Νέα

Συλλήψεις για παιδική πορνογραφία / παιδοφιλία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lotusdvd
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιά είναι η κατάλληλη ποινή για τέτοια αδικήματα...

• Μσκροχρόνια Φυλάκιση

Ψήφοι: 17 15,5%
  • Ισόβια χωρίς ελαφρυντικά!

Ψήφοι: 24 21,8%
  • Χημικός Ευνουχισμός

Ψήφοι: 35 31,8%
  • Θάνατος!

Ψήφοι: 34 30,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    110

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Μάλλον για ξεκάρφωμα χούφτωνε τα πιπίνια.

μάλλον..πάντως αν παρατηρήσετε τα τυπάκια που κυνηγάνε αγοράκια ή παιδάκια γενικότερα μοιάζουν μεταξύ τους..είναι περιθωριοποιημένα άτομα, θεωρούνται γελοία κτλ..

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Η νήμερτης είναι νηρηίδα - δεν έχει γκόμενο και δεν ανήκει πουθενά ... Είναι ρευστή σαν το νερό ... Διαβάζετε και λίγο πριν μιλήσετε ...

ρε στεφανάκο, .δεν μου λες τι στο καλό διαβάζεις να διαβάσω κι εγώ να το ρίξω στο πνεύμα?

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Μα αυτο που λες ουσιαστικα συνηγορει σε αυτο που θελω να πω κι εγω...
δε μπορουμε να καταργησουμε τις ταινιες δρασης,για να μην κανουν οι αλλοι επικινδυνη οδηγηση που ειδαν στο Transporter
Βεβαια,η παιδικη πορνογραφια ειναι κατι πιο συγκεκριμενο,γιατι σιγουρα απευθυνεται σε ανωμαλους,ενω μια ταινια δρασης μπορει να τη βλεπουν και μαλθακοι ας πουμε...
Απο κει και περα,η λογικη της συλληψης βασει παιδικης πορνογραφιας σε εναν υπολογιστη,ειναι μια λογικη προληπτικης τακτικης λιγο επικινδυνης πιστευω.(μου θυμιζει μια ταινια με τον Τομ Κρουζ οπου καποιοι "μελλοντολογοι" προβλεπουν εγκληματα και γινονται συλληψεις πριν τελεστει το αδικημα...)
Εμενα καποιος που καθεται στο διπλα διαμερισμα και τον παιζει βλεποντας βιασμους παιδιων δε με ενοχλει,εφοσον δεν ακουμπησει το δικο μου παιδι.Στο φιναλε κι εγω βαραω μαλακειες με τη γυναικα του αποπανω αλλα δεν την βιαζω

Φιλε kosamf χωρις να θελω να σε "φυτιλιασω" αλλα για σκεψου αυτο. Εχεις ενα γιο ή ανηψι (πιτσιρικι) το οποιο δε δινει δικαιωματα (νορμαλ παιδι) και εκει που παιζει στην παραλια ενα καθικι αρχιζει να το βγαζει φωτογρφιες εν αγνοια του παιδιου. Αυτος τις ανεβαζει μετα στο internet και "χαιροντε" τα τερατα. Εαν ειχες εναν απ'αυτους μπροστα σου, που πληρωσε για αυτες τις φωτο, και αρα αποτελει κομματι της προσφορας (νεο πορνογραφικο υλικο) και της ζητησης (παιδεραστες κλπ.), θα του ελεγες τα παραπανω?
Και εφοσον η ζητηση (πελατολογιο) αυξανεται ολο και περισσοτερα παιδια θα γινοντε αντικειμενο εκμεταλλευσης.
Καταλαβαινω το σκεπτικο σου και συμφωνω, αλλα οχι φιλε για τους παιδερατες-παιδοφιλους.

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
ρε στεφανάκο, .δεν μου λες τι στο καλό διαβάζεις να διαβάσω κι εγώ να το ρίξω στο πνεύμα?

Για παράδειγμα τη ΘΕΟΓΟΝΙΑ του Ησίοδου ...

Οι Νηρηίδες παραμένουν μέχρι και σήμερα στις δοξασίες των Ελλήνων με μικρή παραφθορά του ονόματος ως νύμφες "Νεράιδες". Ζουν στα βουνά στα δάση στα ποτάμια σε βρύσες σε σπηλιές σε όλη τη φύση, και αποκαλούνται με πολλά ονόματα : ανεράδες, ανεραγόδες, νεράισσες, ξεραμένες, αβραγίδες κτλ. Είναι όμορφες με μακριά ξανθά μαλλιά συνήθως πράσινα μάτια φορούν λευκά φουστάνια με λευκό μαντήλι και τις βλέπουν μόνο οι σαββατογεννημένοι και οι ελαφρό ίσκιοτοι

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

Οι Νηρηίδες παραμένουν μέχρι και σήμερα στις δοξασίες των Ελλήνων με μικρή παραφθορά του ονόματος ως νύμφες "Νεράιδες". Ζουν στα βουνά στα δάση στα ποτάμια σε βρύσες σε σπηλιές σε όλη τη φύση, και αποκαλούνται με πολλά ονόματα : ανεράδες, ανεραγόδες, νεράισσες, ξεραμένες, αβραγίδες κτλ. Είναι όμορφες με μακριά ξανθά μαλλιά συνήθως πράσινα μάτια φορούν λευκά φουστάνια με λευκό μαντήλι και τις βλέπουν μόνο οι σαββατογεννημένοι και οι ελαφρό ίσκιοτοι

είσαι καθηγητής ? τι παίζεται?

mkaposan

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Βασικα εγω θεωρω τους παιδεραστες, και τους βιαστες στην ιδια κατηγορια, με την μονη διαφορα οτι οι παιδεραστες ειναι εξευτελιστικα πιο αρρωστοι στον εγκεφαλο.
Δεν ειναι τυχαιο οτι οταν κατηγορηθει καποιος για βιασμο και παει φυλακη, οι υπολοιποι κρατουμενοι τον βιαζουν.
Ακομα και οι κρατουμενοι δεν συγχωρουν κατι τετοιο γιατι δεν ειναι "αντρικιο".

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Δεν ειναι τυχαιο οτι οταν κατηγορηθει καποιος για βιασμο και παει φυλακη, οι υπολοιποι κρατουμενοι τον βιαζουν.
Ακομα και οι κρατουμενοι δεν συγχωρουν κατι τετοιο γιατι δεν ειναι "αντρικιο".

Ναι τα άλλα τα καθίκια δεν τους πείραξε να σκοτώσουν αλλα ο βιαστής τους πειράζει, αντρίκιο και μαλακίες τούμπανα απλά τους δίνεται η ευκαιρία να βιάσουν σκοτώσουν κάποιον και την εκμεταλεύονται που θα μου πείς οτι είναι και ηθικά στοιχεία.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Ναι τα άλλα τα καθίκια δεν τους πείραξε να σκοτώσουν αλλα ο βιαστής τους πειράζει, αντρίκιο και μαλακίες τούμπανα απλά τους δίνεται η ευκαιρία να βιάσουν σκοτώσουν κάποιον και την εκμεταλεύονται.

δεν είναι έτσι όπως τα λες..το έχω ακούσει κι εγώ..ειδικά με τους παιδόφιλους, όχι τόσο με τους βιαστές..αλλά με τους παιδόφιλους...τους γαμάνε τα ράμματα...την θεωρούν μεγάλη προσβολή..κι ας έχει σφάξει την μάνα του κάποιος..σε σύγκριση με τον παιδόφιλο, ο παιδόφιλος θα την πιει πολύ άσχημα

mkaposan

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ναι τα άλλα τα καθίκια δεν τους πείραξε να σκοτώσουν αλλα ο βιαστής τους πειράζει, αντρίκιο και μαλακίες τούμπανα απλά τους δίνεται η ευκαιρία να βιάσουν σκοτώσουν κάποιον και την εκμεταλεύονται που θα μου πείς οτι είναι και ηθικά στοιχεία.
Δεν υποστηριζω σε καμια περιπτωση οτι ειναι ηθικα στοιχεια. Ηθελα να τονισω μονο την διαφορα αντιμετωπισης που εχουν απεναντι τους.

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
δεν είναι έτσι όπως τα λες..το έχω ακούσει κι εγώ..ειδικά με τους παιδόφιλους, όχι τόσο με τους βιαστές..αλλά με τους παιδόφιλους...τους γαμάνε τα ράμματα...την θεωρούν μεγάλη προσβολή..κι ας έχει σφάξει την μάνα του κάποιος..σε σύγκριση με τον παιδόφιλο, ο παιδόφιλος θα την πιει πολύ άσχημα

Δηλαδή εσυ δίνεις δίκιο σε κάποιον που έχει σκοτώσει 5 να κρίνει τον βιαστή η τον οποιδήποτε άλλο εγκληματία επειδή υποτίθεται το δικό του έγκλημα βάσει της δήθεν ηθικής τους είναι πιο μαλακό ?

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Δηλαδή εσυ δίνεις δίκιο σε κάποιον που έχει σκοτώσει 5 να κρίνει τον βιαστή η τον οποιδήποτε άλλο εγκληματία επειδή υποτίθεται το δικό του έγκλημα βάσει της δήθεν ηθικής τους είναι πιο μαλακό ?

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ...πας καλά ρε? δεν γίνεται ένα έγκλημα να θεωρηθεί λιγότερο κακό από ένα άλλο..εγκλήματα είναι όλα..απλώς σου ανέφερα τι έχω ακούσει για την συμπεριφορά των κρατουμένων με τους συγκρατουμένους-παιδόφιλους.

mkaposan

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Βασικα το πας καπου οπου δεν εχει αναφερθει κανενας.
Μην βαζεις λογια στο στομα του αλλου που δεν εχει πει η εννοει.
Τιποτα δεν ειναι πιο μαλακο. Μαλακες ειναι ολοι αυτοι!
Αν τωρα δεν καταλαβαινεις τι θελω να πω...

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Βασικα το πας καπου οπου δεν εχει αναφερθει κανενας.
Μην βαζεις λογια στο στομα του αλλου που δεν εχει πει η εννοει.
Τιποτα δεν ειναι πιο μαλακο. Μαλακες ειναι ολοι αυτοι!
Αν τωρα δεν καταλαβαινεις τι θελω να πω...

Δεν έκανα παράθεση ρε φίλε σε σένα, στον wolfakis έκανα.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

ειτε σε μενα, ειτε στον οποιοδηποτε, ο  mkaposan εχει αδικο σε αυτο που λεει?

ανεφερα εγω τπτ για δικιο ή αδικο σε καποια πλευρα?

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ...πας καλά ρε? δεν γίνεται ένα έγκλημα να θεωρηθεί λιγότερο κακό από ένα άλλο..εγκλήματα είναι όλα..απλώς σου ανέφερα τι έχω ακούσει για την συμπεριφορά των κρατουμένων με τους συγκρατουμένους-παιδόφιλους.

Τότε πιο πάνω γιατί μου είπες οτι δεν είναι όπως τα λέω ?

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Τότε πιο πάνω γιατί μου είπες οτι δεν είναι όπως τα λέω ?

εννοουσα οτι δεν το κανουν τοσο για να ξεδωσουν, να σκοτωσουν οπως ειπες αλλα επειδη θεωρουν ανανδρο να βιαζεις ενα παιδακι.

εδιτ: ανανδρο με την δικια τους κριση..και προσπαθουν μεσω των μαχων μεσα στις φυλακες να δωσουν στον αλλο να καταλαβει οτι δεν πειραζουν παιδια..

mkaposan

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Το ξερω, αλλα εγω και ο γουλφ λεμε το ιδιο πραγμα!
Την ιδια αποψη ειχες οταν εκανες παραθεση και στα λεγομενα μου.

Στο κατω κατω συζητηση κανουμε...νομιζω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom