Θα τους πω το "ποσο καλα θα τους πηδηξω και θα τους μεινω αξεχαστος"
Αν θελεις πμ, να σου στειλω τι δουλεια κανω.
Αν θέλω και τον αριθμό της πιστωτικής sou θα μου τον δώσεις?
Θα τους πω το "ποσο καλα θα τους πηδηξω και θα τους μεινω αξεχαστος"
Αν θελεις πμ, να σου στειλω τι δουλεια κανω.
Μμμμμμμμμ!!! ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Μπαααα...εκει ατυχησες!Αν θέλω και τον αριθμό της πιστωτικής sou θα μου τον δώσεις?
Μπαααα...εκει ατυχησες!
όπως πριν, βάζεις λόγια τα οποία δεν έχουν ειπωθεί από κάποιον μέχρι τώρα..
δεν υιοθετώ οτιδήποτε..σου μεταφέρω ότι έχω ακούσει.
Πλακα κανουμε...και ριχνουμε και αμμοχαλικο αμα λαχειφτου ρε γμτ...χάθηκε να γίνει το αντίθετο; χαχαχα
* δεν έχω πρόβλημα ρε..
Τι λόγια σου βάζω και μαλακίες μου λες ρε συ ? Και ποια έχεις ακούσει και μου τα μεταφέρεις ? Το ποια απειλή είναι άμεση και έμεση το έχεις ακούσει και αυτό απο κρατουμένους της φυλακής ?
Σε 1,5 χρόνο φυλάκιση με 3ετή αναστολή καταδικάστηκε ο παρουσιαστής Παναγιώτης Τόκος από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Θεσσαλονίκης, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικου, για την οποία είχε συλληφθεί το Σάββατο.
Παρουσιαστής κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικο (vid)
Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για πράξεις της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και της πρόσκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.
Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο, όταν ο παρουσιαστής πήγε για ρεπορτάζ σε γήπεδο ποδοσφαίρου, όπου και συναντήθηκε με 17χρονο ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή.
Αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε στο δικαστήριο, πως ο 49χρονος Παναγιώτης Τόκος, χάιδευε τα γεννητικά όργανα του ποδοσφαιριστή και τον φιλούσε στο λαιμό.
Ο ίδιος ο κατηγορούμενος, ο οποίος κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις, εμφανίστηκε τελικά μετανιωμένος, υποστηρίζοντας πως ήταν λάθος της στιγμής.
Μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου, ο παρουσιαστή άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.
Πλακα κανουμε...και ριχνουμε και αμμοχαλικο αμα λαχει
όχι παιχνιδιάρικο (υπάρχουν και τα πμ )ρε κουκλάκι, τι είναι το "όσι"?
Σορυ για την επεμβαση στην παραθεση σου στον γουλφ, και χωρις να θελω να σε μειωσω, αλλα, γνωση δεν ισουται μα παπαγαλια.Τι λόγια σου βάζω και μαλακίες μου λες ρε συ ? Και ποια έχεις ακούσει και μου τα μεταφέρεις ? Το ποια απειλή είναι άμεση και έμεση το έχεις ακούσει και αυτό απο κρατουμένους της φυλακής ?
Και οσο θελουμε!και νερό στο κρασί!
Παλι τσακωνεσαι Γουλφακι ?
Απο το μεσημερι στο μπου.κομ τσακωνεσαι ,δεν εχεις κατι καλυτερο να κανεις ?
Και οσο θελουμε!
Γιατι να ντρεπεσαι να το πεις? Αυτοι δεν ειναι πολυ πιο αισχροι οταν τα κανουν? Και λιγα λες που θα τους γδαρεις ζωντανους.Μπορεί να ντρέπομαι γι'αυτό που θα πώ...
Αλλά η παιδεραστία είναι ότι χειρότερο,και εαν έπεφτε στα χέρια μου ένας παιδέρας θα τον είχα γδάρει ζωντανό.
Ένα τυχαίο παιδί σήμερα,το δικό μου αύριο
Και είναι ένα από τα εγκλήματα που δεν ''θεραπεύονται'',οι δράστες επιδίδονται σε αναίσχυντες πράξεις και μετά την αποφυλακισή τους (όσοι βγαίνουν ζωντανοί)
Η βία δεν είναι ότι καλύτερο γι'αυτόΓιατι να ντρεπεσαι να το πεις? Αυτοι δεν ειναι πολυ πιο αισχροι οταν τα κανουν? Και λιγα λες που θα τους γδαρεις ζωντανους.
Συμφωνω. Αλλα μερικες φορες δεν γινεται και αλλοιως.Η βία δεν είναι ότι καλύτερο γι'αυτό
Συμφωνω. Αλλα μερικες φορες δεν γινεται και αλλοιως.
Το ζηταει ο οργανισμος τους.
Θα τους το στερησεις????????