Νέα

Συλλήψεις για παιδική πορνογραφία / παιδοφιλία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lotusdvd
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά είναι η κατάλληλη ποινή για τέτοια αδικήματα...

• Μσκροχρόνια Φυλάκιση

Ψήφοι: 17 15,5%
  • Ισόβια χωρίς ελαφρυντικά!

Ψήφοι: 24 21,8%
  • Χημικός Ευνουχισμός

Ψήφοι: 35 31,8%
  • Θάνατος!

Ψήφοι: 34 30,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    110

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
εννοουσα οτι δεν το κανουν τοσο για να ξεδωσουν, να σκοτωσουν οπως ειπες αλλα επειδη θεωρουν ανανδρο να βιαζεις ενα παιδακι.

εδιτ: ανανδρο με την δικια τους κριση..και προσπαθουν μεσω των μαχων μεσα στις φυλακες να δωσουν στον αλλο να καταλαβει οτι δεν πειραζουν παιδια..

Ok συμφωνούμε στην ουσία, απλά εγώ δεν δέχομαι οτι έχει δικαίωμα να κρίνει ένα καθίκι το άλλο καθίκι και να το παίζει λουλουδάκι.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Ok συμφωνούμε στην ουσία, απλά εγώ δεν δέχομαι οτι έχει δικαίωμα να κρίνει ένα καθίκι το άλλο καθίκι και να το παίζει λουλουδάκι.

μα δεν το παιζει λουλουδακι..ουτε το παιζει κατι.. νομιζω οτι ειναι αγραφοι νομοι της φυλακης..

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Το ξερω, αλλα εγω και ο γουλφ λεμε το ιδιο πραγμα!
Την ιδια αποψη ειχες οταν εκανες παραθεση και στα λεγομενα μου.

Στο κατω κατω συζητηση κανουμε...νομιζω!

πηγες τσαρκα σημερα? :grin:

mkaposan

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Σιγουρα δεν ειναι λουλουδακια, ΑΛΛΑ, πιστεψε το η οχι, εχουν και αυτοι τις δικες τους αρχες...οποιοι και να ειναι!
Αλλο να κανεις κατι σε καποιον που υπαρχει πιθανοτητα η θα μπορεσει να αμυνθει, και αλλο σε καποιον που δεν εχει καμια πιθανοτητα αμυνας! (Συμφωνα με την δικη ΤΟΥΣ λογικη).

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Σιγουρα δεν ειναι λουλουδακια, ΑΛΛΑ, πιστεψε το η οχι, εχουν και αυτοι τις δικες τους αρχες...οποιοι και να ειναι!
Αλλο να κανεις κατι σε καποιον που υπαρχει πιθανοτητα η θα μπορεσει να αμυνθει, και αλλο σε καποιον που δεν εχει καμια πιθανοτητα αμυνας! (Συμφωνα με την δικη ΤΟΥΣ λογικη).

Ναι όταν σε σημαδεύει καποιος με πιστόλι έχεις μεγαλες δυνατότητες να αμυνθείς.  :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Ναι όταν σε σημαδεύει καποιος με πιστόλι έχεις μεγαλες δυνατότητες να αμυνθείς.  :2funny:

εννοεί έμμεση και άμεση άμυνα...

άμεση άμυνα είναι όταν ο άλλος έχει επίγνωση της κατάστασης και είτε παραιτείται σύμφωνω με την κρίση του είτε προσπαθεί να αποφύγει την όλη φάση..

έμμεση..ένα παιδάκι δεν έχει την κρίση λόγω ηλικίας να κάνει κάτι να αμυνθεί μόνο από το έντσικτό του, διότι ως γνωστό τα παιδιά έχουν το έντσικτο ως όπλο μέχρι να καλλιεργηθεί η κρίση, το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να βάλουν τα κλάμματα λόγω φόβου..

δεν το είπα σωστά με την άμεση-έμμεση άμυνα αλλά ελπίζω να με κατάλαβες

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
εννοεί έμμεση και άμεση άμυνα...

άμεση άμυνα είναι όταν ο άλλος έχει επίγνωση της κατάστασης και είτε παραιτείται σύμφωνω με την κρίση του είτε προσπαθεί να αποφύγει την όλη φάση..

έμμεση..ένα παιδάκι δεν έχει την κρίση λόγω ηλικίας να κάνει κάτι να αμυνθεί μόνο από το έντσικτό του, διότι ως γνωστό τα παιδιά έχουν το έντσικτο ως όπλο μέχρι να καλλιεργηθεί η κρίση, το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να βάλουν τα κλάμματα λόγω φόβου..

δεν το είπα σωστά με την άμεση-έμμεση άμυνα αλλά ελπίζω να με κατάλαβες

Οπότε για να επιχειρηματολογείς μάλλον συμφωνείς με την "λογική" τους, έτσι δεν είναι ?

mkaposan

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ο αέρας το έφερε ρε! :grin:

δούλευες και δεν πρόλαβες?
Ναι δουλευα, και αυριο πρωι πρεπει να παω να με δουν για μια αλλη δουλεια να μου πουν αν τους κανω!
Κατι σαν "οντισιον" Αλλα θα τους μεινω αξεχαστος!!! :rolleyes:

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606

Σε 1,5 χρόνο φυλάκιση με 3ετή αναστολή καταδικάστηκε ο παρουσιαστής Παναγιώτης Τόκος από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Θεσσαλονίκης, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικου, για την οποία είχε συλληφθεί το Σάββατο.

Παρουσιαστής κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικο (vid)
Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για πράξεις της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και της πρόσκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο, όταν ο παρουσιαστής πήγε για ρεπορτάζ σε γήπεδο ποδοσφαίρου, όπου και συναντήθηκε με 17χρονο ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή.

Αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε στο δικαστήριο, πως ο 49χρονος Παναγιώτης Τόκος, χάιδευε τα γεννητικά όργανα του ποδοσφαιριστή και τον φιλούσε στο λαιμό.

Ο ίδιος ο κατηγορούμενος, ο οποίος κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις,  εμφανίστηκε τελικά μετανιωμένος, υποστηρίζοντας πως ήταν λάθος της στιγμής. 

Μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου, ο παρουσιαστή άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Οπότε για να επιχειρηματολογείς μάλλον συμφωνείς με την "λογική" τους, έτσι δεν είναι ?

άντε πάλι..απαντώ στα δικά σου γραφώμενα..μήπως εσύ συμφωνείς με την "λογική" τους?

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Ναι δουλευα, και αυριο πρωι πρεπει να παω να με δουν για μια αλλη δουλεια να μου πουν αν τους κανω!
Κατι σαν "οντισιον" Αλλα θα τους μεινω αξεχαστος!!! :rolleyes:

ααα ναι..είδα την διαφήμιση toy x-factor..άντε...καλή επιτυχία..ποιό τραγούδι θα τους πεις?

mkaposan

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ααα ναι..είδα την διαφήμιση toy x-factor..άντε...καλή επιτυχία..ποιό τραγούδι θα τους πεις?
Θα τους πω το "ποσο καλα θα τους πηδηξω και θα τους μεινω αξεχαστος"
Αν θελεις πμ, να σου στειλω τι δουλεια κανω.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Ρε φίλε εσυ επιχειρηματολογείς επάνω στην "λογική" τους, εγω την απορίπτω.

όπως πριν, βάζεις λόγια τα οποία δεν έχουν ειπωθεί από κάποιον μέχρι τώρα..

δεν υιοθετώ οτιδήποτε..σου μεταφέρω ότι έχω ακούσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom