα.
Η πειρατεία σκοτώνει την μουσική, τον κινηματογράφο, την τηλεόραση κλπ.
Ένα πολύ ωραίο σλόγκαν των μεγάλων εταιρειών.
Ωραία ως εδώ.
Όλες αυτές οι εταιρείες θέλουν να προστατέψουν τα δικαιώματά τους στην τέχνη.
Την τέχνη που εμένα προσωπικά μου τη  στερούν.

Και εξηγούμαι.
Όπως και πολλοί από εσάς [όπως έχω καταλάβει], είμαι λάτρης του Μυστηρίου και της Επιστημονικής Φαντασίας.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ, θέμα ανύπαρκτο και εγκαταλελειμμένο στην πατρίδα μας. Είδος προς εξαφάνιση.

Κάποια παραδείγματα:
Star trek.
Οι καταπληκτικές σειρές The Next Generation, Voyager, Deep Space 9, Enterprise, άφαντες από την ελληνική πραγματικότητα. Κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο. Στα Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Σουηδικά, Φιλανδικά, Ρουμανικά, Βουλγαρικά ακόμα και Τούρκικα. Μόνο οι Μεγάλες Ελληνικές Εταιρείες, που κόπτονται για τα <δικαιώματα> των παραγωγών, απέχουν. Μοναδική εξαίρεση το Star Trek: The Original Series το οποίο κυκλοφόρησε σε μία καταπληκτική κασετίνα και κοσμεί βέβαια τα ράφια της βιβλιοθήκης μου.
Babylon 5.
• Battlestar Galactica.
• Dr. Who.
• Sapphire & Steel.

Μία καταπληκτική σειρά του BBC της δεκαετίας του ’70.
Space 1999.
Τι άλλο να πει κανείς για αυτή την υπέροχη σειρά.
Outer Limits.
• Twilight Zone.
• The Prisoner.

Μία σειρά μυστηρίου 17 επεισοδίων, το ένα καλύτερο από το άλλο.
The 6 Million Dollar Man.
• The Bionic Woman.

Η λίστα είναι ατελείωτη. Μπορώ να γράφω για πολλές σελίδες ακόμα.
Όλες οι παραπάνω σειρές όπως και εκατοντάδες ακόμα, κυκλοφορούν κανονικά στο εξωτερικό.
Που είναι αυτές οι σειρές στην Ελλάδα; ΠΟΥΘΕΝΑ.
Όπως είπα και παραπάνω, σε όποια γλώσσα του κόσμου θέλετε, ΕΚΤΟΣ από τα Ελληνικά.
Δεν ασχολείται κανείς.
Και να ήταν μόνο αυτό.

Ταινίες διαμάντια της Επιστημονικής Φαντασίας, όπως 20 Million Miles to Earth (1957), First Men in the Moon (1964), Earth vs The Flying Saucers (1956), Voyage to the Bottom of the Sea (1961), Fail Safe (1964), The Thing from Another World (1951), Capricorn One (1978), The Andromeda Strain (1971), Them (1954) και εκατοντάδες άλλες, απούσες από τα ράφια των Video Clubs, επειδή φυσικά καμία Ελληνική Εταιρεία Παραγωγής ΔΕΝ ασχολείται.
Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μας στερούν αυτό που δεν μπορούν να μας δώσουν. (Θυμίζει λίγο την γνωστή ιστορία του Μέγα Αλέξανδρου με τον Διογένη τον Κυνικό).
Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να πληρώσω για κάτι το οποίο με ευχαριστεί και με ικανοποιεί. Δεν μου το προσφέρουν όμως. Δεν κάνουν καν τον κόπο να ασχοληθούν. Με αγνοούν.

Η πειρατεία σκοτώνει την τέχνη. Μα στην Ελληνική πραγματικότητα δεν έχει καν γεννηθεί ακόμα. Πώς να σκοτώσεις κάτι που δεν υπάρχει;

Ελπίζω και εύχομαι οι φωνές μας να ενωθούν και να ακουστούν στα κωφεύοντα ώτα των καρεκλοκένταυρων παραγωγών της Ελληνικής Σκηνής. Ας προσφέρουν και σε εμάς την χαρά να απολαύσουμε κάποτε και στην Ελλάδα μας το είδος της τέχνης που μας αρέσει και να μην φέρνουν εμπόδια σε άτομα που προσπαθούν να κάνουν κάτι προς αυτή την κατεύθυνση.

Υ.Γ.  Ένα μεγάλο μπράβο στην εφημερίδα Παρασκευή & 13, που προσπαθεί κάτι να κάνει με την προσφορά της σειράς Combat
και παλαιότερα των The Persuaders και The Saint. Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξει και συνέχεια.

Φίλε μου είσαι άδικος 100%. Πρώτον όλες οι σειρές του Star Trek όχι μόνον δεν είναι άφαντες απο την ελληνική αγορά  αλλά είναι και φθηνότερες ακόμα και απο ότι κυκλοφορεί στο Internet. Εξαιρούνται τα torrents. Στα Metropolis υπάρχουν τα πάντα. Το πρόβλημα είναι οτι δεν έχουν ελληνικούς υπότιτλους όπως και ότι πωλείται στο Διαδίκτυο. Εγω σιγά σιγά τα πήρα όλα και ακόμα πιο σιγά τα είδα όλα. Σου συστήνω ή να αγοράσεις το Star Trek Voyager ή ακόμα καλύτερα να το κατεβάσεις μέσω torrent απο το διαδίκτυο. Ενα port forwarding θα βοηθούσε και θα επιτάχυνε σημαντικά το κατέβασμα.

ROUSSEAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
11
Ξερουμε τουλαχιστον καποιο ξενο site με torrent και να βρισκουμε απο αλλου τους υποτιτλους?

Οπως είπα και σε άλλο thread κατεβάστε το πρόγραμμα Bit Che που ψάχνει σε τουλάχιστον 15-30 torrent sites και 99% θα βρείτε τα πάντα. Με τους υπότιτλους τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα αλλά όποιος κατέχει καλά την Αγγλική ρίχνει μια μούτζα γιατί απλά δεν μεταφράζονται ακριβώς αυτά που αναφέρονται ή μάλλον χάνονται ιδιωματισμοί και τελικά το νόημα με ακόμα και με την καλύτερη των μεταφράσεων.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Φίλε μου είσαι άδικος 100%. Πρώτον όλες οι σειρές του Star Trek όχι μόνον δεν είναι άφαντες απο την ελληνική αγορά  αλλά είναι και φθηνότερες ακόμα και απο ότι κυκλοφορεί στο Internet. Εξαιρούνται τα torrents. Στα Metropolis υπάρχουν τα πάντα. Το πρόβλημα είναι οτι δεν έχουν ελληνικούς υπότιτλους όπως και ότι πωλείται στο Διαδίκτυο. Εγω σιγά σιγά τα πήρα όλα και ακόμα πιο σιγά τα είδα όλα. Σου συστήνω ή να αγοράσεις το Star Trek Voyager ή ακόμα καλύτερα να το κατεβάσεις μέσω torrent απο το διαδίκτυο. Ενα port forwarding θα βοηθούσε και θα επιτάχυνε σημαντικά το κατέβασμα.
Ο πόνος του δεν ειναι μόνο οτι δεν κυκλοφορούν γενικά αλλά το οτι δεν εχου ελληνικούς υπότιτλους. Δεν έχει αδικο.Εδω μερικές έχουν αραβικά ελληνικά ουτε για δειγμα παρα μονο οτι πωλειται ελλάδα και αυτο καποια στιγμη πηγαν να το κοψουν

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
Δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα φαινεται οτι εκλεισε και το

το '' βγαλαν απο τιν μπριζα''  μονοι τους τα παιδια , για να δουν τι παιζεται με το γαματο και πως να προστατευουν αυτοι η ιδιοι, οποτε περιμενουμε τα νεα . . . . .

ROUSSEAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
11
Πάντως απο γνωστό μου που δουλεύει στα Metropolis στην Αθήνα να ξέρετε ότι για κάθε DVD που πωλείται στα ράφια του Metropolis Στην τιμή των 9,90 τα 7 εωρώ τα τσεπώνει η εταιρία ενώ το υπόλοιπο τα Μetropolis. Πάντως για την κατάσταση αυτή υπεύθυνοι είμαστε εμείς και μόνον εμείς που αγοράζουμε απο κάτι τέτοια μαγαζιά με ότι τιμή μας σερβίρουν.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Πάντως απο γνωστό μου που δουλεύει στα Metropolis στην Αθήνα να ξέρετε ότι για κάθε DVD που πωλείται στα ράφια του Metropolis Στην τιμή των 9,90 τα 7 εωρώ τα τσεπώνει η εταιρία ενώ το υπόλοιπο τα Μetropolis. Πάντως για την κατάσταση αυτή υπεύθυνοι είμαστε εμείς και μόνον εμείς που αγοράζουμε απο κάτι τέτοια μαγαζιά με ότι τιμή μας σερβίρουν.
Καποτε ειχαν 20-30 ευρω οπως τα μουσικα.Τωρα τα cd πωλουνται στα περιπτερα ξεφτιλα και με 10 ευρω χαχαχαχα.Η πειρατια γενικα τους εκανε μεγαλη ζημια καλα να παθουν

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
θα ξανακάνουμε πλούσιους τους μαύρους.....σιγά μην πληρώνουμε τις τιμές που ζητάνε οι εταιρείες.....

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
χαλαρωστε λιγο...
πως κανετε ετσι?
μονο το γαματο υπαρχει? ? ?
ελεος ρε πουστη μου. . .  :uglystupid: :uglystupid:

ενα σωρο ξενα τορενταδικα υπαρχουν...
οπως και σαιτς με υποτιτλους..

ROUSSEAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
11
Ο πόνος του δεν ειναι μόνο οτι δεν κυκλοφορούν γενικά αλλά το οτι δεν εχου ελληνικούς υπότιτλους. Δεν έχει αδικο.Εδω μερικές έχουν αραβικά ελληνικά ουτε για δειγμα παρα μονο οτι πωλειται ελλάδα και αυτο καποια στιγμη πηγαν να το κοψουν

Δεν είπα ότι έχει άδικο οτι δεν υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι.
Απλά επισημαίνω την παραδοξότητα ότι ενώ κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά σε σχετικά προσιτή τιμή στο Διαδίκτυο υπάρχουν σε τιμή 25 έως και 50% ακριβότερα. Για το θέμα των αραβικών αν συγκρίνουμε ευατούς μας
με πετρελαιάδες έλεος και αλίμονο δεν θα είχαμε και οικονομική κρίση.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Τι διαβάζω; Έκλεισε και το blue-whitegt? Λαμπρά....

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
ναι εκλεισε >:(
τα σαιτ με τορρεντς ειναι
απο τα λιγα τζαμπα που
υπαρχουν πλεον και τα
κλεινουν και αυτα :headbang:

ΟΚ. Η δράση πάντως φέρνει αντίδραση. Και η δική μου αντίδραση είναι πως δε θα δουν ούτε λεπτό τσακιστό από μένα προσωπικά.
¨Χίλιες φορές να μη βλέπω κανένα έργο.
Πάντως η ζωή ενός μέσου ανθρώπου πλέον καθίσταται αφόρητη. Δεν υπάρχει τίποτα προσιτό (οικονομικά) που να του προσφέρει μια στοιχειώδη ευχαρίστηση. Αλλά αυτός είναι ο σκοπός τους.
Να δουλεύουμε όσο δουλεύουμε και μετά να πεθάνουμε.
Δουλειά σπίτι, σπίτι δουλειά.
Άντε γεια

RevoXXX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Κριτικές
3
Like
842
Πόντοι
96
ΟΚ. Η δράση πάντως φέρνει αντίδραση. Και η δική μου αντίδραση είναι πως δε θα δουν ούτε λεπτό τσακιστό από μένα προσωπικά.
Πάντως η ζωή ενός μέσου ανθρώπου πλέον καθίσταται αφόρητη. Δεν υπάρχει τίποτα προσιτό (οικονομικά) που να του προσφέρει μια στοιχειώδη ευχαρίστηση. Αλλά αυτός είναι ο σκοπός τους.
Άντε γεια
πραγματικα ολοι λεφτα ζητανε και με το τσουβαλι

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Άντε γεια

<<Καλωσηρθες>> στη νεα παγκοσμια ταξη.

Συνημμένα

• mdollar.JPG
    mdollar.JPG
    35,7 KB · Εμφανίσεις: 26

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Άντε γεια
2310 - 521010 &

cs1966

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
0
Οθφαλμός αντί οφθαλμού και θα καταλήξει όλος ο κόσμος
τυφλός.
Η γη παράγει αρκετά για να ικανοποιήσει τις ανάγκες κάθε
ανθρώπου, όχι όμως την απληστία του. (σ.σ. αφιερωμένο στους
Ροκφέλερ & ΣΙΑ και το κακό συναπάντημα)
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑΤΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Οθφαλμός αντί οφθαλμού και θα καταλήξει όλος ο κόσμος
τυφλός.
Η γη παράγει αρκετά για να ικανοποιήσει τις ανάγκες κάθε
ανθρώπου, όχι όμως την απληστία του. (σ.σ. αφιερωμένο στους
Ροκφέλερ & ΣΙΑ και το κακό συναπάντημα)
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑΤΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ
φιλε μη διαβασεις το θεμα..

πες μας και για το μπακαλιάρο μερα που ναι..  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom