Εεεετσι σε θελω.Ε άμα είναι έτσι
Δυνατη και αποφασιστηκη!!! Δωωωωσε!!
Εεεετσι σε θελω.Ε άμα είναι έτσι
Γουλφακι σε ειδα στο τσατ το μεσημερι να ψιλοτσακωνεσαι.και ένιωθα ότι κάτι μου έλειπε..λέω τι?, τι?..ε να το!...! ΕΣΥ..
λέω δεν γίνεται..ένιωθα ένα κενό μέσα μου...
τι κάνεις ερευνητάκο? όλα καλά?
ειρηνευτικές δυναμεις? ή ήρθες να ρίξεις λάδι σε μια ανύπαρχτη φωτιά?
Γουλφακι σε ειδα στο τσατ το μεσημερι να ψιλοτσακωνεσαι.
Πηγα βολτα στην περιοχη γυρω απο την Ακροπολη.
Μαζι με ενα φιλο ,καμακωσαμε δυο Σουηδεζες ,πηγαμε για καφε και ημασταν μαζιτους μεχριτις 11.30 .Γυρισα σπιτι και σε βλεπω ...παλι να ψιλοτσακωνεσαι στο μπου !Σε αλλο θρεντ !
Φιλαρακο ,οι Σουηδεζες αυτες εχουν ερθει πρωτη φορα στην Ελλαδα ,και ειναι πολυ κεφατες.
Και εσυ τσακωνεσαι σε ενα θρεντ ,που ασχολειται με τον...Ντοκο ,γιατι ...χάϊδεψε τα αρχιδια ενος 17 χρονου ποδοσφαιριστη !Η παιδεραστια ειναι εγκλημα ,οχι ομως η παιδαρα -εραστια.Ο ποδοσφαιριστης ηταν παιδαρας και αν δεν γουσταρε ,θα τον εκανε μπαουλο στο ξυλο τον Ντοκο.Θα του εριχνε μια κλωτσια και ο Ντοκος θα κοπαναγε στο Ντοκ-αρι.
Μην ασχολειστε με τα πουστρακια .
Τις καμακωσαμε πρωτη φορα σημερα .Ομορφες γκομενες.μπράβο σου..ελπίζω να τις ξενάγησες στα απαραίτητα "αξιοθέατα"!
Εγω πρεπει να σας καληνυχτισω.
Μμμμμμμμ! Ακομα μυριζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πιπινοκυνηγός λέμε!!
καληνύχτα!
εεε θέλω βίντεο από το φάκτορ!
παντως καλυτερα γι αυτον να παει στη ψυρρου! εχει τεκνα αλβανα και πακιστανια, καλα θα περασει ;) αλλα πρεπει νανε τελικα πολυ (σ)τοκος δεν βλεπει το συμφερον τουΟ τυπος ειναι ενα τσουτσεκι της τιβι και απλα ασκησε εφεση και αφεθηκε ελευθερος φαντασου τι μαλακες ειμαστε
νομικά να πούμε σε όλους ότι άλλο να παρενοχλείς σεξουαλικά 5χρονο, άλλο 12χρονο και άλλο 17χρονο.
Υ.Γ.
επειδή κάποιος μιλάει για πιπίνια δε σημαίνει ότι δεν είναι κωλομπαράς. Εχουμε και δικούς μας εδώ μέσα λαμπρά και φωτεινά παραδείγματα.
Για λεγε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! είμαι όλος αυτιά
νομικά να πούμε σε όλους ότι άλλο να παρενοχλείς σεξουαλικά 5χρονο, άλλο 12χρονο και άλλο 17χρονο.
ποια ειναι η διαφορα αναμεσα τους ρε περσονα?
Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία το όριο συναίνεσης σεξουαλικής επαφής είναι τα δεκαπέντε χρόνια. Όμως, το άρθρο 347 του Ποινικού Κώδικα προβλέπει διαφορετικό όριο συναίνεσης για τα ομοφυλόφιλα αγόρια. Έτσι, ενώ δεν θεωρείται αποπλάνηση η σεξουαλική επαφή ενήλικα με κορίτσι ηλικίας 15-17 ετών, αντιθέτως, αν ένα αγόρι της ίδιας ηλικίας κάνει σεξ με ενήλικο άνδρα τότε έχουμε αποπλάνηση. H αποπλάνηση ανηλίκου κοριτσιού έως 15 ετών τιμωρείται ως κακούργημα μόνο ύστερα από έγκληση. Η αποπλάνηση ενός αγοριού 15-17 ετών είναι πλημμέλημα και τιμωρείται αυτεπαγγέλτως. Κι από την αποπλάνηση στην … ακολασία (δηλαδή σεξ σε δημόσιο χώρο ή για τις πουριτανικές κοινωνίες ακόμα και το φιλί μεταξύ ομοφυλοφίλων). Tο άρθρο 353 περί προκλήσεως σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις προβλέπει ότι όποιος δημόσια επιχειρεί ακόλαστη πράξη και προκαλεί μ' αυτήν σκάνδαλο τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών. Επίσης, όποιος εν γνώσει του προσβάλλει βάναυσα την αιδώ άλλου με ακόλαστη πράξη τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι έξι μήνες ή με χρηματική ποινή.
Στην Ελλάδα η ποινική δίωξη της (ανδρικής) ομοφυλοφιλίας καταργήθηκε από τον ποινικό κώδικα το 1950 καθώς θεωρήθηκε ασθένεια και έτσι δεν μπορούσε να είναι ποινικά κολάσιμη. Παράλληλα, πουθενά δεν γίνεται μνεία για τη γυναικεία ομοφυλοφιλία.
Το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα προβλέπει στον Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων την προστασία από κάθε είδους διάκριση λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού. Ο χάρτης αυτός έχει ήδη υιοθετηθεί από τα κράτη μέλη και αποτελεί νομικό γεγονός (ανώτερο από τους νόμους της χώρας) και στην Ελλάδα. Παρ’ όλα αυτά κι ενώ θεσπίστηκε στη χώρα μας το σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης, ωστόσο απέκλεισε από τις «ευεργετικές» του διατάξεις τα ομόφυλα ζευγάρια.