Μάλλον για ξεκάρφωμα χούφτωνε τα πιπίνια.
μάλλον..πάντως αν παρατηρήσετε τα τυπάκια που κυνηγάνε αγοράκια ή παιδάκια γενικότερα μοιάζουν μεταξύ τους..είναι περιθωριοποιημένα άτομα, θεωρούνται γελοία κτλ..
Μάλλον για ξεκάρφωμα χούφτωνε τα πιπίνια.
Η νήμερτης είναι νηρηίδα - δεν έχει γκόμενο και δεν ανήκει πουθενά ... Είναι ρευστή σαν το νερό ... Διαβάζετε και λίγο πριν μιλήσετε ...
ε δεν πειραζει τυπε τωρα που θα μπει φυλακα θα εχει πολλα αγορια εκει να του κανουν παρεαΜάλλον για ξεκάρφωμα χούφτωνε τα πιπίνια.
Μα αυτο που λες ουσιαστικα συνηγορει σε αυτο που θελω να πω κι εγω...
δε μπορουμε να καταργησουμε τις ταινιες δρασης,για να μην κανουν οι αλλοι επικινδυνη οδηγηση που ειδαν στο Transporter
Βεβαια,η παιδικη πορνογραφια ειναι κατι πιο συγκεκριμενο,γιατι σιγουρα απευθυνεται σε ανωμαλους,ενω μια ταινια δρασης μπορει να τη βλεπουν και μαλθακοι ας πουμε...
Απο κει και περα,η λογικη της συλληψης βασει παιδικης πορνογραφιας σε εναν υπολογιστη,ειναι μια λογικη προληπτικης τακτικης λιγο επικινδυνης πιστευω.(μου θυμιζει μια ταινια με τον Τομ Κρουζ οπου καποιοι "μελλοντολογοι" προβλεπουν εγκληματα και γινονται συλληψεις πριν τελεστει το αδικημα...)
Εμενα καποιος που καθεται στο διπλα διαμερισμα και τον παιζει βλεποντας βιασμους παιδιων δε με ενοχλει,εφοσον δεν ακουμπησει το δικο μου παιδι.Στο φιναλε κι εγω βαραω μαλακειες με τη γυναικα του αποπανω αλλα δεν την βιαζω
ρε στεφανάκο, .δεν μου λες τι στο καλό διαβάζεις να διαβάσω κι εγώ να το ρίξω στο πνεύμα?
Για παράδειγμα τη ΘΕΟΓΟΝΙΑ του Ησίοδου ...
Οι Νηρηίδες παραμένουν μέχρι και σήμερα στις δοξασίες των Ελλήνων με μικρή παραφθορά του ονόματος ως νύμφες "Νεράιδες". Ζουν στα βουνά στα δάση στα ποτάμια σε βρύσες σε σπηλιές σε όλη τη φύση, και αποκαλούνται με πολλά ονόματα : ανεράδες, ανεραγόδες, νεράισσες, ξεραμένες, αβραγίδες κτλ. Είναι όμορφες με μακριά ξανθά μαλλιά συνήθως πράσινα μάτια φορούν λευκά φουστάνια με λευκό μαντήλι και τις βλέπουν μόνο οι σαββατογεννημένοι και οι ελαφρό ίσκιοτοι
Για παράδειγμα τη ΘΕΟΓΟΝΙΑ του Ησίοδου ...
Οι Νηρηίδες παραμένουν μέχρι και σήμερα στις δοξασίες των Ελλήνων με μικρή παραφθορά του ονόματος ως νύμφες "Νεράιδες". Ζουν στα βουνά στα δάση στα ποτάμια σε βρύσες σε σπηλιές σε όλη τη φύση, και αποκαλούνται με πολλά ονόματα : ανεράδες, ανεραγόδες, νεράισσες, ξεραμένες, αβραγίδες κτλ. Είναι όμορφες με μακριά ξανθά μαλλιά συνήθως πράσινα μάτια φορούν λευκά φουστάνια με λευκό μαντήλι και τις βλέπουν μόνο οι σαββατογεννημένοι και οι ελαφρό ίσκιοτοι
Δεν ειναι τυχαιο οτι οταν κατηγορηθει καποιος για βιασμο και παει φυλακη, οι υπολοιποι κρατουμενοι τον βιαζουν.
Ακομα και οι κρατουμενοι δεν συγχωρουν κατι τετοιο γιατι δεν ειναι "αντρικιο".
Ναι τα άλλα τα καθίκια δεν τους πείραξε να σκοτώσουν αλλα ο βιαστής τους πειράζει, αντρίκιο και μαλακίες τούμπανα απλά τους δίνεται η ευκαιρία να βιάσουν σκοτώσουν κάποιον και την εκμεταλεύονται.
Δεν υποστηριζω σε καμια περιπτωση οτι ειναι ηθικα στοιχεια. Ηθελα να τονισω μονο την διαφορα αντιμετωπισης που εχουν απεναντι τους.Ναι τα άλλα τα καθίκια δεν τους πείραξε να σκοτώσουν αλλα ο βιαστής τους πειράζει, αντρίκιο και μαλακίες τούμπανα απλά τους δίνεται η ευκαιρία να βιάσουν σκοτώσουν κάποιον και την εκμεταλεύονται που θα μου πείς οτι είναι και ηθικά στοιχεία.
δεν είναι έτσι όπως τα λες..το έχω ακούσει κι εγώ..ειδικά με τους παιδόφιλους, όχι τόσο με τους βιαστές..αλλά με τους παιδόφιλους...τους γαμάνε τα ράμματα...την θεωρούν μεγάλη προσβολή..κι ας έχει σφάξει την μάνα του κάποιος..σε σύγκριση με τον παιδόφιλο, ο παιδόφιλος θα την πιει πολύ άσχημα
Δηλαδή εσυ δίνεις δίκιο σε κάποιον που έχει σκοτώσει 5 να κρίνει τον βιαστή η τον οποιδήποτε άλλο εγκληματία επειδή υποτίθεται το δικό του έγκλημα βάσει της δήθεν ηθικής τους είναι πιο μαλακό ?
Βασικα το πας καπου οπου δεν εχει αναφερθει κανενας.Δηλαδή εσυ δίνεις δίκιο σε κάποιον που έχει σκοτώσει 5 να κρίνει τον βιαστή η τον οποιδήποτε άλλο εγκληματία επειδή υποτίθεται το δικό του έγκλημα βάσει της δήθεν ηθικής τους είναι πιο μαλακό ?
Βασικα το πας καπου οπου δεν εχει αναφερθει κανενας.
Μην βαζεις λογια στο στομα του αλλου που δεν εχει πει η εννοει.
Τιποτα δεν ειναι πιο μαλακο. Μαλακες ειναι ολοι αυτοι!
Αν τωρα δεν καταλαβαινεις τι θελω να πω...
Δεν έκανα παράθεση ρε φίλε σε σένα, στον wolfakis έκανα.
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ...πας καλά ρε? δεν γίνεται ένα έγκλημα να θεωρηθεί λιγότερο κακό από ένα άλλο..εγκλήματα είναι όλα..απλώς σου ανέφερα τι έχω ακούσει για την συμπεριφορά των κρατουμένων με τους συγκρατουμένους-παιδόφιλους.
Τότε πιο πάνω γιατί μου είπες οτι δεν είναι όπως τα λέω ?
Το ξερω, αλλα εγω και ο γουλφ λεμε το ιδιο πραγμα!Δεν έκανα παράθεση ρε φίλε σε σένα, στον wolfakis έκανα.