Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

gymaster

Μέγας
Εγγρ.
17 Νοε 2016
Κριτικές
23
Like
10.668
Πόντοι
4.696
Εχει κανα site το μαγαζι να δουμε χωρους; εψαξα  δεν βρηκα;

και τα προγραμματα πως παιζουν εκει; δεν εχω καμια εμπειρια απο μασατζιδικο αλλα μου κινησατε το ενδιαφερον  χαχαχ

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
χρειάζονται 1-2 καινουριες κοπέλες στον τρίτο με δυνατές υπηρεσίες και εμφανίσημες..δεν μπορεί μια τζέσικα να βγάζει όλη την δουλειά :knockinb: :knockinb: για εκτο δεν γνωρίζω..και μια ερώτηση για εμπειρους και αντικειμενικούς η μόνικα απο τον 6 αξίζει κάνει δυνατο πρόγραμμα  :pipa1: :pipa1:;;;

giaka1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2018
Κριτικές
13
Like
651
Πόντοι
991
Ένα μεσημεριανό πέρασμα στο ίδρυμα.... :headbaning2:

Ανέβηκα πρώτα στον 6ο όροφο...
Η ευγενική κυρία του ορόφου μου παρουσίασε  την Εύα,μελαχρινή,έκφυλη μιλφ με συμπαθητικό σώμα.Η Μόνικα ήταν στο δωμάτιο όπως και η Χριστίνα η οποία είναι μακριά απ'τα γούστα μου με πολλές εναλλαγές κομμωτικής...Μία την είχα δει με ράστα μία με κοντά μαλλιά... :idiot:
Επίσης ήταν και μία Μελίνα στο δωμάτιο αλλά όχι η ρωσσιδούλα που ήταν το καλοκαίρι...(Το αναφέρω καθώς ρώτησε ο συναγωνιστής giaka1976...!) :hi:

Στον 3ο όροφο:
Η Τζέσικα όπως πάντα σταθερή.Έμπαινε στο δωμάτιο...
Η Βίκυ η μελαχρινή κοπέλα με το πλούσιο στήθος.
Η Αγάπη με την μεγάλη γκάμα εσωρούχων...
Η Λέιλα που μπορώ να πω πως έχει κάπως ομορφύνει.Έχει κάτι το πιο γλυκό πάνω της πως να το γράψω...?
Και η Αλέσια με την οποία πέρασα για ένα όμορφο 30λεπτο! :tn04:

Αυτά από εδώ...

Ευχαριστώ συναγωνιστή για την επισήμανση, όσον αφορά το Μελινάκι!

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.189
Πόντοι
5.916
χρειάζονται 1-2 καινουριες κοπέλες στον τρίτο με δυνατές υπηρεσίες και εμφανίσημες..δεν μπορεί μια τζέσικα να βγάζει όλη την δουλειά :knockinb: :knockinb: για εκτο δεν γνωρίζω..και μια ερώτηση για εμπειρους και αντικειμενικούς η μόνικα απο τον 6 αξίζει κάνει δυνατο πρόγραμμα  :pipa1: :pipa1:;;;

η μόνικα έχει επιστρέψει από όσο ξέρω στη βάση της δηλ. στα εξάρχεια..στουρνάρη 29

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Μόνικα. Δεν κάνει φουλ αλλά την ιδρώνει την φανέλα. Σίγουρα δεν έχω κλάψε τα λεφτά μου

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.910
Πόντοι
41.813

την βοηθαει κι η Λειλα ρε  :2funny: :2funny: :2funny:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.910
Πόντοι
41.813
το προσπαθεί αλλά... :orchestra:

...μια χαρα τα καταφερνει.

το Τζεσικακι μες στην καβλα χθες που πηγα.
πανεμορφη,ευδιαθετη,κορμαρα,γυμνασμενη,χωρις ιχνος λιπους πανω της,η κυτταριτιδα ειναι αγνωστη λεξη για το κοριτσι και οπως παντα αψογη στο προγραμμα της.
περασα μια πολυ ευχαριστη ωρα.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.278
Πόντοι
4.365
η μόνικα έχει επιστρέψει από όσο ξέρω στη βάση της δηλ. στα εξάρχεια..στουρνάρη 29

Είχε επιστρέψει για λίγο όντως. Απ'ότι μου είπαν έφαγε τελειωτικό σουτ από Ζάνα. Να υποθέσω ότι επέστρεψε άρον-άρον Σ42..

acab3

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
421
Πόντοι
21
Πέρασμα από τον 6ο σήμερα και επιλογή κατευθείαν της Μόνικα!!!! Σήμερα επέλεξα Νουρου!!! Η Μόνικα δεν άργησε να έρθει και κατευθείαν ξεκινησαμε το παιχνίδι στο οποίο σε όλα ήταν φανταστική... Η κοπέλα τα σπάει και έχει σώματαρα!!!

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.268
Πόντοι
2.306
Ξέρει κάποιος αν εχει επιστρέψει η Μαίρη στον 3ο; Ενα μιλφ που είχε έρθει για κάποιο διαστημα  πριν ενα μηνα περίπου..

karota

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Κριτικές
36
Like
723
Πόντοι
990
Πέρασμά χτες και ως εκ θαύματος πέτυχα την Τζέσικα ελεύθερη. Πέρασμα για μια ώρα 80 ευρώ. Σεξομηχάνη, πλήρες πακέτο (anal,cif, γλωσοφιλα, γλύψιμο παντού-και στην κωλοτρυπιδα, oral without πολύ βαθύ στον εξαφανίζει,69 κ.τ.λ.). Ααα και καλό μασάζ. Νομίζω ότι είναι το ποιο vfm σε όλα τα επίπεδα της βιομηχανίας του σεξ. Το μόνο κακό είναι ότι το έχει παρακάνει με την γυμναστική και οι τετρακέφαλοι της είναι σαν ποδοσφαιριστή  >:(   

Asrogath

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά, μήπως ξέρουμε που έχει πάει η Μαρίνα;;;

Stories

Νέο!

Stories