omorfopedo
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Η "mounitsa" θα μας ηθελε ξαπλωμενους, αλλά ΜΟΝΟ στο... κρεββατι της ψυχαναλυσης!
Μακαρι να μπορουσαμε να βρουμε κατι αξιο τους ως ποινη μιλωντας...Δυστυχως δεν νομιζω να υπαρχει κατι τετοιο...Πες πως τον εκτελεις,ε και τι του εκανες....Με τετοιο αρρωστο μυαλο ,μην σου πω οτι μπορει και την ....καταβρισκουν..
Προσωπικως σαν πολιτης,πιο πολυ θα μου αρεσε να τους εβλεπα(οχι μονο τετοιου ειδους εγκληματιες..)να εσπαγαν πετρες σε κανα βουνο και να στρωνουν κανα δρομο ..Κατι χρησιμο στην κοινωνια ρε παιδι μου ...
thanoss έγραψε:ναι θα το φοβομουνα γιατι ειναι παιδι....!!
ο τυπακος το κανε απο αφελια αλλιως θα χε κλεψει πολλα σημαντικα εγγραφα αρχεια....και το μονο που ζητησε απο τις αρχες και απο την εταιρια για να τους πει τι εκανε ηταν ενα αυτοκινητο επειδη σε λιγο καιρο εκλεινε τα 18 και 3 κινητα τηλεφωνα για αυτον και για τον φιλο του....!!
μην ξεχνας οτι το παιδι παιδι ειναι και η περιεργια σ αυτες τις ηλικιες σπαει κοκαλα....απο site (σατανικα , τσοντες κλπ)
Όχι ρε Αναλ, άμεση εκτέλεση χρειάζεται.....αλλιώς η ίδια η κοινωνία γίνεται πιο άρρωστη από αυτά τα μουνόσκυλα.....αφού θα χρειαστεί να δημιουργήσει βασανιστές.....Το καλυτερο πραγμα σε κατι τετοιου ειδους ατομα μαγκες, ειναι να τους βαλεις ΟΛΟΥΣ αυτους μεσα σε εναν χωρο, να τους ακρωτηριαζεις, να καυτηριαζεις τις πληγες ωστε να μην παθαινουν γαγγραινες κτλ ( και πεθανουν ) και να τους βαζεις αλατι πανω εκει που τους εκοψες.
Γάμισε τα.....αυτός ήταν και ένας λόγος κατάργησης της θανατικής ποινής. Σκευωρία, πλεκτάνη ή απλά διακστικό λάθος.....Βεβαια η μαλακια ειναι αμα καμια καριολα η κανας καριολης σε καρφωσει επειδη θελει να σε εκδικηθει οτι βιασες κτλ και σε μπουζουριασουν στο τσαμπα, και σου γαμηθει το ονομα για τα καλα οντας αθωος.
Όχι ρε Αναλ, άμεση εκτέλεση χρειάζεται.....αλλιώς η ίδια η κοινωνία γίνεται πιο άρρωστη από αυτά τα μουνόσκυλα.....αφού θα χρειαστεί να δημιουργήσει βασανιστές.....
Καλά το είχα καταλάβει μουνίτσα, γιατί διαβάζοντας αρκετά από προηγούμενα post σου, φαίνεσαι άτομο μορφωμένο και καλλιεργημένο, που δεν αναλώνεται σε ύβρεις και υστερίες (παρόλα τα σκληρά φαλλοκρατικά σχόλια που διαβάζεις καθημερινά από τον αντρικό πληθυσμό του site) και πάντα αναπτύσεις μια συζήτηση με δομημένη επιχειρηματολογία (άσχετα το πόσο συμφωνώ ή όχι με αυτήν.....)
Να σου πω όμως μουνίτσα.....δεν νομίζω να έχεις μπει στο site για τους σκοπούς προσωπικής έρευνας.....;;;;;
Π.χ. να γράφεις καμιά διατριβή με θέμα: "Το ψυχολογικό προφίλ των ατόμων που κάνουν χρήση χρηστών ερωτικών υπηρεσιών επί πληρωμή :η μελέτη της Ελλάδος"!
Για αυτό φαίνεσαι αποσυνδεδεμένη, ενώ είσαι on line;;;;; Για να περνάς απαρατήρητη;
Μουνίτσα.....γιατί μας το έκανες αυτό;;;;;
Μια σχέση εμπιστοσύνης την έκανες κομμάτια, με ένα απλό σου post!;
Τόσα post, τόσα thread ..... όλα ήταν μια αυταπάτη λοιπόν;;;;;
Πώς μπορούμε να σε εμπιστευτούμε ξανά;;;;; (Χε,χε,χε,χε.....)
Ναι.....ειναι γνωστη η πρεμουρα μου αλλωστε.....δε μου φτανει ο καθε πικραμενος ή παλαβος που συναναστρεφομαι ειχα σκοπο να πειραματιστω και εδω μεσα και να χρησιμοποιησω πληροφοριες για την πτυχιακη μου
τα παντα ειναι μια τεραστια συνωμοσια και εσυ ουσιαστικα εισαι ο ανθρωπος της ματζουριας απλα δεν το εχεις καταλαβει ακομα
Ναι.....ειναι γνωστη η πρεμουρα μου αλλωστε.....δε μου φτανει ο καθε πικραμενος ή παλαβος που συναναστρεφομαι ειχα σκοπο να πειραματιστω και εδω μεσα και να χρησιμοποιησω πληροφοριες για την πτυχιακη μου
τα παντα ειναι μια τεραστια συνωμοσια και εσυ ουσιαστικα εισαι ο ανθρωπος της ματζουριας απλα δεν το εχεις καταλαβει ακομα
Έ, όχι και έτσι γλυκιά μουνίτσα.....Ναι.....ειναι γνωστη η πρεμουρα μου αλλωστε.....δε μου φτανει ο καθε πικραμενος ή παλαβος που συναναστρεφομαι ειχα σκοπο να πειραματιστω και εδω μεσα και να χρησιμοποιησω πληροφοριες για την πτυχιακη μου
Τι βλέπω πτυχιακή …….. θα έχουμε και μεταπτυχιακά ……
η "μουνιτσα" κανει το "μαστερ" της στις... φιφες!
εγω προσωπικα αν αγγιζε κανεις τα παιδια μου θα του εβγαζα τα ματια, τα χερια, τα ποδια και το πουλι και θα τον κρατουσα για παντα φυλακισμενο να ζει με υποβοηθηματα και να τον ταιζω τον εμετο του.
οχι κρατικη βια, αλλα προσωπικη, λυπαμαι αν ακουγομαι ακραια, αλλα δεν μπορει ο καθενας να καταστρεφει παιδακια. τουλαχιστον οχι τα δικα μου. μια κρεμαλα θα ηταν πολυ, πολυ λιγη.