Νέα

Συλλήψεις για παιδική πορνογραφία / παιδοφιλία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lotusdvd
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιά είναι η κατάλληλη ποινή για τέτοια αδικήματα...

• Μσκροχρόνια Φυλάκιση

Ψήφοι: 17 15,5%
  • Ισόβια χωρίς ελαφρυντικά!

Ψήφοι: 24 21,8%
  • Χημικός Ευνουχισμός

Ψήφοι: 35 31,8%
  • Θάνατος!

Ψήφοι: 34 30,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    110

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Θα τους πω το "ποσο καλα θα τους πηδηξω και θα τους μεινω αξεχαστος"
Αν θελεις πμ, να σου στειλω τι δουλεια κανω.

Αν θέλω και τον αριθμό της πιστωτικής sou θα μου τον δώσεις? :grin:

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
όπως πριν, βάζεις λόγια τα οποία δεν έχουν ειπωθεί από κάποιον μέχρι τώρα..

δεν υιοθετώ οτιδήποτε..σου μεταφέρω ότι έχω ακούσει.

Τι λόγια σου βάζω και μαλακίες μου λες ρε συ ? Και ποια έχεις ακούσει και μου τα μεταφέρεις ? Το ποια απειλή είναι άμεση και έμεση το έχεις ακούσει και αυτό απο κρατουμένους της φυλακής ?

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Μπορεί να ντρέπομαι γι'αυτό που θα πώ...
Αλλά η παιδεραστία είναι ότι χειρότερο,και εαν έπεφτε στα χέρια μου ένας παιδέρας θα τον είχα γδάρει ζωντανό.
Ένα τυχαίο παιδί σήμερα,το δικό μου αύριο  :rolleyes:
Και είναι ένα από τα εγκλήματα που δεν ''θεραπεύονται'',οι δράστες επιδίδονται σε αναίσχυντες πράξεις και μετά την αποφυλακισή τους (όσοι βγαίνουν ζωντανοί)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Τι λόγια σου βάζω και μαλακίες μου λες ρε συ ? Και ποια έχεις ακούσει και μου τα μεταφέρεις ? Το ποια απειλή είναι άμεση και έμεση το έχεις ακούσει και αυτό απο κρατουμένους της φυλακής ?

ρε φίλε, μάλλον δεν έχεις όρεξη να κάνεις συζήτηση..από πριν προσπαθείς να πάρεις μία απάντηση σε κάτι που δεν έχει ειπωθεί ούτε υποννοηθεί...τι άλλο θες..

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
5.775
Σε 1,5 χρόνο φυλάκιση με 3ετή αναστολή καταδικάστηκε ο παρουσιαστής Παναγιώτης Τόκος από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Θεσσαλονίκης, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικου, για την οποία είχε συλληφθεί το Σάββατο.

Παρουσιαστής κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικο (vid)
Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για πράξεις της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και της πρόσκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο, όταν ο παρουσιαστής πήγε για ρεπορτάζ σε γήπεδο ποδοσφαίρου, όπου και συναντήθηκε με 17χρονο ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή.

Αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε στο δικαστήριο, πως ο 49χρονος Παναγιώτης Τόκος, χάιδευε τα γεννητικά όργανα του ποδοσφαιριστή και τον φιλούσε στο λαιμό.

Ο ίδιος ο κατηγορούμενος, ο οποίος κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις,  εμφανίστηκε τελικά μετανιωμένος, υποστηρίζοντας πως ήταν λάθος της στιγμής.  

Μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου, ο παρουσιαστή άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

τι πλημμελημα ρε πουστη μου.........

για κακουργημα επρεπε να παει ο καριολης.... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

mkaposan

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Σορυ για την επεμβαση στην παραθεση σου στον γουλφ, και χωρις να θελω να σε μειωσω, αλλα, γνωση δεν ισουται μα παπαγαλια.
Προσπαθησε να καταλαβεις τα βαθυτερα νοηματα που γραφονται εδω, και μην βλεπεις μονο το κλαδακι.
Δες και το δασος λιγο!!!

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Παλι τσακωνεσαι Γουλφακι ?
Απο το μεσημερι στο μπου.κομ τσακωνεσαι ,δεν εχεις κατι καλυτερο να κανεις ?

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Παλι τσακωνεσαι Γουλφακι ?
Απο το μεσημερι στο μπου.κομ τσακωνεσαι ,δεν εχεις κατι καλυτερο να κανεις ?

και ένιωθα ότι κάτι μου έλειπε..λέω τι?, τι?..ε να το!...! ΕΣΥ..

λέω δεν γίνεται..ένιωθα ένα κενό μέσα μου...

τι κάνεις ερευνητάκο? όλα καλά?

ειρηνευτικές δυναμεις? ή ήρθες να ρίξεις λάδι σε μια ανύπαρχτη φωτιά?

mkaposan

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μπορεί να ντρέπομαι γι'αυτό που θα πώ...
Αλλά η παιδεραστία είναι ότι χειρότερο,και εαν έπεφτε στα χέρια μου ένας παιδέρας θα τον είχα γδάρει ζωντανό.
Ένα τυχαίο παιδί σήμερα,το δικό μου αύριο  :rolleyes:
Και είναι ένα από τα εγκλήματα που δεν ''θεραπεύονται'',οι δράστες επιδίδονται σε αναίσχυντες πράξεις και μετά την αποφυλακισή τους (όσοι βγαίνουν ζωντανοί)
Γιατι να ντρεπεσαι να το πεις? Αυτοι δεν ειναι πολυ πιο αισχροι οταν τα κανουν? Και λιγα λες που θα τους γδαρεις ζωντανους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom