You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 46
- Like
- 4.267
- Πόντοι
- 5.595
Ε..σιγα τις φολες...... Αλεξάνδρα με την φίλη της την Βασιλική!..
Ωραια κοριτσια..αλλα απο υπηρεσιες...μηδεν!!!
mastura
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2016
- Like
- 400
- Πόντοι
- 26
φίλε σε αυτό έχεις δίκιο,αλλά στην Ελλάδα γ***** το μάτι όχι τον π*****οΕ..σιγα τις φολες...
Ωραια κοριτσια..αλλα απο υπηρεσιες...μηδεν!!!
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.753
- Πόντοι
- 41.813
Καλησπέρα συναγωνιστές! Μπορει κάποιος να μου στειλει το τηλέφωνο του ιδρυματος να ενημερωθουμε για τις βάρδιες?
Ευχαρισ΄τω!
Στα έστειλα με πμ και τα δύο.
Καλό βόλι.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.994
- Πόντοι
- 36.618
Εχεις πμ.Καλησπέρα συναγωνιστές! Μπορει κάποιος να μου στειλει το τηλέφωνο του ιδρυματος να ενημερωθουμε για τις βάρδιες?
Ευχαριστω!
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.994
- Πόντοι
- 36.618
Πέρασμα το απόγευμα κι από εδώ μίας και δεν είχα εντοπίσει κάποια να μου κάνει το απαραίτητο "κλικ"....
Τρεις κοπέλες συμπλήρωναν το ρόστερ του Σαββάτου....
Μία εκ αυτών η Τζέσικα...
Η Λέιλα ήταν η δεύτερη και η Αγάπη με εντυπωσιακό σαλονάρισμα με μισοβγαλμένα εσώρουχα να φαίνονται οι ρώγες της...Έκφυλο πάντα πρόσωπο που υπόσχεται πολλά...
Δεν άντεξα ακολούθησε κατάθεση σε μισάωρο πρόγραμμα....
Λεπτομέρειες στην κριτική που θα ακολουθήσει....
Να σας ενημερώσω πως φεύγοντας πέτυχα το Τζεσικάκι καθώς έβγαζε έξω συναγωνιστή...Αύριο υπάρχει πιθανότητα να εργάζεται και αυτή αλλά και η Αλέσια η οποία όπως πληροφορήθηκα έχει και γενέθλια αύριο....!
Μάλλον θα περάσω για τα Χρόνια Πολλά....!
Τρεις κοπέλες συμπλήρωναν το ρόστερ του Σαββάτου....
Μία εκ αυτών η Τζέσικα...
Η Λέιλα ήταν η δεύτερη και η Αγάπη με εντυπωσιακό σαλονάρισμα με μισοβγαλμένα εσώρουχα να φαίνονται οι ρώγες της...Έκφυλο πάντα πρόσωπο που υπόσχεται πολλά...
Δεν άντεξα ακολούθησε κατάθεση σε μισάωρο πρόγραμμα....
Λεπτομέρειες στην κριτική που θα ακολουθήσει....
Να σας ενημερώσω πως φεύγοντας πέτυχα το Τζεσικάκι καθώς έβγαζε έξω συναγωνιστή...Αύριο υπάρχει πιθανότητα να εργάζεται και αυτή αλλά και η Αλέσια η οποία όπως πληροφορήθηκα έχει και γενέθλια αύριο....!
Μάλλον θα περάσω για τα Χρόνια Πολλά....!
TASOSDRIVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2014
- Like
- 805
- Πόντοι
- 86
Η Μονικα κορμαρα μεν ... αλλα μεσα στην μαυριλα, την καταθλιψη
merovigios
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
...καλησπέρα...παρακαλώ μπορεί να μου στείλει κάποιος το τηλέφωνο του μαγαζιού ? ευχαριστώ
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.753
- Πόντοι
- 41.813
...καλησπέρα...παρακαλώ μπορεί να μου στείλει κάποιος το τηλέφωνο του μαγαζιού ? ευχαριστώ
Εχεις πμ κι εσύ
ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.282
- Πόντοι
- 1.076
καλησπερα και χρονια πολλα στους εορταζοντες.καποιος συναγωνιστης το τηλεφωνο και σε μενα αν ειναι ευκολο.ευχαριστω εκ των προτερων.
