baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.373
- Πόντοι
- 5.097
εισαι και μετριοφρωνγτ ποτε ξαναφαγα?
εισαι και μετριοφρωνγτ ποτε ξαναφαγα?
Παπαζολη ειμαι κι εγω αναμεσα τους τωρα τελευταια.Ελπίζω να μην είσαι αναμεσά τους θα χάσω πάσα ιδέα.
ο λακης μην το μαθει τυπε την εβαψεςΠαπαζολη ειμαι κι εγω αναμεσα τους τωρα τελευταια.
Εχασες και για μενα πασα ιδεα, ή απο μενα το περιμενες?
Το θεμα ειναι οτι τελικα αν δεν χτυπησει το προβλημα την πορτα μας, δεν ευαισθητοποιουμαστε. Αυτο ηταν το νοημα του ποστ. Και φυσικα συμφωνουμε.άλεξ προσωπικά , δεν παρακάρω ούτε σε πεζοδρόμια που η έξοδος τους είναι για ανάπηρους ούτε κλείνω και ράμπες και άρχισα να το παλεύω το πράγμα και να το μεταδίδω σε άλλους από τη στιγμή που έκανα σχέση για 1 χρόνο με κοπελα που είχε αναπηρία και δεν μπορούσε να περπατησει παρά μόνο με πατερίτσες και βιώνοντας δύσκολες καταστάσεις όπως το να βρω πάρκινγκ σε κοντινό σημείο εκεί που θα πηγαίναμε ώστε να μην περπατάει για πολλή ώρα..αυτό με έκανε να δώ με ακόμη πιο διαφορετική ματιά κάποια πράγματα στη ζωή μου..τέλος πάντων..είναι απλά πράγματα αυτά..σεβασμός σε αυτούς τους ανθρώπους και βοήθεια όπου μπορουμε..
Με ΤΙΠΟΤΑ.....Ελπίζω να μην είσαι αναμεσά τους θα χάσω πάσα ιδέα.
Αν παρει χαμπαρι ο λακης τα ποσταρισματα μου εδω και δυο-τρεις μερες, την εβαψα.ο λακης μην το μαθει τυπε την εβαψες
άλεξ προσωπικά , δεν παρακάρω ούτε σε πεζοδρόμια που η έξοδος τους είναι για ανάπηρους ούτε κλείνω και ράμπες και άρχισα να το παλεύω το πράγμα και να το μεταδίδω σε άλλους από τη στιγμή που έκανα σχέση για 1 χρόνο με κοπελα που είχε αναπηρία και δεν μπορούσε να περπατησει παρά μόνο με πατερίτσες και βιώνοντας δύσκολες καταστάσεις όπως το να βρω πάρκινγκ σε κοντινό σημείο εκεί που θα πηγαίναμε ώστε να μην περπατάει για πολλή ώρα..αυτό με έκανε να δώ με ακόμη πιο διαφορετική ματιά κάποια πράγματα στη ζωή μου..τέλος πάντων..είναι απλά πράγματα αυτά..σεβασμός σε αυτούς τους ανθρώπους και βοήθεια όπου μπορουμε..
Jesus Christ,με απαγοήτευσες.Παπαζολη ειμαι κι εγω αναμεσα τους τωρα τελευταια.
Εχασες και για μενα πασα ιδεα, ή απο μενα το περιμενες?
Ναι κάνω έρευνα,για το πόσο ευκολόπιστος είναι ο κόσμος
Τι να γινει, το αερακι εκει στα βορεια ειναι πολυ δροσερο...Jesus Christ,με απαγοήτευσες.
Μα καλά δεν πήρες τίποτα από τον συναδερφό σου τον ''μοντελοπνίχτη'' ;;;
Eίστε κ συνονόματοι
Ποιο φρονιμίτη....την άνω κ κάτω γνάθο θα στις αφαιρέσει κ χωρίς αναισθητικό!!!!Αν παρει χαμπαρι ο λακης τα ποσταρισματα μου εδω και δυο-τρεις μερες, την εβαψα.
Εξαγωγη φρονιμιτη χωρις ενεση με περιμενει.
Nτάξει ψιλοάσχετο, αλλά μου ήρθε.
Δεν γίνεται να μην κλάψεις με αυτό:
Αν παρει χαμπαρι ο λακης τα ποσταρισματα μου εδω και δυο-τρεις μερες, την εβαψα.
http://[URL unfurl="true"]www.beautedemaman.com/wp-content/uploads/2010/06/crazy-dentist-e1276060495640.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
http://[URL unfurl="true"]www.beautedemaman.com/wp-content/uploads/2010/06/crazy-dentist-e1276060495640.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Εχει ολο τον εξοπλισμο βλεπω.......Αναισθητικο χρησιμοποιει???
Αν παρει χαμπαρι ο λακης τα ποσταρισματα μου εδω και δυο-τρεις μερες, την εβαψα.
Σου'ρχεται....
Εχει ολο τον εξοπλισμο βλεπω.......Αναισθητικο χρησιμοποιει???