το νεφρο μου....
Nτιτρού?
Nτιτρού?
ναι σωστα..μπα ... έχουμε δικα μας μασατζηδικα στα ξενοδοχεία μας σε Lugano, Moscow, Kiev, Astana, Abu Dhabi ... Swiss Diamond hotel group .... full service απο Ρωσσίδες, Ουκρανές και λοιπές former USSR ....
μπα ... έχουμε δικα μας μασατζηδικα στα ξενοδοχεία μας σε Lugano, Moscow, Kiev, Astana, Abu Dhabi ... Swiss Diamond hotel group .... full service απο Ρωσσίδες, Ουκρανές και λοιπές former USSR ....
Που τον θυμήθηκες αυτόν? Βρε λές?μπα.... ενα παλιο νουμερο που πηγαινε στα μασατζιδικα και τον σκιζανε οι γκομενες στο λογαριασμο και εδινε 150άρες αντι για 80άρες, και οταν του λεγαμε οτι τον φαγανε, το επαιζε και λαρτζ απο πανω..
ποιον μου θυμιζεις ? ποιον μου θυμιζεις ????
μπα ... έχουμε δικα μας μασατζηδικα στα ξενοδοχεία μας σε Lugano, Moscow, Kiev, Astana, Abu Dhabi ... Swiss Diamond hotel group .... full service απο Ρωσσίδες, Ουκρανές και λοιπές former USSR ....
ναι, ενω στη θησεως 79 του ειχαν παρει οι άπλυτες 150 και ειπε κι ευχαριστω..για αυτό πριν λίγο καιρό είχες πάει να επισκεφθείς το Δεσποινάκι στη Σολωμου 59 για μασάζ (70 ψωροευρώ) και έβγαλες και το συμπερασμα οτι είναι Αλβανίδα?
Σχέση με διαφήμιση, ή κάτι παρεμφερές, δεν είχε όμως αυτός??Κάποιον που άρχιζε από Ra... και τέλειωνε σε Μ?
για αυτό πριν λίγο καιρό είχες πάει να επισκεφθείς το Δεσποινάκι στη Σολωμου 59 για μασάζ (70 ψωροευρώ) και έβγαλες και το συμπερασμα οτι είναι Αλβανίδα?
pas moi ... για θησέως ...ναι, ενω στη θησεως 79 του ειχαν παρει οι άπλυτες 150 και ειπε κι ευχαριστω..
Τελικά συμπέρασμα είναι ότι: ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ Και έλεγα αυτό το 'στύλ' μου θυμίζει κάτι απ'τα παλιάβρε βρε βρεεεεεεεεεεεεεε..
ο μαλακορέιβεν..
που ησουν ματια μου ????
Σχέση με διαφήμιση, ή κάτι παρεμφερές, δεν είχε όμως αυτός??
Μέσα έπεσες.Όντως έχει πιο 'πολλά' χρήματα και απο τον 'Θεό'(mclein).Πρέπει να κάνουν τρελή χρηματική κόντρα η δυό τουςΑυτός φίλε είχε να διοικήσει 2 εταιρίες, να γυμναστει, να πηδήξει γυναικα και γκόμενες, να πάει σε στουντιο και μασατζιδικα.
Αν είν αυτος, είναι η 3η φορά που ανοίγει λογαριασμό
ναι σωστα..
και στα διαλειματα μας μπαινουμε στο για να παιξουμε λιγο, καθως μας αρεσει που και που να πεφτουμε στο ευτελες επιπεδο της μαζας..
Κάτι είχα προλάβει κι απο αυτόνΑυτός φίλε είχε να διοικήσει 2 εταιρίες, να γυμναστει, να πηδήξει γυναικα και γκόμενες, να πάει σε στουντιο και μασατζιδικα.
Αν είν αυτος, είναι η 3η φορά που ανοίγει λογαριασμό
Θα ξεπεράσει και τον Αριον
Τελικά συμπέρασμα είναι ότι: ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ Και έλεγα αυτό το 'στύλ' μου θυμίζει κάτι απ'τα παλιά
ναι ρε γκουσαλο, σωστος..Αυτός φίλε είχε να διοικήσει 2 εταιρίες, να γυμναστει, να πηδήξει γυναικα και γκόμενες, να πάει σε στουντιο και μασατζιδικα.
εσυ εισαι ????είσαι βέβαιος ?