You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συλλήψεις για παιδική πορνογραφία / παιδοφιλία...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα lotusdvd
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 66K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Zac Clouseau
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
Υ π ο κ ρ ι σ ι α τ ο μ ε γ α λ ε ι ο σ ο υ
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Προφανώς εάν σοδομίζεις έναν ενήλικα ή τον βασανίζεις δεν είναι έγκλημα γιατί είναι πάνω από 18.. Εάν δεν έχει να φάει και γαμιέται λ.χ. όλη μέρα για να μην πεθάνει από την πείνα αυτό δεν είναι βιασμός της ψυχής γιατί η ψυζή είναι ενήλικη.......
Έαν σοδομίζεις τον ενήλικα χωρίς τη θέλησή του είναι βιασμός και τιμωρείται εξίσου αυστηρά με την παιδεραστία...
Το ίδιο και όταν εξαναγκάζεις τον ενήλικα να σοδομίζεται, έχοντας κρατήσει το διαβατήριό του και απειλώντας τον με βασανιστήρια και αντίποινα στην πατρίδα...
Το τράφικινγκ και ο βιασμός είναι εγκληματα εξίσου σχεδόν εξίσου ειδεχθή με την παιδοφιλία...
Ωστόσο, αν βλέπω έναν ενήλικα να σοδομίζεται, δεν μπορώ να ξέρω αν είναι με τη θέλησή του ή χωρίς...
Αν πάλι δω έναν ανήλικο (και δη παιδί) να σοδομίζεται ξέρω ότι γίνεται χωρίς τη θέλησή του και είμαι μπροστά σε ένα έγκλημα από τα χειρότερα που μπορεί να διαπράξει άνθρωπος..
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
επαναλαμβάνω την ερώτηση.
16-17 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΛΙΚΑ;
και επαναλαμβάνω ξανά.....
Από ΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ξεκινάνε οι πορνοστάρ στα κυκλώματα;
Από τα 18;
Υποκρινόμαστε, ή απλά μας συμφέρει να τοποθετούμε σε αυτή τη βάση το πρόβλημα;
Η παιδική πορνογραφία είναι ιδιατέρως ειδεχθές αδικημα ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΠΤΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΛΙΚΗ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ σημαίνει 2 πράγματα.
Η ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, Η ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ, Η ΤΟ ΑΝΗΘΙΚΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ.....
αυτά και δεν περιγράφω άλλο.......
Ρε ψηλέ, ανήλικα είναι...Αλλά είδες πουθενά να γράφω ότι τα τραβάς βίντεο και τα πουλάς;
Για σχέση ενός 16-17χρονου κοριτσιού μιλάω με συνομήλικό της αγόρι, πού μπαίνουν οι πορνατζήδες στην εξίσωση;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
καλα, εγω εχω προβληματα ορισμου..
εσυ που εισαι μορφωμενο και ξερόλα (ξερολα = τα ξερω ολα, εχω αποψη για τα παντα και την φωναζω για να ξυπνησουν οι λα'ι'κές μαζες που τις ψεκαζουν με σκονες για να κοιμουνται, αλλα οταν ψεκαζουν εγω κρυβομαι στη ντουλαπα) μου λες σε παρακαλω ΤΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΕ BOLD ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΘΡΕΝΤ ????
Εσύ μπορείς να μου πεις ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ 12 σελίδες με τον τίτλο του θρεντ; εάν περιοριστούμε στον τίτλο που έβαλες πρέπει να ακούμε μόνο ΙΑΧΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ κτλ.....
Βεβαίως καννιβαλίσαμε πάλι όλα καλά....Κάναμε και σήμερις το χρέος μας.
Είναι οφφτόπικ να ακουμπάς την ουσία του προβλήματος και να ασχολείσαι με αυτή;;;...
ΟΚ ΠΑΩ ΠΑΣΟ...:
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕ. ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ..... ΚΟΦΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙ......
ΕΙΜΑΙ ΟΝ ΤΟΠΙΚ ΤΩΡΑ;
ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ;
ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΛΕΩ ΓΩ ΤΩΡΑ;
αρκετά ασχολήθηκα.
GIORGOSPAPA τα βλεπεις ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟΓαμημένο παπαδαριο σε κάθε κρέμα ή βρώμα μέσα είσαι...
Με έχει απασχολήσει πολύ το πως τη βρίσκουνε οι παιδεραστές με νεογνά.
Τι σκατά γουστάρουνε;
Τι τους φταίει και καταλήγουνε με τέτοια γούστα;
Επίσης όταν τα ΜΜΕ λένε για πολίτες υπεράνω πάσης υποψίας τελικά ας μας εξηγήσουνε στο θέμα της παιδεραστείας και ποιο είναι το προφίλ των ύποπτων πολιτών να έχουμε μέτρο σύγκρισης.
Μια πιο light παιδεραστική τάση θα έλεγα ότι είναι το να βγάζεις την κόρη σου το γιο σου 1-2 ετών στα περιοδικά να φωτογραφίζεται γυμνός-ημίγυμνος μαζί σου...βλέπε τρανταχτά ονόματα showbiz. Δηλαδή εκεί η εκπόρνευση πως ονομάζεται;
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
μα, γαμιομαστε !!!!ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΛΕΩ ΓΩ ΤΩΡΑ;
..παλι !!!!αρκετά ασχολήθηκα.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
οχι !!!! βροντερά το φωναζω !!!! εγω θα μεινω μεχρι να επέλθει η καθαρσις..GIORGOSPAPA τα βλεπεις ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
πηρα γραμμη οτι εισαι πολλα κιλαδες την απάντηση του μάστερ ιωάννη ....
δεν έχει παρει γραμμή το τι λέω..........
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
ρε μαλάκα ίσιε θα μας τρελλάνεις με τα νομικά σου;
εσένα σε νοιάζει μόνο ότι στα 13 είναι για τον παιδόφιλο το παιδί χαμένη υπόθεση;
Το παιδάκι που μέχρι τα 13 έχει υποστεί αυτό το βιασμό προφανώς δε μας ενδιαφέρει τι θα κάνει από κει και πέρα..........
Ρε ακούτε τι γράφετε;
Το έγκλημα έχει διαπραχθεί. Θέλετε να σκίσετε αυτούες που το διέπραξαν και σωστά...
Και ποιός ρε μαλάκες ασχολείται με αυτά τα παιδία;
Σαρκοφάγοι είσαστε όλοι.... Θέλω έναν μαλάκα να μου πει ένα μέτρο που έχει πάρει η πολιτεία για τα κακοποιημένα παιδιά..........Μόνο λιθοβολισμους αΚΟΎΩ...
ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ;
Τελειώσε η δίκη τους κάναμε τη θανατηφόρα ένεση και καθαρίσαμε......
ΟΚ. με καλύψατε. Τα θύματα ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ.
Σε οργανωμένα κράτη τα θύματα παρακολουθούνται από ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς και αν ο δράστης είναι του στενού συγγενικού περιβάλλοντος, δίνονται σε ανάδοχη οικογένεια...
Αντίστοιχες προβλέψεις υπάρχουν και στην ελλάδα αλλά το αν εφαρμόζονατ είναι άλλη ιστορία..
Και φυσικά κανείς δεν ξέρει τί γίνονται τα εκατοντάδες χιλιάδες παιδάκια εκεί στην Ταϋλάνδη και στις Φιλιππίνες που γνώρισαν από (πολύ) κοντά πολιτισμένους ευρωπαίους...
Ή όπως λένε οι κακές γλώσσες, τα εκατοντάδες τσιγκανάκια και παιδιά μεταναστών που γνώρισαν από (πολύ) κοντά μερικούς από αυτούς που απαρτίζουν την οικονομική και πνευματική ελίτ αυτής της χώρας...
Ωστόσο, το ζητούμενο για εμένα είναι να μην υπάρξει ούτε άλλο ένα θύμα..
Και για να γίνει αυτό, πρέπει να καταλάβει η κάθε παιδέρα και ο κάθε ψυχάκιας που τη βρίσκει με αυτά τα θέαματα, πως αν το κάνει, θα του κοπεί ο κώλος...
Τόσο απλό...Και καθόλου υποκριτικό.
Των ορκο σου ΠΑΤΕΡ των ξεχνας μου φενεταιμα, γαμιομαστε !!!!
..παλι !!!!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
γιατι ρε συ ???? καθε μερα εξακολουθω να παιρνω 2 βιζιτες..Των ορκο σου ΠΑΤΕΡ των ξεχνας μου φενεται
Θα σε στηριξουμε λοιπον στο κοινοβουλιο ΜΕ ΘΕΜΑ ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΓΑΜΑΣοχι !!!! βροντερά το φωναζω !!!! εγω θα μεινω μεχρι να επέλθει η καθαρσις..
Μηπως εισαι ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΗΣ?γιατι ρε συ ???? καθε μερα εξακολουθω να παιρνω 2 βιζιτες..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Σε οργανωμένα κράτη τα θύματα παρακολουθούνται από ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς και αν ο δράστης είναι του στενού συγγενικού περιβάλλοντος, δίνονται σε ανάδοχη οικογένεια...
Αντίστοιχες προβλέψεις υπάρχουν και στην ελλάδα αλλά το αν εφαρμόζονατ είναι άλλη ιστορία..
Και φυσικά κανείς δεν ξέρει τί γίνονται τα εκατοντάδες χιλιάδες παιδάκια εκεί στην Ταϋλάνδη και στις Φιλιππίνες που γνώρισαν από (πολύ) κοντά πολιτισμένους ευρωπαίους...
Ή όπως λένε οι κακές γλώσσες, τα εκατοντάδες τσιγκανάκια και παιδιά μεταναστών που γνώρισαν από (πολύ) κοντά μερικούς από αυτούς που απαρτίζουν την οικονομική και πνευματική ελίτ αυτής της χώρας...
Ωστόσο, το ζητούμενο για εμένα είναι να μην υπάρξει ούτε άλλο ένα θύμα..
Και για να γίνει αυτό, πρέπει να καταλάβει η κάθε παιδέρα και ο κάθε ψυχάκιας που τη βρίσκει με αυτά τα θέαματα, πως αν το κάνει, θα του κοπεί ο κώλος...
Τόσο απλό...Και καθόλου υποκριτικό.
συμφωνώ σε όλα.
απλά ερωτώ.
εάν στο κύκλωμα ήταν ο κυρ μπάμπης και ο γιος του Βαρβαντούρης Σι Λάινς πάλι θα κόβανε κώλους;
Είναι απολύτως σωστό να μου αναδεικνύεις τους ανώμαλους της οικονομικής/πνευματικής ελίτ. Και καλά κάνεις.
Αλλά εγώ θέλω εξοντωτικές ποινές γι αυτούς που κάνουν ότι γουστάρουν με την εξουσία και τα φράγκα τους και πλήρη οικονομική/κοινωνική κάλυψη των παιδιών που υπόκεινται σε τέτοια βασανιστήρια....
αλλά πάλι οφ τόπικ είμαι...
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ
ΣΚΙΣΤΕ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
πηρα γραμμη οτι εισαι πολλα κιλα
δε γαμάω καμμένους.
μόνο παπάδες και δικηγόρους.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Αυτό δεν είναι δικό σου...συμφωνώ σε όλα.
απλά ερωτώ.
εάν στο κύκλωμα ήταν ο κυρ μπάμπης και ο γιος του Βαρβαντούρης Σι Λάινς πάλι θα κόβανε κώλους;
Είναι απολύτως σωστό να μου αναδεικνύεις τους ανώμαλους της οικονομικής/πνευματικής ελίτ. Και καλά κάνεις.
Αλλά εγώ θέλω εξοντωτικές ποινές γι αυτούς που κάνουν ότι γουστάρουν με την εξουσία και τα φράγκα τους και πλήρη οικονομική/κοινωνική κάλυψη των παιδιών που υπόκεινται σε τέτοια βασανιστήρια....
αλλά πάλι οφ τόπικ είμαι...
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ
ΣΚΙΣΤΕ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ..
ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ!!!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΑ.Αυτό δεν είναι δικό σου...
ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΡΑ!!!
ΤΟ ΝΑ Τ ΑΛΛΟ.
ΑΠΕΛΑΣΗ ΡΕ.
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
ειναι κατι που δεν το εχω καταλαβει ποτε μου.ποσο ΜΑΛΑΚΑΣ πρεπει να εισαι για να καβλωνεις με μικρα παιδακια...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ειναι κατι που δεν το εχω καταλαβει ποτε μου.ποσο ΜΑΛΑΚΑΣ πρεπει να εισαι για να καβλωνεις με μικρα παιδακια...
μάλλον ούτε οι ψυχίατροι δεν θα μπορέσουν να μας δώσουν σαφή απάντηση υποθέτω.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 63
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 3K