You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
El Duderino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.690
- Πόντοι
- 456
Μην είστε καχύποπτοι μπορεί όντως να έχει πάει μαζί με την Βερονικα από Φραντζή για Master στο Τσιμπουκοτεχνείο της Μόσχας, βλέπετε το Bachelor στο ΠΟΥΛΙτεχνείο της Αγίας Πετρούπολης πριν 5-6 χρόνια δεν θα ήταν αρκετό.Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με το ίδρυμα η κυρία της υποδοχής μου είπε ότι η Τζέσικα σταμάτησε κ έχει φύγει για σπουδές στη Μόσχα.
iliasiliasilias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 607
- Πόντοι
- 290
Με Νίκη έχω περάσει και εγώ 2 φορές. Αρκετά καλή μπορώ να πώ αν και είναι λίγο σαν αποχαυνωμένη. Την δεύτερη φορά που περάσαμε μαζί, ρώτησα την υποδοχή αν κάνει full. Δεν είμαι fun αλλά μου έχει βγεί βίτσιο τελευταία και θέλω να βάλω κωλοδάχτυλο. Προσπάθησα να της βάλω την ώρα που την έγλυφα αλλά μόλις το έβαλα λιγάκι μου τράβηξε το χέρι ευγενικά.
Παρεπιπτόντως, έχει περάσει κανένας με μια Ατζελα πιπίνα κοκκινομάλλα, μάλλον καινούρια?
ΥΓ: Αυτή τη μεγαλοκοπέλα στην υποδοχή, η ευγενική όχι η άλλη η κάρια, πολύ θέλω να την περάσω στο δωμάτιο. Ξέρω ιεροσυλία, αλλά είναι τόσο καλή και τόσο εξυπηρετική που μου βγαίνει να της κάνω έρωτα !!
Παρεπιπτόντως, έχει περάσει κανένας με μια Ατζελα πιπίνα κοκκινομάλλα, μάλλον καινούρια?
ΥΓ: Αυτή τη μεγαλοκοπέλα στην υποδοχή, η ευγενική όχι η άλλη η κάρια, πολύ θέλω να την περάσω στο δωμάτιο. Ξέρω ιεροσυλία, αλλά είναι τόσο καλή και τόσο εξυπηρετική που μου βγαίνει να της κάνω έρωτα !!
iliasiliasilias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 607
- Πόντοι
- 290
Την δεύτερη φορά που περάσαμε μαζί, ρώτησα την υποδοχή αν κάνει full.
και μου είπε οτι κάνει.
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.729
- Πόντοι
- 5.946
Προσπάθησα να της βάλω την ώρα που την έγλυφα αλλά μόλις το έβαλα λιγάκι μου τράβηξε το χέρι ευγενικά.
Αν δοκίμαζες να βάλεις την ψωλή σου δεν θα είχε πρόβλημα...
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.946
- Πόντοι
- 2.846
Προσωπικα ο Chico δεν την εχει φαει ακομα την Νικη οποτε δεν μπορω να σου πω , αλλα δεν νομιζω να συγκρινεται με το φουλ κωλογαμησι που κανει η Μαιρη , Αλισια και Μαιρη απο εμενα αντεχουν πολυωρο σκαψιμο κωλοτρυπιδας για πολλες εργατοωρες , κοινως ειναι οι πιο τιμιες εργατριες του κωλου ;) ;)Συστήνεται η Νίκη με φούλ πρόγραμμα από όσους την έχουν πάρει? Έχει παρόμοιο πρόγραμμα με της Μαίρης?
Προσωπικα ο Chico δεν την εχει φαει ακομα την Νικη οποτε δεν μπορω να σου πω , αλλα δεν νομιζω να συγκρινεται με το φουλ κωλογαμησι που κανει η Μαιρη , Αλισια και Μαιρη απο εμενα αντεχουν πολυωρο σκαψιμο κωλοτρυπιδας για πολλες εργατοωρες , κοινως ειναι οι πιο τιμιες εργατριες του κωλου ;) ;)
[/quote]Έχω πάρει και Μαίρη και Αλίσια και έμεινα πολύ ευχαριστημένος και με τις δύο, ειδικά με την Μαίρη. θα δοκιμάσω την Νίκη στο άμεσο μέλλον.
[/quote]Έχω πάρει και Μαίρη και Αλίσια και έμεινα πολύ ευχαριστημένος και με τις δύο, ειδικά με την Μαίρη. θα δοκιμάσω την Νίκη στο άμεσο μέλλον.
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.946
- Πόντοι
- 2.846
Η Μαιρη ειναι απιστευτη καυλιαρα μεσα στο δωματιο και γουσταρει φουλ κωλογαμησι η τυπισσα οποτε χαιρομαι που συμφωνουμε , για Αλισια δεν χρειαζεται να πουμε κατι ζει για το κωλογαμησι και το αναζηταει σε μεγαλο βαθμο , για την Νικη αν δοκιμασεις και δεις τι παιζει γραψε αν θες δυο λογακια διοτι με ψηνει να την παρω κι εγω απλα φοβαμαι μην ειναι ξεπετο η κορασιδα και παει στραφι το 60αρι :S :S , αν κανεις πρωτος το κασκαντεριλικι ριξε ενα ποστ αν θες και γραψε δυο λογακια να πεις τι παιζει για να δουμε πως θα κινηθουμε κι εμειςΠροσωπικα ο Chico δεν την εχει φαει ακομα την Νικη οποτε δεν μπορω να σου πω , αλλα δεν νομιζω να συγκρινεται με το φουλ κωλογαμησι που κανει η Μαιρη , Αλισια και Μαιρη απο εμενα αντεχουν πολυωρο σκαψιμο κωλοτρυπιδας για πολλες εργατοωρες , κοινως ειναι οι πιο τιμιες εργατριες του κωλου ;) ;)
Έχω πάρει και Μαίρη και Αλίσια και έμεινα πολύ ευχαριστημένος και με τις δύο, ειδικά με την Μαίρη. θα δοκιμάσω την Νίκη στο άμεσο μέλλον.
bart attack
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 20
- Like
- 93
- Πόντοι
- 11
o 6 os εχει ανοιξει ρε παιδια???
zeppelin100
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 15
- Like
- 107
- Πόντοι
- 11
o 6 os εχει ανοιξει ρε παιδια???
ο 6ος δεν πρόκειται να ξανανοίξει.
bart attack
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 20
- Like
- 93
- Πόντοι
- 11
σε ευχαριστω!!ο 6ος δεν πρόκειται να ξανανοίξει.
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.911
- Πόντοι
- 9.275
Τις προάλλες στον οίκο αναζητώντας το κάτι καινούργιο σκέφτηκα να πάρω την Άντζελα. Δεν νομίζω να έχει γραφτεί κάτι για αυτήν γιατί είναι καινούρια, νομίζω την βλέπω εδώ και ένα μήνα στο μαγαζί. Πρόκειται για ένα κοκκινομάλλικο 20χρονο πιπίνι από την Βουλγαρία. Μέτριας εμφάνισης, λεπτό κοντούλικο, αλλά και άλλες μέτριες φαίνονται και μέσα είναι για Champions League. Πριν την επιλέξω ρώτησα την ευγενική τσατσά τι κάνει και τι δεν κάνει, μην πάω και άκλαυτος. Η τσατσά μου είπε πως δεν κάνει κάτι έξτρα και τα κάνει όλα με προφύλαξη. Με τον τρόπο της και το ύφος της με έκανε να καταλάβω πως δεν λέει η συγκεκριμένη. Άψογη η τσατσά, έτσι πρέπει να είναι με τους τακτικούς πελάτες. Για την συγκεκριμένη τσατσά θυμάμαι όταν είχε πρωτοέρθει η Ντάρια με είχε προτρέψει να την πάρω και μου είχε βγει πολύ καλή. Έτσι επέλεξα το στανταράκι μου την Λέιλα και πέρασα τζάμι.
Αν κάποιος έχει δοκιμάσει την κοκκινομάλλα Άντζελα ας μας πει να γνωρίζουμε...
Αν κάποιος έχει δοκιμάσει την κοκκινομάλλα Άντζελα ας μας πει να γνωρίζουμε...
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 491
- Πόντοι
- 26
Κάποιο νέο για τη τζέσικα.. ακόμα σπουδάζει.. ;;
Τέλος
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.991
- Πόντοι
- 36.618
Πέρασμα το απογευμα από το ίδρυμα...
Λέιλα στο δωμάτιο...
Λίζα η μελαχρινη γνωστή κοντούλα...
Αγάπη η γνωστή...Πλέον με νέο χρώμα στα μαλλιά της....(Ροζ)
Μαίρη η μιλφάρα με το φουλ πρόγραμμα και το αρκετά καλό μασάζ.
Βίκυ και Νίκη στο δωμάτιο....
* Η Μόνικα η γνωστή Τζένιφερ απο lido σταμάτησε... ;)
Επίσης και η Άντζελα η κοκκινομάλλα....
Αυτά...
Λέιλα στο δωμάτιο...
Λίζα η μελαχρινη γνωστή κοντούλα...
Αγάπη η γνωστή...Πλέον με νέο χρώμα στα μαλλιά της....(Ροζ)
Μαίρη η μιλφάρα με το φουλ πρόγραμμα και το αρκετά καλό μασάζ.
Βίκυ και Νίκη στο δωμάτιο....
* Η Μόνικα η γνωστή Τζένιφερ απο lido σταμάτησε... ;)
Επίσης και η Άντζελα η κοκκινομάλλα....
Αυτά...
ρε μαγκες πριν κανα μήνα , είχα πάρει την λευκορωσίδα την ξανθιά , όνομα δεν θυμάμαι , την έκανε από το δωμάτιο μετά το πρώτο βόλιο για διάλειμα? για πλύση στόματος? γύρισε μετά από 5'
άλλα κόλπα...
για την Βίκυ είχα πάει αλλά δεν την πέτυχα , μάλλον έχει ανέβει τελευταία κλίμακα...καλό κορίτσι και με όμορφο πρόγραμμα.
άλλα κόλπα...
για την Βίκυ είχα πάει αλλά δεν την πέτυχα , μάλλον έχει ανέβει τελευταία κλίμακα...καλό κορίτσι και με όμορφο πρόγραμμα.
manmegas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2018
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.078
- Πόντοι
- 371
Όντως καλό και χαρούμενο κορίτσι η Βίκυ και μπορείς και να πεις και μια κουβέντα με την κοπέλα. Υπερβολικά καθαρή, σε επίπεδο λίγο κουραστικό αλλά καλά κάνει.
Θα πρέπει να πας σχεδόν 11 ακριβώς για να προλάβεις....
Θα πρέπει να πας σχεδόν 11 ακριβώς για να προλάβεις....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις