alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.284
- Πόντοι
- 8.006
Μηπως το μαγαζι ειναι του Μπεου?Εγώ πάλι ρε παιδιά γιατί έχω την εντύπωση ότι είναι σικέ;;;;
Μηπως το μαγαζι ειναι του Μπεου?Εγώ πάλι ρε παιδιά γιατί έχω την εντύπωση ότι είναι σικέ;;;;
Μηπως το μαγαζι ειναι του Μπεου?
ΑααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχααχχααχαχαχαχαχαχΓουάτ;
Anyway.....δε μου κάνει και πολύ νορμάλ -και ρίαλ παράλληλα-,ένας να κάθεται να βιντεοσκοπεί έναν τύπο με καροτσάκι που χορεύει "ζεϊμπέκικο",μετά να το κάνει upload στο youtube με τίτλο "to kalitero zeimpekiko ever".....ψιλομούφα μου κάνει....ή απλά είμαι καχύποπτος
ετσι....Αντε, ας γινω λιγο σπαστικος.
Ολοι εμεις τωρα που λεμε respect, προφανως δεν παρκαρουμε στις θεσεις των αναπηρων και δεν κλεινουμε τις ραμπες με τα αυτοκινητα μας, ετσι?
Σεβομαστε κανονικα δηλαδη, οχι για τον πουτσο.
Ναι?
Μουφα δεν ειναι με καμια παναγια....Γουάτ;
Anyway.....δε μου κάνει και πολύ νορμάλ -και ρίαλ παράλληλα-,ένας να κάθεται να βιντεοσκοπεί έναν τύπο με καροτσάκι που χορεύει "ζεϊμπέκικο",μετά να το κάνει upload στο youtube με τίτλο "to kalitero zeimpekiko ever".....ψιλομούφα μου κάνει....ή απλά είμαι καχύποπτος
δεν σε χαλασε αβραμοτριαντηΓουάτ;
Μουφα δεν ειναι με καμια παναγια....
Απλα απεικονιζει την μαλακισμενη υποκρισια μερικων μερικων
Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχααχχααχαχαχαχαχαχ
Απο που το συμπερανες αυτο μπορεις να μου πεις ?
Τον σαφη ορισμο θελω για να κατανοησω καλυτερα την αποψη σου....
ΑΜΕΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΦΛΟΥΦΛΗβρε ηλιθιε μη μπερδευεσαι. οι ΑΜΕΑ δεν ειναι ηλιθιοι. εσυ ετυχες να εισαι ενας ηλιθιος ΑΜΕΑ.
ΑΜΕΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΦΛΟΥΦΛΗ
Σκουπισε την μυξα σου μικρε μην λερωσεις τον φακο.....μη φωναζεις ηλιθιε. εμεις ταχουμε τα αυτια μας
ποια ειναι η υποκρισια στο βιντεακι?Μουφα δεν ειναι με καμια παναγια....
Απλα απεικονιζει την μαλακισμενη υποκρισια μερικων μερικων
Η υποκρισια βρισκεται εξω φιλε μου...ποια ειναι η υποκρισια στο βιντεακι?
Ενας τυπος που παρα το προβλημα του ειχε τ αρχιδια να ξεπερασει τα βλεματα και τις ντροπες και να διασκεδασει οπως ολοι μας και μπραβο του που το ανεβασε στο νετ για να πει στον κοσμο οτι η ζωη δεν σταματαει ποτε
εξω που?Η υποκρισια βρισκεται εξω φιλε μου...
νομιζω οτι παραφλωρεψαμε στο bourdela.com .ΑΜΕΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΦΛΟΥΦΛΗ
Σκουπισε την μυξα σου μικρε μην λερωσεις τον φακο....
ποια ειναι η υποκρισια στο βιντεακι?
Ενας τυπος που παρα το προβλημα του ειχε τ αρχιδια να ξεπερασει τα βλεματα και τις ντροπες και να διασκεδασει οπως ολοι μας και μπραβο του που το ανεβασε στο νετ για να πει στον κοσμο οτι η ζωη δεν σταματαει ποτε
αστο μην το ψαχνεις ... ;)εξω που?
Τι εννοεις
ποια ειναι η υποκρισια στο βιντεακι?
για πες μας κυριε μη υποκριτη ποσα αγωνισματα των special olympics πηγες να παρακολουθησεις?Η υποκρισια βρισκεται εξω φιλε μου...