clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.827
- Πόντοι
- 5.946
προσπαθούσε κάπως τώρα τελευταία...Ειχε αλλαξει νομιζω η αγελαστη
προσπαθούσε κάπως τώρα τελευταία...Ειχε αλλαξει νομιζω η αγελαστη
καθενας πληρωνει τα δικα του. Ενα 80αρι ειναι. Αντι 4 μπουρδελα. Πιστευω αξιζεικερνας?
Σύμφωνα με τα λεγόμενά της ήταν στον 6ο όροφο πριν τη φωτιά.κυριοι εχει ανεβασει συναδερφος κριτικη για μια σαρα , ξερει κανεις αν ειναι η ιδια που δουλευε την προηγουμενη ανοιξη στον εκτο (μελαχρινη με κοτσιδα, ωραιο στηθος), η απλως συνωνημια ?
Ευχαριστω manmegas μαλλον για την ιδια λεμεΣύμφωνα με τα λεγόμενά της ήταν στον 6ο όροφο πριν τη φωτιά.
καλά και του 6ου όταν της έλεγες πάω να δω και στον 3ο τα κορίτσια και γυρνάω. Έβγαζε ξινίλαΕιχε αλλαξει νομιζω η αγελαστη
Κάτσε ρε τύπε.. ολόκληρη φωτιά έπιασε, δεν έσπασε κανενα παράθυρο για να φτιαχτεί σε μια μέρα..o 6ος άνοιξε ή ακόμα??
μπας και εχουμε συγχωνευση για αυτό ρωτάω..;;!!Κάτσε ρε τύπε.. ολόκληρη φωτιά έπιασε, δεν έσπασε κανενα παράθυρο για να φτιαχτεί σε μια μέρα..
και εγώ έχω να περάσω κάνα μήνα κανα καινούριο δυνατό μωρό έχει έρθειΜε χαρά διάβασα στις τελευταίες κριτικές ότι και το μιλφονι Μαίρη δίνει ποπό χωρίς έξτρα. Κάποιος πρόσφατος πελάτης ας μας κάνει έναν αναλ-απολογισμό με τις κορασίδες γιατί έχω χάσει τη μπάλα λόγω αραιών επισκέψεων..
Γενικά στο ίδρυμα δεν έχει έξτρα χρέωση για ποπό, τουλάχιστον δεν μου έχει ζητηθεί ποτέ.Με χαρά διάβασα στις τελευταίες κριτικές ότι και το μιλφονι Μαίρη δίνει ποπό χωρίς έξτρα. Κάποιος πρόσφατος πελάτης ας μας κάνει έναν αναλ-απολογισμό με τις κορασίδες γιατί έχω χάσει τη μπάλα λόγω αραιών επισκέψεων..
Για όλους έχει..τα δυνατά χαρτιά αντέχουνΠάντως κρίμα να τους σκίζετε τα κωλαράκια και να μην αφήνετε το κατιτις...
Τυπε το συγκεκριμένο τεμάχιο με χαρά δίνει την πίσω τρύπα της.Με χαρά διάβασα στις τελευταίες κριτικές ότι και το μιλφονι Μαίρη δίνει ποπό χωρίς έξτρα. Κάποιος πρόσφατος πελάτης ας μας κάνει έναν αναλ-απολογισμό με τις κορασίδες γιατί έχω χάσει τη μπάλα λόγω αραιών επισκέψεων..
Άλλο το να αφήσεις κάτι, ο άνθρωπος ρώτησε για χρέωση που ζητιέται από την κοπέλα.Πάντως κρίμα να τους σκίζετε τα κωλαράκια και να μην αφήνετε το κατιτις...
Έτσι μπραβοΜην είστε τσίπηδες ρε...
Αφήστε το περμπουάρ σας !!!