You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συλλήψεις για παιδική πορνογραφία / παιδοφιλία...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα lotusdvd
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 66K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
akistriantas
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φιλε Nearxe να σε ρωτησω κατι εχεις παιδια???Και αν δεν εχεις
σκεψου να ειχες και να γινοταν το οτιδηποτε που ευχομαι απο τα βαθη της καρδιας μου να μην γινει τι θα ελεγες τοτε??Εγω ειμαι 21 χρονων και θα ηθελα τα καθαρματα να τα κρεμασουν δημωσια τι λετε τωρα μιλαμε για παρα μα παρα πολυ αρρωστα ατομα και δεν υπαρχει γιατρεια μονο ο θανατος αν ειχα καποιον τετοιο μπροστα μου θα τον σκοτωνα σιγα σιγα με τα ιδια μου τα χερια.Μιλαμε για παιδια που βιαζονται δεν ξερω κατι με πιανει οποτε ακουω κατι τετοιο πωπω
Και προς Θεου αν και δεν πιστευω δεν θελω να προσβαλλω κανεναν
σκεψου να ειχες και να γινοταν το οτιδηποτε που ευχομαι απο τα βαθη της καρδιας μου να μην γινει τι θα ελεγες τοτε??Εγω ειμαι 21 χρονων και θα ηθελα τα καθαρματα να τα κρεμασουν δημωσια τι λετε τωρα μιλαμε για παρα μα παρα πολυ αρρωστα ατομα και δεν υπαρχει γιατρεια μονο ο θανατος αν ειχα καποιον τετοιο μπροστα μου θα τον σκοτωνα σιγα σιγα με τα ιδια μου τα χερια.Μιλαμε για παιδια που βιαζονται δεν ξερω κατι με πιανει οποτε ακουω κατι τετοιο πωπω
Και προς Θεου αν και δεν πιστευω δεν θελω να προσβαλλω κανεναν
Αγαπητέ φυσικά και δεν το εννοούσα κυριολεκτικά..είμαι και κατά της θανατικής ποινής..Παρόλα αυτά εάν ποτέ θα εξέταζα το ενδεχόμενο της επαναφοράς της, ενα απο τα αδικήματα τα οποία θα έπρεπε να τιμωρούνται με την εν λόγω ποινή είναι το αδίκημα της παιδεραστίας..Η βία γεννάει βία.
Έχει δεκαετίες που οι ειδικοί το λένε και το ξαναλένε και κάνουμε πως δεν ακούμε.
Αν κάποιον τον ενδιαφέρει πραγματικά να κατανοήσει και να ενβαθύνει ας διαβάσει:
Alice Miller: «Οι φυλακές της παιδικής μας ηλικίας» και «Το ξύπνημα της Εύας».
Αυτά περί κρεμάλας είναι μαλακίες.
Η πρόταση σου τελικά ποια είναι ???Βια να μην γεννάει βια ή βια να γεννάει κουνέλι ή στη χειρότερη να καταδικάζονται σε 3 χρόνια να βγαίνουν χωρίς να είναι καταχωρημένοι σε καμιά λίστα (και γνωστοί στο κοινωνικό σύνολο,το οποιο ειναι απαραίτητο ειδικά σε περιπτώσεις ασθενών οι οποίοι αρνούνται να συνεχίσουν την φαρμακευτική τους αγωγή) και να συνεχίζουν το έργο τους??
Σχετικά με τα βιβλία που μας προτείνεις...μην μας κρατάς σε αγωνία..φώτισε μας..
Ακόμα και αν απευθύνεσαι στη φίλη Annoush θεωρώ ότι απευθύνεσαι και σε όσους έχουν την ιδία ή παρόμοια άποψη..Προς τι η ψυχανάλυση φίλε μου??και με ποια ιδιότητα??Φίλη Annoush,
Βλέπω πως διψάς για βία, διψάς για εκδίκηση.
Στην πραγματικότητα η αιτία δεν σε νοιάζει, απλά να ξεσπάσεις θέλεις. Δεν έχει σημασία αν είναι παιδεραστής, δολοφόνος, αιρετικός, ή μάγισσα. Αρκεί να οπλιστείς ηθικά και να μπορέσεις να απελευθερώσεις την οργή που έχεις μέσα σου.
Ξέχνα για λίγο τους παιδεραστές, αυτοί είναι μόνο η αφορμή.
Προσπάθησε να φανταστείς πως ήταν;
Ήταν αυστηρή η μαμά σου; Ήταν αυστηρός ο μπαμπάς σου; Σου δίνανε ποτέ καμία;
Δεν έχω καμία διάθεση να σε προσβάλλω.
Σε αυτό το θέμα δεν λειτουργώ υπερβατικά φιλέ μου..οχι..δεν τους αγαπώ όλους..και η οργή ίσως να είναι και φυσική αντίδραση σε αυτό που συμβαίνει..
Τι θα πεις στη μητέρα του κακοποιημένου παιδιού... ''Αφιέρωσε χρόνο να κατανοήσεις τι τον έφερε να κάνει αυτό που έκανε ή αφιέρωσε χρόνο για να επαναφέρεις στο φυσιολογικό την ψυχική υγειά του παιδιού σου?? ''(σημειώνω ότι η ζημιά μπορεί να είναι και ανεπανόρθωτη)
Και όχι ..οι γονείς μου είναι εξαίρετοι..
προτάσεις θέλω και όχι βεβιασμένη και ανοργάνωτη επίδειξη γνώσης ...τα υπόλοιπα είναι μαλακίες..
Φίλε Assfiller,
Είσαι ευγενικός, αλλά αρκετά καυστικός επί προσωπικού, άρα υποθέτω ότι προφανώς παρεξηγήθηκες κατά κάποιο τρόπο.
Το ξέρω ότι η «κρεμάλα» σαν πρότασή σου ήταν θεωρητική και δεν το εννοούσες.
Δεν έχω κανένα λόγω να αντιπαρατεθώ μαζί σου και δεν θα το κάνω.
Επί της ουσίας τώρα.
Έχω παρατηρήσει ότι κάθε φορά που παίρνω θέση κατά της βίας, σε οποιαδήποτε συζήτηση και αν βρίσκομαι, και για οποιοδήποτε θέμα (σε φιλικές παρέες εννοώ, πρώτη φορά το έκανα στο site μας), βρίσκω τεράστιες αντιστάσεις από άντρες και γυναίκες.
Και αναρωτιέμαι, γιατί ; Στο κάτω-κάτω, λέω κάτι τόσο υποτίθεται κοινά αποδεκτό, που όλοι θα έπρεπε να συμφωνούμε.
Η απάντηση είναι στη προσωπική ιστορία του καθενός μας.
Αν ρωτήσεις 10 ενήλικες να σου που πως ήταν η παιδική τους ηλικία, οι 9 θα σε διαβεβαιώσουν ότι ήταν πολύ ανέμελη και ευτυχισμένη. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Πως είναι δυνατόν, σε μία ηλικία που είμαστε τόσο μικροί, τόσο ευαίσθητοι και γεμάτοι ανάγκες, και που οι άλλοι, οι ενήλικες, είναι τόσο μεγάλοι και τόσο δυνατοί, εμείς να είμαστε …. ευτυχισμένοι;
Ε, λοιπόν δεν ήμαστε. Είναι η απώθηση που κάνει καλά τη δουλειά της, εξαφανίζει βαθειά στο υποσυνείδητο ότι κακή εμπειρία είχαμε και κρατάει μόνο τα καλά. Το ένστικτο της αυτοσυντήρησης βλέπεις κάνει τη δουλειά του.
Είναι αποδεδειγμένο πλέον, το λένε εδώ και χρόνια οι ειδικοί, ότι η βία δεν είναι ενστικτώδεις, λιμπιτιδική όπως πίστευαν παλαιότερα κάποιοι (Freud συμπεριλαμβανομένου). «Στο κάτω-κάτω, είμαστε σαρκοβόρα ζώα» έλεγαν, «άρα η βία πρέπει να είναι στα γονίδιά μας». Αυτό πλέον έχει καταρρεύσει. Όταν άνθρωπος όταν γεννιέται δεν είναι προγραμματισμένος για να ασκεί βία. Τη βία τη διδασκόμαστε στη πρώτη παιδική ηλικία. Και ακόμα και αν ο εγκέφαλός μας διαγράφει τις «κακές» αναμνήσεις, το σώμα μας διατηρεί αναλλοίωτη την ανάμνηση της βίας, και της ταπείνωσης που αυτή επιφέρει. Έτσι, σε κάθε περίπτωση που δίνεται η ευκαιρία, σε κάθε περίπτωση που μπορούμε ηθικά να καλύψουμε τον εαυτό μας, να είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε τη κατανόηση της κοινωνίας, θα διοχετεύουμε αυτή την κριμένη οργή μέσα μας. Επαναλαμβάνω, δεν έχει σημασία αν τον λένε παιδεραστή αυτόν που μας δίνεται η ευκαιρία να τιμωρήσουμε, μπορεί να τον λένε δολοφόνο, ή σε άλλες εποχές να τον λένε αιρετικό ή μάγισσα, σημασία έχει να μπορέσουμε να τιμωρήσουμε, να εκδικηθούμε, για αυτά που κάποτε, όταν εμείς ήμασταν αβοήθητοι έκαναν σε εμάς.
Οι ερευνητές έχουν αποδείξει ότι όλοι οι μεγάλοι τύραννοι, ο Νέρωνας, ο Ναπολέοντας, ο Χίτλερ, είχαν κακοποιηθεί βαρύτατα στην παιδική τους ηλικία. Το ίδιο το παιδαγωγικό σύστημα της Γερμανίας στο τέλη του 1800 και αρχές του 1900 βασιζόταν στη βία και την τιμωρία των παιδιών, στο σπίτι αλλά και στα σχολεία. Γι’ αυτό, ο ίδιος ο Γερμανικός λαός στήριζε βαθειά μέσα του το Χίτλερ. Αυτά είναι αποδεδειγμένα. Υπάρχουν βέβαια και ερευνητές που υποστηρίζουν ότι ο Ιησούς δεν ήταν τίποτα άλλο από το παιδί ενός πολύ φιλήσυχου και στοργικού πατέρα όπως ο Ιωσήφ, και μίας πολύ στοργικής μητέρας της Μαρίας. Αγάπη και κατανόηση του διδάξανε, αγάπη και κατανόηση δίδαξε και ο ίδιος όταν μεγάλωσε.
Σκέψου ότι ακόμα και στις μέρες μας, οι αντιστάσεις που υπάρχουν για τον περιορισμό της βίας είναι πολύ δυνατές. Αυτό συμβαίνει γιατί όποιος τη βία την έχει ζήσει από μικρός, δεν μπορεί να την απαρνηθεί στην ενήλικη ζωή.
Στη Γερμανία του 2008 λοιπόν, είναι απαγορευμένο από νόμο ο δάσκαλος στο σχολείο να χαστουκίσει ή να χτυπήσει το παιδί, δεν είναι απαγορευμένο όμως να χτυπήσει ο γονέας το παιδί του !
Στις ΗΠΑ, σε 33 πολιτείες είναι ακόμα νόμιμο οι δάσκαλοι να χρησιμοποιήσουν βία σε κάποιον «άτακτο» μαθητή. Έχει κανένας αμφιβολία ότι οι Αμερικανοί θα συνεχίζουν να κάνουν πολέμους και στα επόμενα 50 χρόνια ;
Ή μήπως έχει κανένας αμφιβολία ότι όλοι αυτοί οι παιδεραστές έχουν κακοποιηθεί στην παιδική τους ηλικία από τη μητέρα τους, το πατέρα τους, τη νταντά τους, το θείο τους, ή όποιον άλλο;
Αστείο είναι, ότι όταν κάποιοι δημοσιογράφοι έκαναν έρευνα σε παιδόφιλους και τους ρωτούσαν αν έχουν κακοποιηθεί στη παιδική τους ηλικία, όταν δεν είχαν κανένα μπλέξιμο με το νόμο τη στιγμή της συνέντευξης, έλεγαν ότι είχαν κακοποιηθεί σε ποσοστό 10%-20%. Και έλεγαν αλήθεια, μόνο τόσοι λίγοι το θυμόταν. Όταν η έρευνα γινόταν σε παιδόφιλους που είχαν συληφθεί, τότε το ποσοστό αυτών που παραδεχόταν ότι έχουν υποστεί βία έφτανε το 70% ! Προφανώς το κάνουν για να έχουν κάποιο ελαφρυντικό στη κοινή γνώμη, και πάλι πολλοί αρνούνται το σκοτεινό τους παρελθόν.
Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι το 100% αυτών των ανθρώπων έχει υποστεί σοβαρή βία και εξευτελισμό στη τρυφερή τους ηλικία.
Πιστεύω λοιπόν, ό,τι ότι μέτρο και να παρθεί για αυτούς τους ανθρώπους, κρεμάλα, θάνατος, βασανιστήρια, βιασμός στη φυλακή, αν δε γίνει κάτι ώστε να περιοριστεί σημαντικά η βία στη παιδική ηλικία, θα γέννιουνται συνεχεία καινούργιοι βιαστές, παιδόφιλοι, τύραννοι, και ότι άλλο θέλετε.
Φίλε Assfiller έκανα μια γιγάντια, για τα δεδομένα μου, προσπάθεια να υποστηρίξω τις απόψεις μου. Το έκανα κυρίως διότι πιστεύω ότι πρέπει επιτέλους αυτά τα πράγματα να αρχίσουν να συζητούνται. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Όποιος έχει διάθεση να πειστεί, θα πειστεί. Για τους υπόλοιπους … δεν θα μπορέσω.
Είσαι ευγενικός, αλλά αρκετά καυστικός επί προσωπικού, άρα υποθέτω ότι προφανώς παρεξηγήθηκες κατά κάποιο τρόπο.
Το ξέρω ότι η «κρεμάλα» σαν πρότασή σου ήταν θεωρητική και δεν το εννοούσες.
Δεν έχω κανένα λόγω να αντιπαρατεθώ μαζί σου και δεν θα το κάνω.
Επί της ουσίας τώρα.
Έχω παρατηρήσει ότι κάθε φορά που παίρνω θέση κατά της βίας, σε οποιαδήποτε συζήτηση και αν βρίσκομαι, και για οποιοδήποτε θέμα (σε φιλικές παρέες εννοώ, πρώτη φορά το έκανα στο site μας), βρίσκω τεράστιες αντιστάσεις από άντρες και γυναίκες.
Και αναρωτιέμαι, γιατί ; Στο κάτω-κάτω, λέω κάτι τόσο υποτίθεται κοινά αποδεκτό, που όλοι θα έπρεπε να συμφωνούμε.
Η απάντηση είναι στη προσωπική ιστορία του καθενός μας.
Αν ρωτήσεις 10 ενήλικες να σου που πως ήταν η παιδική τους ηλικία, οι 9 θα σε διαβεβαιώσουν ότι ήταν πολύ ανέμελη και ευτυχισμένη. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Πως είναι δυνατόν, σε μία ηλικία που είμαστε τόσο μικροί, τόσο ευαίσθητοι και γεμάτοι ανάγκες, και που οι άλλοι, οι ενήλικες, είναι τόσο μεγάλοι και τόσο δυνατοί, εμείς να είμαστε …. ευτυχισμένοι;
Ε, λοιπόν δεν ήμαστε. Είναι η απώθηση που κάνει καλά τη δουλειά της, εξαφανίζει βαθειά στο υποσυνείδητο ότι κακή εμπειρία είχαμε και κρατάει μόνο τα καλά. Το ένστικτο της αυτοσυντήρησης βλέπεις κάνει τη δουλειά του.
Είναι αποδεδειγμένο πλέον, το λένε εδώ και χρόνια οι ειδικοί, ότι η βία δεν είναι ενστικτώδεις, λιμπιτιδική όπως πίστευαν παλαιότερα κάποιοι (Freud συμπεριλαμβανομένου). «Στο κάτω-κάτω, είμαστε σαρκοβόρα ζώα» έλεγαν, «άρα η βία πρέπει να είναι στα γονίδιά μας». Αυτό πλέον έχει καταρρεύσει. Όταν άνθρωπος όταν γεννιέται δεν είναι προγραμματισμένος για να ασκεί βία. Τη βία τη διδασκόμαστε στη πρώτη παιδική ηλικία. Και ακόμα και αν ο εγκέφαλός μας διαγράφει τις «κακές» αναμνήσεις, το σώμα μας διατηρεί αναλλοίωτη την ανάμνηση της βίας, και της ταπείνωσης που αυτή επιφέρει. Έτσι, σε κάθε περίπτωση που δίνεται η ευκαιρία, σε κάθε περίπτωση που μπορούμε ηθικά να καλύψουμε τον εαυτό μας, να είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε τη κατανόηση της κοινωνίας, θα διοχετεύουμε αυτή την κριμένη οργή μέσα μας. Επαναλαμβάνω, δεν έχει σημασία αν τον λένε παιδεραστή αυτόν που μας δίνεται η ευκαιρία να τιμωρήσουμε, μπορεί να τον λένε δολοφόνο, ή σε άλλες εποχές να τον λένε αιρετικό ή μάγισσα, σημασία έχει να μπορέσουμε να τιμωρήσουμε, να εκδικηθούμε, για αυτά που κάποτε, όταν εμείς ήμασταν αβοήθητοι έκαναν σε εμάς.
Οι ερευνητές έχουν αποδείξει ότι όλοι οι μεγάλοι τύραννοι, ο Νέρωνας, ο Ναπολέοντας, ο Χίτλερ, είχαν κακοποιηθεί βαρύτατα στην παιδική τους ηλικία. Το ίδιο το παιδαγωγικό σύστημα της Γερμανίας στο τέλη του 1800 και αρχές του 1900 βασιζόταν στη βία και την τιμωρία των παιδιών, στο σπίτι αλλά και στα σχολεία. Γι’ αυτό, ο ίδιος ο Γερμανικός λαός στήριζε βαθειά μέσα του το Χίτλερ. Αυτά είναι αποδεδειγμένα. Υπάρχουν βέβαια και ερευνητές που υποστηρίζουν ότι ο Ιησούς δεν ήταν τίποτα άλλο από το παιδί ενός πολύ φιλήσυχου και στοργικού πατέρα όπως ο Ιωσήφ, και μίας πολύ στοργικής μητέρας της Μαρίας. Αγάπη και κατανόηση του διδάξανε, αγάπη και κατανόηση δίδαξε και ο ίδιος όταν μεγάλωσε.
Σκέψου ότι ακόμα και στις μέρες μας, οι αντιστάσεις που υπάρχουν για τον περιορισμό της βίας είναι πολύ δυνατές. Αυτό συμβαίνει γιατί όποιος τη βία την έχει ζήσει από μικρός, δεν μπορεί να την απαρνηθεί στην ενήλικη ζωή.
Στη Γερμανία του 2008 λοιπόν, είναι απαγορευμένο από νόμο ο δάσκαλος στο σχολείο να χαστουκίσει ή να χτυπήσει το παιδί, δεν είναι απαγορευμένο όμως να χτυπήσει ο γονέας το παιδί του !
Στις ΗΠΑ, σε 33 πολιτείες είναι ακόμα νόμιμο οι δάσκαλοι να χρησιμοποιήσουν βία σε κάποιον «άτακτο» μαθητή. Έχει κανένας αμφιβολία ότι οι Αμερικανοί θα συνεχίζουν να κάνουν πολέμους και στα επόμενα 50 χρόνια ;
Ή μήπως έχει κανένας αμφιβολία ότι όλοι αυτοί οι παιδεραστές έχουν κακοποιηθεί στην παιδική τους ηλικία από τη μητέρα τους, το πατέρα τους, τη νταντά τους, το θείο τους, ή όποιον άλλο;
Αστείο είναι, ότι όταν κάποιοι δημοσιογράφοι έκαναν έρευνα σε παιδόφιλους και τους ρωτούσαν αν έχουν κακοποιηθεί στη παιδική τους ηλικία, όταν δεν είχαν κανένα μπλέξιμο με το νόμο τη στιγμή της συνέντευξης, έλεγαν ότι είχαν κακοποιηθεί σε ποσοστό 10%-20%. Και έλεγαν αλήθεια, μόνο τόσοι λίγοι το θυμόταν. Όταν η έρευνα γινόταν σε παιδόφιλους που είχαν συληφθεί, τότε το ποσοστό αυτών που παραδεχόταν ότι έχουν υποστεί βία έφτανε το 70% ! Προφανώς το κάνουν για να έχουν κάποιο ελαφρυντικό στη κοινή γνώμη, και πάλι πολλοί αρνούνται το σκοτεινό τους παρελθόν.
Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι το 100% αυτών των ανθρώπων έχει υποστεί σοβαρή βία και εξευτελισμό στη τρυφερή τους ηλικία.
Πιστεύω λοιπόν, ό,τι ότι μέτρο και να παρθεί για αυτούς τους ανθρώπους, κρεμάλα, θάνατος, βασανιστήρια, βιασμός στη φυλακή, αν δε γίνει κάτι ώστε να περιοριστεί σημαντικά η βία στη παιδική ηλικία, θα γέννιουνται συνεχεία καινούργιοι βιαστές, παιδόφιλοι, τύραννοι, και ότι άλλο θέλετε.
Φίλε Assfiller έκανα μια γιγάντια, για τα δεδομένα μου, προσπάθεια να υποστηρίξω τις απόψεις μου. Το έκανα κυρίως διότι πιστεύω ότι πρέπει επιτέλους αυτά τα πράγματα να αρχίσουν να συζητούνται. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Όποιος έχει διάθεση να πειστεί, θα πειστεί. Για τους υπόλοιπους … δεν θα μπορέσω.
Καταρχάς χαίρομαι και σε ευχαριστώ για την παράθεση της άποψη σου.Με βάζει σε προβληματισμό.
Αγαπητέ ποτέ επί της διαδικτυακής σου προσωπικότητας σου αλλά επί των λεγόμενων σου....απλά μου ήρθες λίγο δογματικός..εξου και η καυστική ουσία..τίποτα άλλο,αλίμονο.
Δεν διαφωνώ μαζί σου και μάλιστα θα συμφωνήσω ότι όλοι παιδόφιλοι έχουν υποστεί κάποιο είδος κακοποίησης..είναι αλήθεια ότι έχουν γίνει έρευνες οι οποίες το αποδεικνύουν..
από την άλλη όμως οι κύριοι αποδέκτες ενός τέτοιου εγκλήματος είναι δύσκολο αδελφέ να λειτουργήσουν υπερβατικά..Μιλάμε για την ανθρώπινη φύση και όχι για ένα αναβαθμισμένο μοντέλο..Εξου και οι ομάδες υποστήριξης..
Στα πλαίσια της κουβέντας μας είναι οκ και μάλιστα πειστικά μέσω της ορθολογική σου σκέψης....Σε τέτοιες καταστάσεις όμως μοιραία απουσιάζει η λογική...Γιατί η απώλεια δεν είναι '' απλά '' η ψυχική υγειά ενός παιδιού..είναι το μέλλον του..είναι η ζωή του..
Όμως θέλω να σταθώ αλλού...θα ηταν καλο να δουμε τι τροποποιήσεις θα μπορούσε να δεχτεί το νομοθετικό πλαίσιο ώστε μειωθούν τα κρούσματα..ειδικά από παιδεραστές οι οποίοι έχουν καταδικαστεί στο παρελθον και κατόπιν της αποφυλακισης τους το επαναλαμβάνουν..
Αγαπητέ ποτέ επί της διαδικτυακής σου προσωπικότητας σου αλλά επί των λεγόμενων σου....απλά μου ήρθες λίγο δογματικός..εξου και η καυστική ουσία..τίποτα άλλο,αλίμονο.
Δεν διαφωνώ μαζί σου και μάλιστα θα συμφωνήσω ότι όλοι παιδόφιλοι έχουν υποστεί κάποιο είδος κακοποίησης..είναι αλήθεια ότι έχουν γίνει έρευνες οι οποίες το αποδεικνύουν..
από την άλλη όμως οι κύριοι αποδέκτες ενός τέτοιου εγκλήματος είναι δύσκολο αδελφέ να λειτουργήσουν υπερβατικά..Μιλάμε για την ανθρώπινη φύση και όχι για ένα αναβαθμισμένο μοντέλο..Εξου και οι ομάδες υποστήριξης..
Στα πλαίσια της κουβέντας μας είναι οκ και μάλιστα πειστικά μέσω της ορθολογική σου σκέψης....Σε τέτοιες καταστάσεις όμως μοιραία απουσιάζει η λογική...Γιατί η απώλεια δεν είναι '' απλά '' η ψυχική υγειά ενός παιδιού..είναι το μέλλον του..είναι η ζωή του..
Όμως θέλω να σταθώ αλλού...θα ηταν καλο να δουμε τι τροποποιήσεις θα μπορούσε να δεχτεί το νομοθετικό πλαίσιο ώστε μειωθούν τα κρούσματα..ειδικά από παιδεραστές οι οποίοι έχουν καταδικαστεί στο παρελθον και κατόπιν της αποφυλακισης τους το επαναλαμβάνουν..
οχι σχετικο με την παιδεραστια αλλα με τον καννιβαλισμο. Ο Ιαπωνας καννιβαλος
αυτη την στιγμη ειναι celebrity στην ιαπωνια...
βεβαια αυτο ειναι το αλλο ακρο, και σιγουρα η βια γενναει βια... αλλα αν αυτη η κοπελα που εφαγε ηταν αδερφη, μανα, κορη σας, πως θα νιωθατε? ναι οι ανθρωποι ειναι βιαιοι σαν ειδος και η απαρχη της κοινωνιας ειναι η ελλειψη βιας (δεν ειμαστε ζωα, για ονομα), αλλα οι ανθρωποι επισης εχουν συναισθηματα και πονουν πολυ οταν καποιος κανει κατι κακο σε αυτους που αγαπουν. γιατι ΕΤΣΙ ειναι η ανθρωπινη κοινωνια, υπαρχουν δεσμοι και σχεσεις και αγαπη και προστατευτικοτητα (διαφορετικοι για τον καθενα, αλλα υπαρχουν!)
αυτη την στιγμη ειναι celebrity στην ιαπωνια...
βεβαια αυτο ειναι το αλλο ακρο, και σιγουρα η βια γενναει βια... αλλα αν αυτη η κοπελα που εφαγε ηταν αδερφη, μανα, κορη σας, πως θα νιωθατε? ναι οι ανθρωποι ειναι βιαιοι σαν ειδος και η απαρχη της κοινωνιας ειναι η ελλειψη βιας (δεν ειμαστε ζωα, για ονομα), αλλα οι ανθρωποι επισης εχουν συναισθηματα και πονουν πολυ οταν καποιος κανει κατι κακο σε αυτους που αγαπουν. γιατι ΕΤΣΙ ειναι η ανθρωπινη κοινωνια, υπαρχουν δεσμοι και σχεσεις και αγαπη και προστατευτικοτητα (διαφορετικοι για τον καθενα, αλλα υπαρχουν!)
Συναθλητές κάθε φορά που διαβάζω κάτι τέτοια σκέφτομαι μήπως θα έπρεπε να είχα ψηφίσεις ΛΑΟΣ. Αυτοί οι τύποι που γουστάρουν παιδάκια θέλουν γαμήσι και σκότωμα. Επειδή όμως το γαμήσι μπορεί να τους αρέσει μόνο σκότωμα θέλουν αλλά μαρτυρικά. Δηλαδή να τους βάζεις tabasco στη βάλανο στον κώλο στα μάτια δεν ξέρω τι να πω.
Επισκέπτης
εγω προσωπικα αν αγγιζε κανεις τα παιδια μου θα του εβγαζα τα ματια, τα χερια, τα ποδια και το πουλι και θα τον κρατουσα για παντα φυλακισμενο να ζει με υποβοηθηματα και να τον ταιζω τον εμετο του.
οχι κρατικη βια, αλλα προσωπικη, λυπαμαι αν ακουγομαι ακραια, αλλα δεν μπορει ο καθενας να καταστρεφει παιδακια. τουλαχιστον οχι τα δικα μου. μια κρεμαλα θα ηταν πολυ, πολυ λιγη.
+1000
Δεν με νοιαζει τι ψυχικα προβληματα κουβαλαει ο καθε ανισσοροπος εξω η τι ασχημη παιδικη ηλικια ειχε για να γαμησει την δικη μου οικογενεια.Ειδικα στην Ελλαδα που οι μπατσοι ειναι για να βαρανε στις διαδηλωσεις μονο η καλυτερη λυση ειναι η παραπανω.Αργος και μαρτυρικος θανατος να ζησει το καθικι μια επιγεια κολαση.
www.bourdela.tv/content/view/1658/1/]Το thread αυτό αναφέρεται στο άρθρο[/url]
Η Interpol δεν εχει την παραμικρή ιδεα για την εθνικότητα & την τοποθεσία του εγκληματία...η φυσιογνωμία του δεν μου κάνει για Έλληνας..αλλα λόγω τουρισμού ποτέ δεν ξέρεις..
Ας ρίξουμε όλοι ενα βλέφαρο..
www.interpol.int/]http://www.interpol.int/ [/url]
Η Interpol δεν εχει την παραμικρή ιδεα για την εθνικότητα & την τοποθεσία του εγκληματία...η φυσιογνωμία του δεν μου κάνει για Έλληνας..αλλα λόγω τουρισμού ποτέ δεν ξέρεις..
Ας ρίξουμε όλοι ενα βλέφαρο..
www.interpol.int/]http://www.interpol.int/ [/url]
Επισκέπτης
Μακαρι να τον εβρισκα εγω πριν την Ιντερπολ. Η τιμωρια του θα ηταν σιγουρα αποτελεσματικοτερη. Καθαρματα...
male123
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2007
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
Αλλοι μισουν τους παιδεραστες αλλοι τις πουτανες αλλοι τους νταβατζηδες αλλοι τους καπιταλιστες αλλοι....αλλοι.....Μακαρι να τον εβρισκα εγω πριν την Ιντερπολ. Η τιμωρια του θα ηταν σιγουρα αποτελεσματικοτερη. Καθαρματα...
Επισκέπτης
Ελπιζω να αστειευεσαι....
και εγω ετσι νομιζω.καλα ρε πουστη που ζουμε..στελνω απλα για να κρατηθει πανω το θρεντ να τι δουν και καποιοι που ξυπνανε αργα και οσοι κανουν σεξοτουρισμο...Ελπιζω να αστειευεσαι....
male123
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2007
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
Να ελπιζω πως αστειευεσαι εσυ και οι ομοιοι σου που ειστε μαλλον πιο πολλοι.....Ελπιζω να αστειευεσαι....
Και ολους τους παιδεραστες να υπηρχε τροπος να βρεις και να ανακαλυψεις και να τους σκοτωσεις...σε 60 χρονια αλλο τοσοι θα υπαρχουν....
Το μονο που μορεις να κανεις ειναι να ευχεσαι να μη συμβει σε σενα η στο δικο σου παιδι και να συλληφθει να παει ψυχιατρειο η φυλακη οχι τοσο για να διορθωθει, οσο για να μην κανει και σε αλλα παιδια τα ιδια.
Το θεμα ειναι γιατι και πως γινονται..
Δυστυχως ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι φτειαχνονται και μια απο τις αιτιες που τους φτειαχνιουν ειναι ατομα με μη ανεχτικη και ολοκληρωτικη συμπεριφορα και ιδεολογια σαν και αυτη που παρουσιαζεις....
Μην ξεχνας καποιοι θελησαν να εξοντωσουν τις αδερφες πριν μερικα χρονια.....Μαλλον απετυχαν
Επισκέπτης
Πας καλα; Μαλλον εισαι πιτσιρικας και ολιγον μαλακας. ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΔΩ ΡΕ! Οσο για το πως γινονται θα σου πω εγω: Αφου η ποινη δεν ειναι να τους κοβουν το πουλι φετες και να τους παραδιδουν στους γονεις των παιδιων που πειραξαν, βεβαιως και το κανουν και θα εξακολουθουν να το κανουν. Εαν συνεβαινε κατι τετοιο στο δικο μου παιδι, ο τυπος θα ηταν τωρα στα θυμαρακια. ΚΑΙ ΦΕΤΕΣ. Κατι τυποι σαν εσενα δινουν βημα σ αυτα τα αρχιδια. ΕΛΕΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ!
ιουλια ο male απ οτι καταλαβα ειπε οτι σαφως το βλεπει σαν εγκλημα αλλα εστιασε στο αιτιο.μιλαμε για παιδια 6-10 χρονων με τον συγκεκριμενο τυπο.σαφως και ολα αυτα εχουν καποιους λογους που γινονται...ας πουμε μπορει να ναι κ αυτος κακοποιημενο παιδι...αλλα τωρα ο τυπος ειναι να τον κρεμασουν σε καμμια πλατεια...και σαφως ολες οι περιπτωσεις male δεν ειναι ιδιες.αρα πως να το προλαβεις...μακαρι να μπορουσε η κοινωνια να τα προλαβαινει αυτα τα φααινομενα..αλλα χλωμο..
male123
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2007
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ...ΚΑΛΑ ΠΑΣ..ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΤΑΣΣΕΙΣ.Πας καλα; Μαλλον εισαι πιτσιρικας και ολιγον μαλακας. ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΔΩ ΡΕ! Οσο για το πως γινονται θα σου πω εγω: Αφου η ποινη δεν ειναι να τους κοβουν το πουλι φετες και να τους παραδιδουν στους γονεις των παιδιων που πειραξαν, βεβαιως και το κανουν και θα εξακολουθουν να το κανουν. Εαν συνεβαινε κατι τετοιο στο δικο μου παιδι, ο τυπος θα ηταν τωρα στα θυμαρακια. ΚΑΙ ΦΕΤΕΣ. Κατι τυποι σαν εσενα δινουν βημα σ αυτα τα αρχιδια. ΕΛΕΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ!
Αρκει να μη συμβει στο παιδι το δικο σου ετσι....(Τα αλλα χεστ@)
Σκεφτηκες ποτε μηπως το παιδι σου γινει παιδεραστης οταν μεγαλωσει? (Οχι βεβαια ειναι καλο παιδι....)
Αν δε γινει το δικο σου θα σου πω κατι που το ξερουν οι μαθηματικοι και λεγεται νομος των μεγαλων αριθμων...Συνοπτικα στην περιπτωση μας λεει: Αν δεν γινει παιδεραστης το δικο σου παιδι η του γειτονα σου ...καποιο θα γινει....σιγουρα......απλα δεν ξερουμε ποιο και ποτε........ οπως καποιο κοριτσι θα γινει πορνη, καποιος θα γινει δολοφονος.....
male123
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2007
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
Φιλε ουτε με εχει κακοποιησει κανενας γιατι με προσεχαν οι γονεις μου ουτε εχω κακοποιησει κανεναν ουτε επιτρεπω να συμβει στον περιγυρο μου για τι προσεχω για να εχω..ιουλια ο male απ οτι καταλαβα ειπε οτι σαφως το βλεπει σαν εγκλημα αλλα εστιασε στο αιτιο.μιλαμε για παιδια 6-10 χρονων με τον συγκεκριμενο τυπο.σαφως και ολα αυτα εχουν καποιους λογους που γινονται...ας πουμε μπορει να ναι κ αυτος κακοποιημενο παιδι...αλλα τωρα ο τυπος ειναι να τον κρεμασουν σε καμμια πλατεια...και σαφως ολες οι περιπτωσεις male δεν ειναι ιδιες.αρα πως να το προλαβεις...μακαρι να μπορουσε η κοινωνια να τα προλαβαινει αυτα τα φααινομενα..αλλα χλωμο..
Βεβαια ειναι εγκλημα και ειδεχθεστατο..
Στη λυση διαφωνουμε....Δεν θελω να προσβαλω κανεναν και δεν θελω να λεω πολλα για μενα.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 3K