Νέα

Συλλήψεις για παιδική πορνογραφία / παιδοφιλία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lotusdvd
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 66K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά είναι η κατάλληλη ποινή για τέτοια αδικήματα...

• Μσκροχρόνια Φυλάκιση

Ψήφοι: 17 15,5%
  • Ισόβια χωρίς ελαφρυντικά!

Ψήφοι: 24 21,8%
  • Χημικός Ευνουχισμός

Ψήφοι: 35 31,8%
  • Θάνατος!

Ψήφοι: 34 30,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    110

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
αυτο καταλαβες?δεν ειπα για εσενα.το αυτος αναφεροταν στον παιδεραστη φιλε μου.δεν θα ανεφερα ποτε κατι τετοιο για καποιον εδω  :think: :rockon: :rockon:

male123

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
50
Πόντοι
1
αυτο καταλαβες?δεν ειπα για εσενα.το αυτος αναφεροταν στον παιδεραστη φιλε μου.δεν θα ανεφερα ποτε κατι τετοιο για καποιον εδω  :think: :rockon: :rockon:
Sorry τωρα που το διαβαζω.... εχεις δικιο βιαστηκα να απαντησω...με αγριεψε η αλλη... και παλι SORRY... :'( :'( :'( :'( :'( :'(

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
τι λυση βλεπεις εσυ δηλαδη ?

male123

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
50
Πόντοι
1
τι λυση βλεπεις εσυ δηλαδη ?
Πριν να βρεθει η θεραπεια για τη συφιλη συντηρητικοι και παπαδες ελεγαν τον-την τιμωρησε ο Θεος γιατι εκανε σεξ....
Σε αυτα τα κ@αθαρματα χρωσταμε την υγεια μας? οχι βεβαια αλλα σε αυτον που βρηκε την πενικιλινη..
Καθε παθολογικη σωματικη κατασταση η συμπεριφορα (προσεξε οχι ασθενεια) την αναλυουμε...
Αν ειναι εμφυτη(συνδρομο DOWN) η κληρονομικη(μεσογειακη αναιμια) Προσπαθουμε να την προλαβουμε πριν συμβει...(Γενετικη καθοδηγηση, Ελεγχος DNA και αλλα) αν δεν μπορουμε δυστυχως καταφευγουμε σε διακοπη κυησης.
Αν εινα επικτητη απο γριπη μεχρι προσπαθουμε να δημιουργησουμε συνθηκες ωστε να προλαβουμε την εμφανιση της.
πιστευω οτι μερικοι ανθρωποι που κανουν εγκλημα (πιθανον και ολοι)ειτε εχουν λογους ειτε γενετικους ειτε περιβαλλοντικους(φυλακισμενος για κλοπη αρχιζει χρηση ουσιων)..ειτε και τους δυο(το πιο συνηθισμενο)...
Λυπαμαι που μεχρι τωρα δεν εχουμε βρει πολλα πραγματα προς αυτη την κατευθυνση αλλα η επιστημη ψαχνει και ειμαι αισιοδοξος.
Προς το παρον παντως χωρις πολλες φανφαρες πρεπει να εμποδιζουμε αυτον που εχει κανει εγκλημα να το ξανακανει περιοριοριζοντας του την ελευθερια και μονο αυτη. οχι τοσο να διορθωθει γιατι για να διορθωθει κατι απο ενα ρολοι μεχρι τον ανθρωπινο εγκεφαλο πρεπει να γνωριζουμε πρωτα πως φτειαχτηκε....
Ειναι αφελης η αντιληψη των νομικων <κλειστον φυλακη για να μαθει να μην το ξανακανει και να παραδειγματιστουν οι υπολοιποι>.
Θα ειχαμε τελειωσει με συμπεριφορες που τις λεμε εγκλημα απο αιωνες πριν.......
Εγω π.χ. και σχεδον το 100% πιστευω, δεν θα καναμε παιδεραστια ειτε το επιτρεπει ειτε το απαγορευει ο νομος......

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
αρα η λυση λες ειναι να το  ψαξουμε ιατρικα..να το προλαβουμε,αρα τωρα δεν υπαρχει λυση..

male123

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
50
Πόντοι
1
αρα η λυση λες ειναι να το  ψαξουμε ιατρικα..να το προλαβουμε,αρα τωρα δεν υπαρχει λυση..
Τωρα δεν υπαρχει... μονο η φυλακη και αυτο δυστυχως μονο για να προστατευτουμε οι υπολοιποι.
Ουτε καν να προβλεψει μπορει  η ιατρικη και η νομικη ποιος θα παραβει το νομο και να το προλαβει.....
εκεινο που με ενοχλει στη νομικη ειναι οτι ψιλοαδιαφορει για το ποιος εχει αυξημενες πιθανοτητες να παραβει το νομο, και μας θεωρει ολους εν δυναμει εγκληματιες...(Εχει και μια βαση αυτο αλλα οχι για ολα και οχι ετσι.......)

macadou

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΔΩ ΡΕ! Οσο για το πως γινονται θα σου πω εγω: Αφου η ποινη δεν ειναι να τους κοβουν το πουλι φετες και να τους παραδιδουν στους γονεις των παιδιων που πειραξαν, βεβαιως και το κανουν και θα εξακολουθουν να το κανουν. Εαν συνεβαινε κατι τετοιο στο δικο μου παιδι, ο τυπος θα ηταν τωρα στα θυμαρακια.ΕΛΕΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ!
σωστος!!!

αρρωστημενο παθος μαι αγορια <καθαρματα> αμα σε πετυχω σε γαμισα
και σενα και ολα τα πουτανοβγαλματα..

nikkolas

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2008
Like
6
Πόντοι
0
μια ειναι η λύση..χωρις δικαστήρια..θάνατος

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
Δεν ειναι μονο η σεξουαλικη προτιμηση,ειναι και η σωματικη και συναισθηματικη βια που ασκειται στα παιδακια.
Αν ειναι δυνατον δηλαδη...
αυτο ακριβως
να του κοψουνε τα αρχιδια του πουστη

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Μόλις άκουσα από τον παγκόσμιο ειδησεογραφικό κολοσσό STAR CHANNEL οτί τον πιάσανε στο Νιου Τζέρσευ.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
που 'σαι τρελιάρη??  :grin:  :grin:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Δεν μπορω να διανοηθω καν πως υπαρχουν ανθρωποι με αποψεις τοσο υποτιμιτικες
για μια ολοκληρη ανθρωπινη φυλη οπως οι Ασιατες εν προκειμενω-μια φυλη που ανηκω
κι εγω κατα το ημιση - οι οποιοι εχουν θρασος και εκφραζονται δημοσια υπερ αυτων ατιμωριτοι ακομα.
Πιστευω οτι ο κανονισμος του φορουμ θα επρεπε να ειχε εφαρμοστει ηδη,
και να μην εξαντλειται καθε επιοικεια εκ μερους των ρυθμιστων.
Με τετοιου ειδους μεταμοντερνα φασιστοειδη , οπως ο "κυριος" εν προκειμενω,
δε θελω να εχω καμια σχεση, διοτι προκειται για δογματικα, στενομυαλα
ατομα, και καθε προσπαθεια συννενοησης θα αποβει ακαρπη.
Δεν προκειται να ασχοληθω, ΜΟΝΟΝ απο σεβασμο στον εαυτο μου.
Κοινως , ο ηλιθιος δεν προκειται να γινει ξαφνικα εξυπνος, θα παραμενει παντοτε ηλιθιος.
Ουτε απο κοινωνιολογικης αποψεως δε με αφορουν τετοια φαινομενα.
Δεν υποψιάζεσαι το γιατί έχει αυτές τις απόψεις η δεν θέλεις να το πιστέψεις? :think:

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Δεν μπορω να διανοηθω καν πως υπαρχουν ανθρωποι με αποψεις τοσο υποτιμιτικες
για μια ολοκληρη ανθρωπινη φυλη οπως οι Ασιατες εν προκειμενω-μια φυλη που ανηκω
κι εγω κατα το ημιση - οι οποιοι εχουν θρασος και εκφραζονται δημοσια υπερ αυτων ατιμωριτοι ακομα.
Πιστευω οτι ο κανονισμος του φορουμ θα επρεπε να ειχε εφαρμοστει ηδη,
και να μην εξαντλειται καθε επιοικεια εκ μερους των ρυθμιστων.
Με τετοιου ειδους μεταμοντερνα φασιστοειδη , οπως ο "κυριος" εν προκειμενω,
δε θελω να εχω καμια σχεση, διοτι προκειται για δογματικα, στενομυαλα
ατομα, και καθε προσπαθεια συννενοησης θα αποβει ακαρπη.
Δεν προκειται να ασχοληθω, ΜΟΝΟΝ απο σεβασμο στον εαυτο μου.
Κοινως , ο ηλιθιος δεν προκειται να γινει ξαφνικα εξυπνος, θα παραμενει παντοτε ηλιθιος.
Ουτε απο κοινωνιολογικης αποψεως δε με αφορουν τετοια φαινομενα.

κιτρινιάρης λοιπόν κατα το ήμισυ .... και δε σου φαινόταν ....
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/smf/Themes/default/images/warnwarn.gif[/img[/URL]] [color=green]Κανόνας Νο6
6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Ομάδες ατόμων
-Δημόσια Πρόσωπα
-Την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων.
-Άλλους χρήστες του site.[/color]

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
μπα.. οι ευρωπαιοι εκφραζουν ελευθερα τη γνωμη τους.
εσυ ολο το πηγαινοφέρνεις και ολο το μαζευεις σαν κατι να φοβασαι..

αν κάποιος εκφράστηκε εδω αυθόρμητα και αληθινά θα ήθελα να μάθω σε τι όνομα ακούει ?

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
για τα μπάζα πραγματικά .....

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Η Βρετανία? Η Γαλλία? το Βέλγιο? η Σουηδία? η Γερμανία? η Αμερική? η Ισλανδία? Αυτές δεν είναι χώρες με νομοθεσίες που είναι 'στυλοβάτες' του Δυτικού 'πολιτισμένου' κόσμου?
αλλες λουγκροπουστογαμοκολοσαβουρογαμοχωρες

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Οχι γιατι ειναι ευρω-πεος..

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.951
Πόντοι
606
Αν ειναι να εχουμε την ολλανδια ως προτυπο σκεψης και συμπεριφορας,χεσε μεσα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom