Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.170
Πόντοι
5.916
Καλησπέρα κύριοι. Γνωρίζουμε αυτή την περίοδο ποιες εκ των κοριτσιών κάνουν full πρόγραμμα ?και anal εννοώ. Όποιος έχει ρωτήσει ή έχει περάσει ας μας ενημερώσει.ευχαριστω.

τζέσικα, αλίσα, λευλά σίγουρα!!!!!! όλες στον 3ο.

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
Η τζεσσικα τελικα καθε ποτε δουλευει
Όποτε θέλει τύπε.. αυτή ειναι η αλήθεια.
Μαλλον εχει ελευθερας και επιλέγει ποτε θα δουλέψει.
Βέβαια απο κουβέντα μας κάποια στιγμή που την είχα παρει, παράλληλα το κορίτσι μορφώνεται μου είπε (κάποια σχολή) όποτε εχει δικά της ωράρια. Τα επιβεβαιώνει και η φίλη της η μαρίνα.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
απιστευτο σωματακι το τζεσικακι!!!!!

σημ σημ (=σημαντικη σημειωση)
καλα κανει και μορφωνεται που εγραψε ο συναδελφος

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
τζέσικα, αλίσα, λευλά σίγουρα!!!!!! όλες στον 3ο.
Αλισα έχω πάρει δεν βρήκα τις άλλες γιατί ήταν Κυριακή.κορυφαιες υπηρεσίες αλλά προτιμώ νεαροτερες ηλικίες.ενα σαιτ αν φτιάξουν θα μας βοηθήσει για παρουσίες ημερήσια κλπ

AntonisL

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Επισκεψη πριν κανενα μήνα.  Στον τρίτο η αγενέστατη τσατσά μολις την ρώτησα αν στον 6ο ειναι το ιδιο μαγαζι κλπ κλπ, μου ανοιξε την πόρτα και μου φώναζε γιατι πάμε όλοι πρώτα στον τρίτο και μετά στον έκτο και κατι άκυρα.  Μονη αξιολογη παρουσία η μιλφ Αγαπη. Με χαλασε όμως η αγενεστατη στην εισοδο και πήρα στον 6ο μια καινουργια με ώραιο χαμόγελο και σαλονάρισμα.

Στουντιοκόριτσο που ξεκινησε το μασαζ πλεον. Εκανα body to body αλλά μέτρια πράγματα. Δεν υπηρξε χημεια και παρότι ευγενική ήταν αποστειρωμένη.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Επισκεψη πριν κανενα μήνα.  Στον τρίτο η αγενέστατη τσατσά μολις την ρώτησα αν στον 6ο ειναι το ιδιο μαγαζι κλπ κλπ, μου ανοιξε την πόρτα και μου φώναζε γιατι πάμε όλοι πρώτα στον τρίτο και μετά στον έκτο και κατι άκυρα.  Μονη αξιολογη παρουσία η μιλφ Αγαπη. Με χαλασε όμως η αγενεστατη στην εισοδο και πήρα στον 6ο μια καινουργια με ώραιο χαμόγελο και σαλονάρισμα.

Στουντιοκόριτσο που ξεκινησε το μασαζ πλεον. Εκανα body to body αλλά μέτρια πράγματα. Δεν υπηρξε χημεια και παρότι ευγενική ήταν αποστειρωμένη.

σε εβρισε κιολας η τσατσα?

AntonisL

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Η τσατσα είναι γελοία και κουράζεται που ανοίγει την πόρτα. Της είναι ίσως πιο εύκολο να ανοίγει τα πόδια αλλά δεν ψωνίζει κανένας.  Άμα δεν γουστάρει να βάλει ταμπέλα να πηγαίνουμε πρώτα στον εκτο και μετά εκεί.

Ουτε τζάμπα να μας το έδινε το μασαζακι δεν θα έκανε έτσι.

Οποιος δεν τιμάει τα λεφτά μας, άκυρο.

iliasiliasilias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2013
Κριτικές
14
Like
607
Πόντοι
290
Πέρασμα τις προάλλες απο τον 6ο. Πέρασα με μία Καίτη απο Αλβανία. Δεν μιλούσε καθόλου Ελληνικά. Ήταν η τέταρτη μέρα της στην Ελλάδα. 20 ετών με πολύ σγουρό μαλλί. Γλυκιά κοπέλα της διπλανής πόρτας. Πολύ άπειρη στο χώρο αλλά πρόθυμη και περιποιητική. Απο μασάζ βέβαια δεν έλεγε μία. Στο δεύτερο μέρος αρκετά καλή σε σχέση πάντα με την εμπειρία της, με πολύ καλές προοπτικές για το μέλλον. Ίσως ξανατιμήσω.

Ξανα πέρασμα μία εβδομάδα αργότερα. Ήμουν ανάμεσα σε Νικόλ και Τζούλια. Τελικά επέλεξα Νικόλ και το μετάνιωσα. Ενώ πήρα το πράσινο φως απο την υποδοχή για τις υπηρεσίες, μου φάνηκε λίγο εως πολύ, παλτό. Απο τεχνική αρίστη αλλά είχε μια μούρη σανίδα. Ανέκφραστη εντελώς. Μπορεί να μην είχε τα κέφια της, αλλά και εγω δεν φταίω, ας έπαιρνε ρεπό. Επίσης με ξενέρωσε γιατί ενώ ήμουν μπρούμητα και μου έκανε μασάζ, άρχισα να της χαιδεύω το κολαράκι και μετά απο αυτό έχω την καλή συνήθεια να χαιδεύω και λίγο μουνάκι. Η συγκεκριμένη κρατούσε τα πόδια της ερμητικά κλειστά παρά τις επίμονες προσπάθειές μου, με τρόπο όμορφο να φτάσω στην επίμαχη περιοχή. Δηλαδή δεν καταλάβαινε? Η δεν θέλει να την ακουμπάνε? Καταλαβαίνω πως σε κάποιες δεν αρέσει για λόγους υγειηνής το δάχτυλο,το οποίο και δεν προσπαθώ καθόλου για να μην διαταράξω την αρμονία του τελετουργικού σε περίπτωση άρνησης αλλά το απλό χάιδεμα είναι απαράδεκτο να μην σε αφήνει. Άσε δε που είναι κάποιες που τραβιούνται και μακριά. Στα μπουρδέλα της φυλής που είναι πανφθηνα, πιό ελεύθερα είναι τα πιασίματα. Άλλωστε το λένε και στην υποδοχή, ελεύθερα πιασίματα τσιμπουκάκι πισωκολλητό. Για να μην μακρυγορώ, ξενέρωσα και τελείωσα στα προκαταρτκτικά να ντυθώ να φύγω. Όσο αποκτώ εμπειρία καταλαβαίνω πως η τεχνική απο μόνη της δεν φτάνει.

Προτείνω πάντως τα μαγαζιά να εκσυγχρονιστούν και να μπορεί ο πελάτης να βλέπει κάποιον πίνακα με τις υπηρεσίες που προσφέρει η κάθε κοπέλα ωστε να μην αναλώνεται σε πειραματισμούς. Όπως σε κάποια μαγαζιά στο εξωτερικό όπου έχουν web sites και υπάρχει αναλυτικότατα ο πίνακας υπηρεσιών της κάθε κοπέλας.

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.267
Πόντοι
5.595
Δοκιμαστικε προσφατα στο 3ο η Αλινα... απο Αλβανια, δεν μιλαει Ελληνικα ''μονο λιγκα'... συνεννοηση στα αγγλικα.. Ωραιο κοριτσακι.. οχι πανω απο τα 23... σωματακι καλο..βυζακι 2αρι φυσικο.. Πολυ ευγενικη κ δεκτικη σε οτι της ζητησα!Απο μασαζ μετριο.. κ στο 2ο μερος συμμετεχει.. αλλα δεν περνει πρωτοβουλιες.

gk1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
14
Like
507
Πόντοι
326
Γι αυτό πας πρώτα στο 6ο  :grin: πάντως μια χαρά συνενοηθηκα όταν πήγα και μια χαρά πέρασα στο εν λογο μαγαζί και σκοπεύω να ξαναπάω με κοπέλα που κάνει όμως full πρόγραμμα

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.170
Πόντοι
5.916
εχουμε περιγραφή  μαρίνας???σε σχέση με τζέσικα που είναι σχεδόν 10/10 πόσο???