καλησπερα και χρονια πολλα στους εορταζοντες.καποιος συναγωνιστης το τηλεφωνο και σε μενα αν ειναι ευκολο.ευχαριστω εκ των προτερων.
Έχεις P.M.
Για το κορμαρα συμφωνω πολθ εντυπωσιακη γυναικα...για το.καταθλιψη δδιαφωνώ πολυ ευχαριστη σε μενα ομιλιτικη και πολθ καλο μασαζ...και στο σεξ τα δινει ολα!!!Η Μονικα κορμαρα μεν ... αλλα μεσα στην μαυριλα, την καταθλιψη
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.170
- Πόντοι
- 5.916
δεν την εχω δοκιμασει ποτε η αληθεια ειναι και ο.λογος ειναι οτι και γω πιστευω το ιδιο..την θεωρω παραδοπιστη και δεν εχω τη σιγουρια οτι θα περασω καλα λογω του οτι στο σαλοναρισμα ειναι αμιλητη ,ακεφη ,αοσμη...ενω οπτικα μου αρεσει πολυΗ Μονικα κορμαρα μεν ... αλλα μεσα στην μαυριλα, την καταθλιψη
petsakas79sp
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.210
- Πόντοι
- 1.076
αν μου επιτρέπεις μια άποψη φίλε μου δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Κάθε συνάντηση μαζί της είναι πάντα καλύτερη απο την προηγούμενη.Την εικονα αυτή που παρουσιάζεις την γνωρίζει και η ίδια κ δεν μπαίνει καν στην διαδικασία να κάνει κάτι για αυτό. Μια πολυ ερωτική γυναίκα καθόλου άχρωμη που δεν βιάζεται ποτέ κ που πραγματικά τιμά τα λεφτά που παίρνει. Απλά δεν είναι δήθεν κ δεν αλλάζει συνήθειες (άσχετο παράδειγμα ότι χρησιμοποιεί πάντα το ίδιο δωμάτιο κ δεν το αλλάζει).δοκίμασε χωρίς να ακούς ανόητες απόψεις κ σε βάζω στοίχημα ότι θα μείνεις ευχαριστημένοςδεν την εχω δοκιμασει ποτε η αληθεια ειναι και ο.λογος ειναι οτι και γω πιστευω το ιδιο..την θεωρω παραδοπιστη και δεν εχω τη σιγουρια οτι θα περασω καλα λογω του οτι στο σαλοναρισμα ειναι αμιλητη ,ακεφη ,αοσμη...ενω οπτικα μου αρεσει πολυ
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.753
- Πόντοι
- 41.813
Μπορεί να μου στείλει κάποιος το τηλέφωνο του ιδρύματος;
τα εχεις
tsourekas002
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα..Να κανω 2 ερωησεις θελω λιγο.
1)Θελει ραντεβου για να πας?
2)1 ωρα 2 εκτονωσεις ειναι στα 80 ευρω?
Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!
petsakas79sp
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.210
- Πόντοι
- 1.076
στα 80 ευρώ είναι όντως 2 εκτονώσεις. Όχι δεν θέλει ραντεβού αλλά η πιθανότητα να πετύχεις τις πιο γνωστές κοπέλες (όπως Τζέσικα και Μαρίνα) χωρίς προγραμματισμένο ραντεβού είναι σχεδόν μηδενικές. Για μένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα του χώρου είναι αρχικά ότι είναι από τους λίγους χώρους που ανοίγουν και Κύριακή (αν και με περιορισμένο ρόστερ) και ότι υπάρχει η διπλή επιλογή 3ου και 6ου.Καλησπερα..Να κανω 2 ερωησεις θελω λιγο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 7K