st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 366
Η παρακολούθηση πράξης παιδεραστίας σωστά για μένα τιμωρείται (δεν το συζητάμε καν για την ίδια την πράξη!)
ΟΧΙ ΟΜΩΣ δεν είναι το ίδιο με την ίδια την παιδεραστία. Πάνω στην αγωνία μας και στην απέχθειά μας για κάτι τέτοιο, καταλήγουμε σε κουβέντες καφενείου (ισόβια, θάνατος κλπ). Στο καθευατό παιδεραστή δηλαδή τι θα έπρεπε να ρίξουμε;;; (Μην μου πείτε πχ δις εις θάνατον ή κάτι τέτοιο, γιατί είναι επί της ουσίας ποινή εντυπώσεων. Αν η θανατική ποινή επιτρεπόταν στην Ελλάδα, είτε 1 φορά είτε 10 εις θάνατον το ίδιο είναι!)
Και ξαναρωτάω, αν ο ηθικός παραβάτης τιμωρηθεί με θάνατο ο πραγματικός με τι;
Οι έμποροι ναρκωτικών πουλάνε γιατί υπάρχουν οι εξαρτημένοι που αγοράζουν. Είναι το ίδιο ένοχες οι 2 κατηγορίες;
Ναι, τους θεωρώ άρρωστους τους εθισμένους σε εικόνες παιδεραστίας Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να τιμωρηθούν. ΠΡΕΠΕΙ αλλά συμφωνώ με όσους είπαν πως το έγκλημα έχει διαβαθμίσεις.
Και για να προλάβω πάλι ερώτηση του στυλ : αν ήταν το παιδί σου κλπ» απαντώ: Και ποιος σας είπε πως η απονομή δικαιοσύνης πρέπει να γίνεται με προσωπικά κριτήρια; Εγώ θα μπορούσα να σκοτώσω κάποιον ακόμα και αν χτυπούσε το παιδί μου. Και είμαι σίγουρος και πως και άλλοι θα μπορούσαν. Το κάνει δίκαιη ποινή αυτό; (Γιαυτό το λόγο απαγορεύεται να δικάσει κάποιος που έχει προσωπική σχέση με κάποια υπόθεση)
Υ.Γ. πριν από λίγο διάβασα όλο το thread.Είμαι σίγουρος πως o hristidis κάτι αντίστοιχο με αυτά που είπα εννοούσε.
Αν θεωρείται πως και τα όσα έγραψα εγώ είναι έστω και έμμεση προώθηση ή και αποδοχή της παιδεραστίας, πάω πάσο…
Με καλύψατε πλήρως.