Νέα

συγκλονιστικό....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα osie.0909
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 99
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
άλεξ προσωπικά , δεν παρακάρω ούτε σε πεζοδρόμια που η έξοδος τους είναι για ανάπηρους ούτε κλείνω και ράμπες και άρχισα να το παλεύω το πράγμα και να το μεταδίδω σε άλλους από τη στιγμή που έκανα σχέση για 1 χρόνο με κοπελα που είχε αναπηρία και δεν μπορούσε να περπατησει παρά μόνο με πατερίτσες και βιώνοντας δύσκολες καταστάσεις όπως το να βρω πάρκινγκ σε κοντινό σημείο εκεί που θα πηγαίναμε ώστε να μην περπατάει για πολλή ώρα..αυτό με έκανε να δώ με ακόμη πιο διαφορετική ματιά κάποια πράγματα στη ζωή μου..τέλος πάντων..είναι απλά πράγματα αυτά..σεβασμός σε αυτούς τους ανθρώπους και βοήθεια όπου μπορουμε..
Το θεμα ειναι οτι τελικα αν δεν χτυπησει το προβλημα την πορτα μας, δεν ευαισθητοποιουμαστε. Αυτο ηταν το νοημα του ποστ. Και φυσικα συμφωνουμε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
ο λακης μην το μαθει τυπε την εβαψες :P
Αν παρει χαμπαρι ο λακης τα ποσταρισματα μου εδω και δυο-τρεις μερες, την εβαψα.
Εξαγωγη φρονιμιτη χωρις ενεση με περιμενει.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
άλεξ προσωπικά , δεν παρακάρω ούτε σε πεζοδρόμια που η έξοδος τους είναι για ανάπηρους ούτε κλείνω και ράμπες και άρχισα να το παλεύω το πράγμα και να το μεταδίδω σε άλλους από τη στιγμή που έκανα σχέση για 1 χρόνο με κοπελα που είχε αναπηρία και δεν μπορούσε να περπατησει παρά μόνο με πατερίτσες και βιώνοντας δύσκολες καταστάσεις όπως το να βρω πάρκινγκ σε κοντινό σημείο εκεί που θα πηγαίναμε ώστε να μην περπατάει για πολλή ώρα..αυτό με έκανε να δώ με ακόμη πιο διαφορετική ματιά κάποια πράγματα στη ζωή μου..τέλος πάντων..είναι απλά πράγματα αυτά..σεβασμός σε αυτούς τους ανθρώπους και βοήθεια όπου μπορουμε..
:thumbsup: :cool2:

Επισκέπτης
Παπαζολη ειμαι κι εγω αναμεσα τους τωρα τελευταια.
Εχασες και για μενα πασα ιδεα, ή απο μενα το περιμενες?
Jesus Christ,με απαγοήτευσες. :(

Μα καλά δεν πήρες τίποτα από τον συναδερφό σου τον ''μοντελοπνίχτη'' ;;; :grin:

Eίστε κ συνονόματοι :P :P :P

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Jesus Christ,με απαγοήτευσες. :(

Μα καλά δεν πήρες τίποτα από τον συναδερφό σου τον ''μοντελοπνίχτη'' ;;; :grin:

Eίστε κ συνονόματοι :P :P :P
Τι να γινει, το αερακι εκει στα βορεια ειναι πολυ δροσερο...

Επισκέπτης
Αν παρει χαμπαρι ο λακης τα ποσταρισματα μου εδω και δυο-τρεις μερες, την εβαψα.
Ποιο φρονιμίτη....την άνω κ κάτω γνάθο θα στις αφαιρέσει κ χωρίς αναισθητικό!!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
URL]]

Επισκέπτης

Σκασίλα σου......ένας πανίβλακας με μυαλό που ξέμεινε από την άλωση της Πόλης είναι ο λάκης33 και τίποτ παραπάνω

griniarhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
1.720
Πόντοι
206
Ωραιος ο μαγκας!

vakis