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
Δοκιμαστικε προσφατα στο 3ο η Αλινα... απο Αλβανια, δεν μιλαει Ελληνικα ''μονο λιγκα'... συνεννοηση στα αγγλικα.. Ωραιο κοριτσακι.. οχι πανω απο τα 23... σωματακι καλο..βυζακι 2αρι φυσικο.. Πολυ ευγενικη κ δεκτικη σε οτι της ζητησα!Απο μασαζ μετριο.. κ στο 2ο μερος συμμετεχει.. αλλα δεν περνει πρωτοβουλιες.
απο υπηρεσιες τι προσφερει??φουλ εκτος anal??

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.753
Πόντοι
41.813
εχουμε περιγραφή  μαρίνας???σε σχέση με τζέσικα που είναι σχεδόν 10/10 πόσο???

Μαρινα.
εμφανισιακα ειναι μπαμπατσικη κοπελλα που λεμε,καμπυλωτη,1,5αρι στηθος και μια κωλαρα που ειναι για πολλες αμαρτιες.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618

Τουμπανάκι καλό!!!!

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618
Επίσκεψη στο ίδρυμα πριν από λίγο...!!! :headbaning2:
Πρώτα πέρασα από τον 3ο όροφο...
Αλέσια,σταθερή εκεί και σέξυ όπως πάντα!
Μαρίνα,αεράτη και χαμογελαστή στο σαλόνι.
Λέυλα,κεφάτη θα την χαρακτήριζα...Επέστρεψε ανανεωμένη!!!
Κορίνα η ξανθιά του ορόφου...!
Αγάπη,με καινούργιο χτένισμα σε κόκκινο,έκφυλο χρώμα...!Και ποία άλλη...;Η τζέσικα ναι ναι ναι!!!!Σήμερα στις επάλξεις!!!!! :respect:

Ανέβηκα και στον 6ο!
Νικόλ,η κοκκινομάλλα του ορόφου!
Η Μόνικα στο δωμάτιο.
Αντριάννα η καστανόξανθη έκφυλη σέξυ παρουσία!Επιλογή λοιπόν της Αντριάννα και πέρασμα στο δωμάτιο!Λεπτομέρειες στην κριτική!

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
Προς απανταχού παίχτες μύστες χυστες κλπ..
ΕΠιβεναιωνω τύπο μπαρουχο, τζεσικα ιζ μπακ!  :heavymetalbig:
Και παραδόξως η υπηρεσία δεν ήταν μουντρουχα σήμερα..
Αλλα βάλε και κανενα σιντι να παίζει ρε αμπαλη.. ραδιόφωνο με διαφημίσεις;; :S

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.753
Πόντοι
41.813
Επίσκεψη στο ίδρυμα πριν από λίγο...!!! :headbaning2:
Πρώτα πέρασα από τον 3ο όροφο...
Αλέσια,σταθερή εκεί και σέξυ όπως πάντα!
Μαρίνα,αεράτη και χαμογελαστή στο σαλόνι.
Λέυλα,κεφάτη θα την χαρακτήριζα...Επέστρεψε ανανεωμένη!!!
Κορίνα η ξανθιά του ορόφου...!
Αγάπη,με καινούργιο χτένισμα σε κόκκινο,έκφυλο χρώμα...!Και ποία άλλη...;Η τζέσικα ναι ναι ναι!!!!Σήμερα στις επάλξεις!!!!! :respect:

Ανέβηκα και στον 6ο!
Νικόλ,η κοκκινομάλλα του ορόφου!
Η Μόνικα στο δωμάτιο.
Αντριάννα η καστανόξανθη έκφυλη σέξυ παρουσία!Επιλογή λοιπόν της Αντριάννα και πέρασμα στο δωμάτιο!Λεπτομέρειες στην κριτική!

:o :o :o:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom