Νέα

Σύλληψη 3 διαχειριστών του Gamato.info

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zosxa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 307
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
o κοσκωτας δεν εβαλε στο δοχειο με το μελι κανεναν αλλον εκτος απο τον ευατο του , μεγα λαθος , ενω π.χ. ο χριστοφορακος εβαλα τιν ντορα , τον σημιτη , τιν αλεκα , οποτε μπορει τωρα να το παιζει ανετος στιν γερμανια
Eαν η αλέκα δεν φοβατε τπτ τοτε γιατι λυσαξε να μην της κάνουν ελεγχο.Τα σιγανα ποταμακια να φοβαστε

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ειστε σιγουροι οτι ο Κοσκωτας ηταν μεσα?  :huh:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
γιατι εχει βαλει και αυτι το χερι της στο βαζω με το μελι  ;)
Eτσι και για να προλαβο κατι κουμουνοσκυλα δεν το ειπα κομματικα ουτε η ιδια δεν μπορουσε να δικαιολογησει αυτη της την αποφαση.Νιαζεται η αλεκα για τους εργατες?ΠΙΠΕΣ Ας μαζευτει το κκε και το παμε να κατεβουν μαζι στο συνταγμα για τα νεα μετρα και οτιδηποτε αλλο...και ας αφησουν στην ακρη τα κομματικα τυπου εμεις εχουμε αλλη ιδεολογια ρε ΟΥΣΤ στη βουλη κρεμασμα και οι 300 αλλα και οι γυρω τους

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
τελικα ξερει κανεις κανεναν καλο ελληνικο τρακερ που να δουλευει???

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
o κοσκωτας δεν εβαλε στο δοχειο με το μελι κανεναν αλλον εκτος απο τον ευατο του , μεγα λαθος , ενω π.χ. ο χριστοφορακος εβαλα τιν ντορα , τον σημιτη , τιν αλεκα , οποτε μπορει τωρα να το παιζει ανετος στιν γερμανια

Είχε βάλει Παπανδρέου, Κουτσόγιωργα κλπ....

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ότι ηταν ηταν αλλα πως ήταν??? Εαν ηταν να παω φυλακη οπως ο κοσκοτας ΑΝΕΤΑΑΑΑΑΑΑ. Με δικό του ιδιωτικο κελι με αδειες οποτε ήθελε κτλπ μαλακα αυτα ειναι.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945

....σωστος  ο  φιλος.......ποιον να πειραξουν ? τον πρακτωρα της  ΣΙΑ  που   εριξε  την  ελληνικη  κυβερνηση(δεν το  εξεταζω απο  κομματικη αποψη)..........αληθεια  που  ειναι  ο  Κοσκωτας τωρα εχετε  αναρωτηθει.............μαλλον  σε αποστολη  σε  καποια  Λατινικη  χωρα  με  αλλο  ονομα   ;) :grin: 

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ο Κοσκωτας ζει κανονικοτα στην Αθήνα ,εχει μεταφορικη εταιρεια...κυνηγαει τη δουλεια του κανονικά...και τον εχει πετυχει πολυς κοσμος.... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
και με προσωπικη TV
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Kαι το δικο του προσωπικο μπουρδέλο μην σου πω.Μα τι λεμε τωρα εδω στα απλα τσιρακια εφερναν γκομενες μεσα στην φυλακη στο πλυντηριο δεν θα εφερναν?Μην σου πω γυναικες που ουτε της φανταζομαστε.

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
τελικα θα κανουμε τιποτα για το θεμα ή θα λεμε τις ιδιες μαλακιες ξανα και ξανα?

θα περιμενουμε να δουμε το αποτελεσμα? πως το κοβεται?!?

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ο Κοσκωτας ζει κανονικοτα στην Αθήνα ,εχει μεταφορικη εταιρεια...κυνηγαει τη δουλεια του κανονικά...και τον εχει πετυχει πολυς κοσμος.... :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
Βγηκε απο την φυλακη που ηταν τον μισο χρονο σε σουιτα και τον αλλο μισο εκοβε βολτες στην βραζιλια...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ιδεα δεν εχω... αλλα πολυ θα ηθελα να ξερω αν μπορω να βοηθησω και πως...
Ακουω λοιπον.
Δυστηχως δεν βλεπω να μπορουμε να κανουμε κατι αλλο εκτος απο το να δηλωνουμε την αντιθεση μας σε διαφορα φορουμ...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ρε παιδες εκτος απο  thegt ενας καλος ελληνικος τρακερ που να δουλευει και να μπορουμε να κανουμε εγγραφη???????? :kissass:

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Δυσκολο αυτη τη στιγμη φιλε. Αφου εκλεισε και το blue-whitegt που ηταν ο παλιοτερος τρακερ μην περιμενεις πολλα για τωρα.. μπορει μετα κανα δυο μηνες να ανοιξουν με αλλη καταληξη, domain κλπ..

Anwy, εγω δεν ξερω κανενα ελληνικο αυτη τη στιγμη.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Δυσκολο αυτη τη στιγμη φιλε. Αφου εκλεισε και το blue-whitegt που ηταν ο παλιοτερος τρακερ μην περιμενεις πολλα για τωρα.. μπορει μετα κανα δυο μηνες να ανοιξουν με αλλη καταληξη, domain κλπ..

Anwy, εγω δεν ξερω κανενα ελληνικο αυτη τη στιγμη.
με το thegt που ειμαι και γραμενος δε μπορω να κατεβασψ και μου λενε ενα σωρο μαλακιες.οτι δεν ειμαι conntectable ενω ειμαι και διαφορα αλλα...τελος παντων ευχαριστω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom